Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το εξής θέμα:

Το pc μου (windows 10) συνδέεται στο ρουτερ μέσω WiFi αλλά μου λέει "no internet, secured". Και φυσικά δεν έχει ίντερνετ. 

Ξεκίνησε κάποια στιγμή ξαφνικά αυτό. Το κινητό, το λαπτοπ και το ταμπλετ έχουν κανονικά ίντερνετ από το ίδιο δίκτυο. Επίσης το pc (αυτό με το πρόβλημα) συνδέεται κανονικά σε άλλα δίκτυα γειτονικά. 

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Θα τρελαθώ!

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο εικονιδιο του wifi και πάτα αντιμετώπιση προβληματων. Θα σου κάνει reset την κάρτα δικτύου. Εαν το προβλημα επιμένει μπορείς να βάλεις στατικά την IP του υπολογιστή και του Gateway και θα εισαι ΟΚ!

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ συντοπίτη. 

Θα κάνω το πρώτο που λες και αν δε φτιάξει θα ρωτήσω για το δεύτερο γιατί δεν ξέρω πως γίνεται!

Λοιπόν δε δούλεψε το πρώτο. 

Το δεύτερο που λες, πως το κάνουμε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sargus είπε

Ευχαριστώ συντοπίτη. 

Θα κάνω το πρώτο που λες και αν δε φτιάξει θα ρωτήσω για το δεύτερο γιατί δεν ξέρω πως γίνεται!

Λοιπόν δε δούλεψε το πρώτο. 

Το δεύτερο που λες, πως το κάνουμε; 

καταρχας θα ανοιγα γραμμη εντολων και θα πληκτρολογουσα:

ipconfig

τι σου βγαζει; 

μετα.....

ipconfig \flushdns

ipconfig \renew

-------------------------------------------------------------------

τωρα για το παραπανω κανε τα εξης αν και δεν ειναι λυση ουτε πιστευω οτι θα λυθει το προβλημα:

πατα στο εικονιδιο του ιντερνετ κάτω δεξιά και πάτα ρυθμίσεις δικτύου και ιντερνετ.

μετα αλλαγή επιλογών προσαρμογέα

διπλό κλικ στη σύνδεση wifi.

πας εκει που λεει πρωτοκολλο σύνδεσης ipv4 και διπλο κλικ

βάζεις μια ip πάνω πχ 192.168.1.50

μασκα 255.255.255.0

gateway 192.168.1.1 (logika)

απο κατω

dns  192.168.1.1

8.8.8.8

Επεξ/σία από madrivermadonus
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Έχεις δίκιο, το δεύτερο δε δούλεψε.

Έκανα και τα config και μου έβγαλε κάτι κατεβατα. Τώρα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sargus είπε

Ευχαριστώ φίλε μου.

Έχεις δίκιο, το δεύτερο δε δούλεψε.

Έκανα και τα config και μου έβγαλε κάτι κατεβατα. Τώρα; 

δες τι ip σου δινει η εντολη ipconfig

οι επομενες εντολες ειναι

ipconfig /flushdns

ipconfig /renew

αν δεν... δες αυτα:

http://techgenix.com/no-internet-secured-error/

Επεξ/σία από madrivermadonus
Δημοσ.

Ευχαριστώ ξανά φίλε μου αλλά τίποτα. Έκανα όλα αυτά που λέει το βίντεο αλλά τζίφος. 

Μόνο το πρώτο που μου είπες δεν έκανα. Η ip μου είναι 192.168.1.3. Τι κάνω με αυτό; (Νομίζω ότι χθες τελείωνε σε 4...)

Εν τω μεταξύ μετά από τα παραπάνω, έχει εμφανιστεί το δίκτυο μου με τον αριθμό "2" δίπλα του. Δηλαδή τώρα μου εμφανίζει 2 δίκτυα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sargus είπε

Όχι.

Πως το κάνω αυτό που προτείνεις;

Πατάς πάνω στο δίκτυο που συνδέεσαι και διαλέγεις να το σβήσει.Ψάχνεις για δίκτυα ξανά και βάζεις κωδικούς κλπ.Σαν να συνδέεσαι σε νέο δίκτυο.Δυστυχώς δεν είμαι σε win10 μηχάνημα και δεν θυμάμαι τι ακριβώς λέει για να σου πω βημα βημα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έκανα forget το δίκτυο (και το νούμερο 2). 

Μετά μου ξαναεμφανισε το αρχικό, συνδεθηκα, έβαλα κωδικό αλλά πάλι τα ίδια. Όμως τώρα εξαφανίστηκε το δεύτερο δίκτυο που είχε δημιουργηθεί.  

Εδώ να πω (τώρα το σκέφτηκα) ότι από κάτω μένει ο πατέρας μου. Στο δίκτυο του έμπαινα πάντα κανονικά. Μετά αυτός έβαλε ένα repeater ή κάτι τέτοιο στην ταράτσα από πάνω μου και δημιούργησε ένα δεύτερο δίκτυο. 

Παρατήρησα λοιπόν ότι μπορούσα να συνδεθώ στο καινούργιο του δίκτυο (της ταράτσας ) αλλά πολλές φορές δεν είχε ίντερνετ (όπως παθαίνω τώρα). Και το ίδιο μου έκανε και το παλιό του δίκτυο (το αρχικό του που είναι από κάτω μου και στο οποίο πάντα συνδεομουν κανονικά). Σε όλη αυτή τη φάση, το δικό μου δίκτυο έπαιζε πάντα κανονικά. 

Σήμερα συνειδητοποιω ότι αυτές τις μέρες που μου κάνει κόλπα το δικό μου δίκτυο, του πατέρα μου παίζει κανονικά (το αρχικό γιατί το καινούργιο του δεν το βλέπω). Τι έγινε ρε παιδιά; Προσαρμοστηκε το πισι σε αυτά τα δίκτυα και ξεπροσαρμοστηκε από το δικό μου; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, M@dB0x είπε

To renew δε δουλευει αν δε κανεις πρωτα release τη παλια ip. 

Τι είναι το renew; Πως κάνω το release;

(Δεν ξέρω τίποτα...χαχαχαχ)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού δοκίμασα τα πάντα από εδώ και από ψάξιμο στο νετ και δε δούλεψε τίποτα, τελικά το πρόβλημα λύθηκε μόνο του μετά από χθεσινοβραδυνό update των windows!

Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sargus είπε

Αφού δοκίμασα τα πάντα από εδώ και από ψάξιμο στο νετ και δε δούλεψε τίποτα, τελικά το πρόβλημα λύθηκε μόνο του μετά από χθεσινοβραδυνό update των windows!

Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν!

ενδεχομενως να ησουν θυμα του bug με το ipv6 στα w10. Ισως αν το απενεργοποιουσες να επαιζε.

Τελος καλο ολα καλα...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...