Προς το περιεχόμενο

Το Android 10 έρχεται σε πολλά Nokia smartphones

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Killik αδελφέ μου, απαντησα πιο πριν ακριβώς σε αυτο που λανθασμένα επιμένετε να λέτε. 

Φυσικά δεν βγάζει κανενα νόημα το να λες πως ειναι κινεζικη (μειωτικα κιολας λες και ειναι κακο αυτο) μια κατεξοχην Φινλανδικη εταιρεία. 

Επιμένεις να μην καταλαβαίνεις πως σχεδον ολα τα brands του κόσμου, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ πλέον.  

Τη σχέση εχει αυτο ομως με την προελευση της εταιρειας;

Είναι κριμα την εποχη της αμεσης πληροφορίας που έχουμε στην διάθεσή μας, να εκτιθεστε και να αναπαραγετε χαζομαρες.

Αnyway, η σύντομη απάντησή μου ετσι μεσάνυχτα που φτασαμε ειναι: Πετάει ο γάιδαρος Killik! Ναι αδελφέ πετάει! 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγώ έχω το nokia 9.... Είναι ένα κόσμημα ...ταχύτατο ...ποιότητα ΑΑ ...Δε φτιάχνει πλαστικουρες φορτομενες με ραμ και χρώμα μόνο... Θα δείτε και στη συνέχεια την ανοδική πορεία... 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και τα apple κατασκευαζει η foxconn οπως και αρκετα αλλα κινητα απο αλλες εταιριες.

η foxconn δεν εχει απλως πελατη την HMD, εχει αγορασει τα εργοστασια της Νοκια μεσω της ΜΣ και χρηματοδοτει την HMD.

η HMD απο την πλευρα της εχει αγορασει το brand της Nokia μεσω της ΜΣ, ενω νοικιαζει τις πατεντες της Νοκια.

γιαυτ και εχουμε αυτα τα κινητα, με την κοινη συνεργασια Nokia, HMD και Foxconn.

Επεξ/σία από KilliK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υστερα απο την εγγατασταση βλεπω οτι ακομα η ΒΕΤΑ εκδοση που δινει τωρα ειναι πολυ ΒΕΤΑ ακομα.

Εχει και κολληματακια αλλα το κυριοτερο ειναι οτι καποιες εφαρμογες που τρεχουν στο 9 δεν τρεχουν στο 10, οπως το netflix.

Επιστρεφω στο 9 επειγοντως

Το καλο ειναι οτι γινεται εξαιρετικα ευκολα. Και το upgrade και το downgrade ειναι με ΟΤΑ.

Screenshot_20190824-005125.png

Επεξ/σία από Acrobatis7
  • Like 1

Μπράβο στην ΝΟΚΙΑ!

Πιστή στις υποσχέσεις τις περί αναβαθμίσεων.......τώρα θέλουμε μια πραγματικά δυνατή ναυαρχίδα.....!!ήρθε η ώρα να αφήσω επιτέλους το s8 μου που δεν κρύβω ότι είναι σκύλος!!

Κι εγώ έχω το Nokia 9! Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί Android (που να μην είναι της Google) που να τρέχει τόσο τέλεια χωρίς κανένα κόλλημα! Εντάξει, θα μπορούσε η κάμερα να ήταν καλύτερη για τόση ιστορία που έκαναν για τις φωτογραφίες (να έχει ευρυγώνιο ή/και να βγάζει πιο καλές βραδυνές) αλλά κατά τα άλλα το κινητό είναι υπερπλήρες! Αξίζει τον τίτλο "ναυαρχίδα"!

• Like 1

Επειδη βλεπω πολλους να ανεβοκατεβαινουν σε εκδοσεις τοσο ευκολα, ΔΕΝ θα το προτεινα. μενουν "σκουπιδια" απο την μια εκδοση στην αλλη πολλες φορες, που κανουν το κινητο να κολλαει κ να ειναι πιο αργο. προτιμοτερο μετα απο καθε μεγαλη αναβαθμιση να κανετε μια επαναφορα στο κινητο στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα εχετε καποια αρχεια αχρηστα να βαραινουν το λειτουργικο, μη συμβατα.

Πάντως διαβάζω τα περισσότερα σχόλια και διακρίνω μία αποστροφή(?) να το πω βαρεμάρα με το Android ???  Και μετά θυμάμαι κάτι επικές διαμάχες μεταξύ Windows Phone και Android....  Δεν πειράζει, τώρα όλοι το ίδιο !

2 ώρες πριν, superor είπε

Κι εγώ έχω το Nokia 9! Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί Android (που να μην είναι της Google) που να τρέχει τόσο τέλεια χωρίς κανένα κόλλημα! Εντάξει, θα μπορούσε η κάμερα να ήταν καλύτερη για τόση ιστορία που έκαναν για τις φωτογραφίες (να έχει ευρυγώνιο ή/και να βγάζει πιο καλές βραδυνές) αλλά κατά τα άλλα το κινητό είναι υπερπλήρες! Αξίζει τον τίτλο "ναυαρχίδα"!

Επειδή είχα και το p30 pro ... Ναι υστερεί σε ζουμ και νύχτα ...αλλά αν ξέρεις από φωτογραφία, βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες.  Επίσης μη ξεχνάμε ότι φτιάχτηκε για να παρουσιαστει το 2018 απλά καθυστέρησε ... Απλά είναι λίγο αργή ακόμη να βγάλει ίδια σπεκτς με τον ανταγωνισμό....θα το πετύχει όμως... 

12 ώρες πριν, GrigM είπε

For 2017 models like the Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 and Nokia 8, Android Pie will be the last OS version. These phones will still receive quarterly security patches until October 2020, HMD Global announced recently.

Μας την έπαιξε καλά η HMD. 

Ε πήραν 2 αναβαθμίσεις όπως όλα τα Android's. Δεν σας την "έπαιξε" , ήταν αναμενόμενο.

• Like 1

2 ώρες πριν, kallair είπε

Επειδη βλεπω πολλους να ανεβοκατεβαινουν σε εκδοσεις τοσο ευκολα, ΔΕΝ θα το προτεινα. μενουν "σκουπιδια" απο την μια εκδοση στην αλλη πολλες φορες, που κανουν το κινητο να κολλαει κ να ειναι πιο αργο. προτιμοτερο μετα απο καθε μεγαλη αναβαθμιση να κανετε μια επαναφορα στο κινητο στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα εχετε καποια αρχεια αχρηστα να βαραινουν το λειτουργικο, μη συμβατα.

Α. Μόνο εγώ ανεβοκατεβαίνω...

Β. Κάνει wipe από μόνο του όταν κάνεις τέτοιου είδους ενημερώσεις. Το κινητό είναι φουλ άδειο μετά από και από upgrade και από downgrade. 

1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Ε πήραν 2 αναβαθμίσεις όπως όλα τα Android's. Δεν σας την "έπαιξε" , ήταν αναμενόμενο.

Θεώρησα θα κάνει τη διαφορά, από την στιγμή που τα specs είναι flagship και το OS σχεδόν pure. 

Επίσης δεν έχει νέα μοντέλα high end ώστε να μην δώσει σε όλους αναβαθμίσεις για να πάνε στα καινούρια.

Τελοσπαντων μικρό το κακό.  

• Like 1

Κρίμα. Το δικό μου Nokia 5 του Ιουλίου 2017 που ήρθε με 7 Nougat και πήρε 8 Oreo και 9 Pie δεν θα πάρει και το 10.
Α ρε Nokia. Γιατί στα κινητά του 100ρικου να μην προσφέρεις τουλάχιστον 3 αναβαθμίσεις στο λειτουργικό?
Δεν βλέπεις που άλλοι OEMs με κινητά του χιλιάρικου προσφέρουν μόνο μία ? (ονόματα δεν λέμε)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...