fani_gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αγορά mouse για mini mac. Θα ήθελα να έχει οριζόντιο scrolling γιατί με εξυπηρετεί στη δουλειά μου. Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε Razer γιατί τα χρησιμοποιούσα παλαιότερα στο pc Υπάρχει κάποιος που έχει Razer mouse σε mac να μου πει κάποια γνώμη σχετικά; Ευχαριστώ πολύ.
jimmakosapple Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 12:11 ΠΜ, fani_gr είπε Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αγορά mouse για mini mac. Θα ήθελα να έχει οριζόντιο scrolling γιατί με εξυπηρετεί στη δουλειά μου. Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε Razer γιατί τα χρησιμοποιούσα παλαιότερα στο pc Υπάρχει κάποιος που έχει Razer mouse σε mac να μου πει κάποια γνώμη σχετικά; Ευχαριστώ πολύ. Razer δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το Logitech MX Master. Έχει εφαρμογή που μπορείς να ορίσεις custom gestures που θα κάνει το κάθε κουμπί. https://www.skroutz.gr/s/12349350/Logitech-MX-Master-2S.html 2
fani_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ! Να δούμε αν θα υπάρξει κάποια απάντηση για Razer ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα