komisakisz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα τηλέφωνο ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ Α2 και ξαφνικα εγαλε το εξής μύνημα Android Recovery Xiaomi/jasmine/jasmine_sprout 9/PKQ1.180904.001/V10.0.9.0.PDIMIXM user/release-keys Use volume up/down and power. Can't load Android system. Your data may be corrupt. If you continue to get this message, you may need to perform a factory data reset and erase all user data store on this device. - Try again - Factory data reset Υπάρχει κάποιος τρόπος τουλάχιστον να σωσω τα αρχεία που έχω μέσα? (φωτο και βιντεος)
TehJoHnX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εδω αναφέρουν ότι η αφαίρεση της sim θα βοηθήσει
komisakisz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Εδω αναφέρουν ότι η αφαίρεση της sim θα βοηθήσει Το έχω προσπαθήσει και τίποτα....
komisakisz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ίσως. Δυστυχώς ούτε και ο υπολογιστης το βλέπει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα