postfire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 παιδια οτι λεει ο τιτλος ψαχνω καταστημα η ονλινε αγορα για παπουτσια γνησια αθλητικα nike ευχαριστω πολυ ολους
postfire Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) κανεις ρε παιδες δεν γνωριζει ελληνικο μαγαζι με αυθεντικα νικε αθλητικα μποτακια με καλες τιμες?(προσφορες)? Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από postfire
QuantumWanderer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Κατευθείαν αναζήτηση skroutz, γιατί ανάλογα με το μοντέλο που θέλεις και το νούμερο που φοράς, είναι διαφορετικό το κατάστημα που θα το έχει διαθέσιμο. Είναι αρκετά καλά καταστήματα, δες και κριτικές εκεί.
foufidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Στο παρελθόν αγόραζα από το Nutrition Planet, το οποίο ξέρω ότι έχει μεγάλη ποικιλιά από adidas. Δεν ξέρω τι ποικιλία έχει από Nike, πόσο μάλλον από μποτάκια που ψάχνεις, γιατί το καταστημα αυτό είναι κυρίως για δρομείς.
kti23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Ψάξε απέξω, πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε designs, παπούτσια που δεν βρίσκεις εδώ και καλύτερες τιμές Από Ευρώπη τα καλύτερα είναι Foot District, Overkill Βερολίνο και φυσικά Foot Patrol,Sneakersnstuff από Λονδίνο. Παράλληλα ανακάλυψα και το SoleBox πέρυσι που παίζει επίσης ολλανδια- Γερμανία. Όλα ειναι από τα καλύτερα sneaker stores με λίγη προσοχή στο foot district γιατί αρκετές φορές έχουν πρόβλημα με τις αποστολές Από κει και πέρα κοιτάς και στη σελίδα της nike που παίζουν αρκετά όλα τα φετινά κομμάτια και sales σε σχεδόν μόνιμη βάση με δωρεάν μεταφορικά.
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 8/9/2019 στις 12:47 ΜΜ, vrwmiaris είπε Δε ψωνίζουμε ναικι, μόνο ασικσ Ρε φίλε πήρα ένα ζευγάρι assics, όχι φθηνό, στα 130 ευρώ και στο δίμηνο άρχισαν τα τρυπάνε. Είναι σοβαροί οι άνθρωποι;
vrwmiaris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε Ρε φίλε πήρα ένα ζευγάρι assics, όχι φθηνό, στα 130 ευρώ και στο δίμηνο άρχισαν τα τρυπάνε. Είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Είναι σοβαροί, εσύ τα φόραγε ς στο χωράφι;
foufidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχουν asics και ασιξ, να ξέρετε. Νομίζω ότι όσον αφορά το τρέξιμο, η adidas τους άφησε όλους πίσω, τουλάχιστον σε όσο αφορά τους ερασιτέχνες δρομείς. 1
kti23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, foufidis είπε Υπάρχουν asics και ασιξ, να ξέρετε. Νομίζω ότι όσον αφορά το τρέξιμο, η adidas τους άφησε όλους πίσω, τουλάχιστον σε όσο αφορά τους ερασιτέχνες δρομείς. τα ultraboost ειναι διασημα για το ποσο γρηγορα φθειρονται στο τρεξιμο, περισσοτερο fashion κομματι παρα running ειναι πηρα προσφατα τα Gel mai knit της asics tiger και ειναι υπερβολικα ελαφρια,καλη ποιοτητα υλικων και πολυ forward thinking design. Μην φορατε τα ιδια παπουτσια καθε μερα και για ολες τις χρησεις, δεν ειναι λογικο να περιμενετε να αντεξουν
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Είναι σοβαροί, εσύ τα φόραγε ς στο χωράφι; Ποιο χωράφι ρε φίλε; 2019 έχουμε όχι 1819. 2 ώρες πριν, foufidis είπε Υπάρχουν asics και ασιξ, να ξέρετε. Νομίζω ότι όσον αφορά το τρέξιμο, η adidas τους άφησε όλους πίσω, τουλάχιστον σε όσο αφορά τους ερασιτέχνες δρομείς. Φίλε είχα πάει σε adidas store να τα δοκιμάσω και αυτά και ήταν ότι πιο στενό έχω δοκιμάσει σε αθλητικό παπούτσι.
foufidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, kti23 είπε τα ultraboost ειναι διασημα για το ποσο γρηγορα φθειρονται στο τρεξιμο, περισσοτερο fashion κομματι παρα running ειναι πηρα προσφατα τα Gel mai knit της asics tiger και ειναι υπερβολικα ελαφρια,καλη ποιοτητα υλικων και πολυ forward thinking design. Μην φορατε τα ιδια παπουτσια καθε μερα και για ολες τις χρησεις, δεν ειναι λογικο να περιμενετε να αντεξουν Επειδή τρέχω και εγώ τα καθημερινά χιλιομετράκια μου, μετράω με το ρολόι τα χιλιόμετρα που βγάζει το κάθε ζευγάρι μου. Τα asics nimbus 19 τα έφτασα στα 569 χιλιόμετρα όπου τρύπησαν τα πάντα και το gel σταμάτησε να είναι responsive από τα 420. Τα Ultra boost 4 τα έφτασα στα 560 χιλίοετρα όπου όλα τα υλικά ήταν στη θέση τους, αλλά η σόλα σταμάτησε να είναι responsive στα 500. Φυσικά ο κάθε δρομέας είναι διαφορετικός από τον άλλον και το κάθε πόδι και στυλ τρεξίματος θέλει το δικό του παπούτσι. Σε εμένα έτυχε αυτό το παπούτσι να είναι το ultra boost 4 από τα οποία έφαγα 4 διαδοχικά ζευγάρια και συνεχίζω με αυτά. Σε εσένα μπορεί τα Knit να κάθησαν καλύτερα. 10 ώρες πριν, skiabox είπε Φίλε είχα πάει σε adidas store να τα δοκιμάσω και αυτά και ήταν ότι πιο στενό έχω δοκιμάσει σε αθλητικό παπούτσι. Σωστά. Η γραμμή των αdidas είναι στενή. Δέν είναι για ανθρώπους με λίγο πλατύτερο πόδι δυστυχώς. Μάλον θα πρέπει να κοιτάξεις άλλες μάρκες λοιπόν.
kti23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, foufidis είπε Επειδή τρέχω και εγώ τα καθημερινά χιλιομετράκια μου, μετράω με το ρολόι τα χιλιόμετρα που βγάζει το κάθε ζευγάρι μου. Τα asics nimbus 19 τα έφτασα στα 569 χιλιόμετρα όπου τρύπησαν τα πάντα και το gel σταμάτησε να είναι responsive από τα 420. Τα Ultra boost 4 τα έφτασα στα 560 χιλίοετρα όπου όλα τα υλικά ήταν στη θέση τους, αλλά η σόλα σταμάτησε να είναι responsive στα 500. Φυσικά ο κάθε δρομέας είναι διαφορετικός από τον άλλον και το κάθε πόδι και στυλ τρεξίματος θέλει το δικό του παπούτσι. Σε εμένα έτυχε αυτό το παπούτσι να είναι το ultra boost 4 από τα οποία έφαγα 4 διαδοχικά ζευγάρια και συνεχίζω με αυτά. Σε εσένα μπορεί τα Knit να κάθησαν καλύτερα. Σωστά. Η γραμμή των αdidas είναι στενή. Δέν είναι για ανθρώπους με λίγο πλατύτερο πόδι δυστυχώς. Μάλον θα πρέπει να κοιτάξεις άλλες μάρκες λοιπόν. Δεν τρέχω με τα gel knit , αντιμετωπίζω τα παπούτσια από την sneakerhead οπτική αναλόγως τι ψάχνω κάθε φορά .Απλά μου έχουν πει αρκετοί γνωστοί και φίλοι που ασχολούνται με το τρέξιμο ότι τα ultraboost που είχαν τους χάλασαν πολύ γρήγορα σύν reviews που βλέπω ανά καιρούς. έχω δοκιμάσει χωρίς να με τρελαίνει η εφαρμογή τους. Κατεμέ η Nike παραμένει δυστυχώς ή ευτυχώς η μεγαλύτερη εταιρεία σε sneakers/αθλητικά με την μεγαλύτερη ποικιλία σε designs για όλα τα γούστα, ανθεκτικότητα-ποιότητα υλικών-άνεση,collaborations με γνωστούς σχεδιαστές διαφορετικών brands, συνεχείες νέες σειρές προιόντων και κλάσσικα retro κομμάτια , αλλά και καλύτερη εφαρμογή τεχνολογιών (zoom, air,lunarlon, dri fit, acg κλπ) Το λέω τελείως υποκειμενικά από θέμα προτίμησης χωρίς να υπάρχουν και σειρές της adidas που έχουν αντίστοιχα το δικό τους στίγμα στο χώρο π.χ yeezys ή τα Y3 qasas και triple black NMD που είναι από τα πιο κλασσικά και πλέον περιζήτητα techwear κομμάτια.
skiabox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Σαν υλικά είναι καλή και η under armour αλλά υστερεί ακόμα πολύ σε τεχνικά σημεία για παράδειγμα έλλειψη χοντρής γλώσσας για να προστατεύει τα πόδια από σφιχτό δέσιμο κορδονιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα