splash18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Προσπαθώ να πάρω εφεδρικό αντίγραφο και να κάνω συγχρονισμο του iPhone μεσω itunes στον υπολογιστή αλλα και στο cloud και μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα. Πριν το κάνω διέγραψα το προηγούμενο αντίγραφo που είχα πάρεi πριν κανα χρόνο από το itunes στο μενου προτιμήσεων. Το itunes είναι στην τελευταία του έκδοση ενημερωμένο. Το προσπάθησα αρκετές φορές και δεν τα κατάφερα να το φτιάξω. Τι μπορώ να κάνω για να πάρω αντίγραφο του iPhone ???? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από splash18
taslikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Ξαναπέρασε το iTunes αλλιώς αν δεν λυθεί το θέμα δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Επίσης με άλλο υπολογιστή καθώς και άλλη θύρα. 1
splash18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, taslikos είπε Ξαναπέρασε το iTunes αλλιώς αν δεν λυθεί το θέμα δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Επίσης με άλλο υπολογιστή καθώς και άλλη θύρα. Το εκανα αλλα το ιδιο βγαζει δυστυχως....παραθετω κ νεες εικονες μηπως κ βρισκεται εκει το προβλημα
alexakos89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) αγοορασε χώρο στο cloud στο λεει ξεκαθαρα. Ρυθμίσεις / το όνομα σου πάνω πάνω / iCloud. τι δειχνει εκει Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από alexakos89
splash18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, alexakos89 είπε αγοορασε χώρο στο cloud στο λεει ξεκαθαρα. Ρυθμίσεις / το όνομα σου πάνω πάνω / iCloud. τι δειχνει εκει Δειχνει τα παρακατω:
alexakos89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Όποτε ? είδες ποσό απλό είναι? Έχεις 657MB διαθεσιμα για αποθήκευση του αντιγράφου σου οnline και το αντιγραφο ειναι 900MB κοντα. Η σβήνεις φωτογραφίες η αγοράζεις πακέτο. 1 λεπτό πριν, splash18 είπε Δειχνει τα παρακατω:
splash18 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Όποτε ? είδες ποσό απλό είναι? Έχεις 657MB διαθεσιμα για αποθήκευση του αντιγράφου σου οnline και το αντιγραφο ειναι 900MB κοντα. Η σβήνεις φωτογραφίες η αγοράζεις πακέτο. Ανενταξει τοτε σε ευχαριστω πολυ!! Δεν πηγε το μυαλο μου εκει! Οκ για το cloud αλλα οταν του ζηταω να κανει το αντιγραφο στον υπολογιστη γιατι δεν το κανει; Στον υπολογιστη εγω αρκετα gb ελευθερα Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από splash18
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 22 minutes ago, splash18 said: Ανενταξει τοτε σε ευχαριστω πολυ!! Δεν πηγε το μυαλο μου εκει! Οκ για το cloud αλλα οταν του ζηταω να κανει το αντιγραφο στον υπολογιστη γιατι δεν το κανει; Στον υπολογιστη εγω αρκετα gb ελευθερα Empty trash και restart έχει κάνει στον υπολογιστή; Restart στο iPhone?
splash18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Empty trash και restart έχει κάνει στον υπολογιστή; Restart στο iPhone? Εχω κανει και στα δυο restart και αδειασμα καδου στο pc
alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, splash18 είπε Εχω κανει και στα δυο restart και αδειασμα καδου στο pc Κάνε de authorize το κινητό σου και πάλι authorize
splash18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Εσβησα αρκετές φωτο από κινητό και icloud με 3,5 Gb πλεον διαθέσιμα αλλα κ παλι μου γραφει το ιδιο......αρα καταλαβαινω ότι δεν ηταν λογω μικρης χωρητικότητας
alexakos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δηλαδή πας να κανείς αντίγραφο μεσω κινητού και σου βγάζει σφάλμα ;
splash18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, alexakos89 είπε Δηλαδή πας να κανείς αντίγραφο μεσω κινητού και σου βγάζει σφάλμα ; Ναι βγαζει το μηνυμα που αναρτησα στο αρχικο post ειτε παω να κανω στο cloud ειτε παταω να γινει αντιγραφο στον υπολογιστη
alexakos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, splash18 είπε Ναι βγαζει το μηνυμα που αναρτησα στο αρχικο post ειτε παω να κανω στο cloud ειτε παταω να γινει αντιγραφο στον υπολογιστη Πηγαινε στο itunes - ρυθμισεις - συσκευες και διεγραψε το backup σου εκει περα. Αν δεν γινει δουλεια ε κει περα , (Windows 7/Vista/XP) Start > Run > paste %appdata%\Apple Computer\MobileSync\Backup and press enter. (Windows 8/10) Search > paste %appdata%\Apple Computer\MobileSync\Backup and press enter. διεγραψε το χειροκινητα Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από alexakos89 1
splash18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Πηγαινε στο itunes - ρυθμισεις - συσκευες και διεγραψε το backup σου εκει περα. Αν δεν γινει δουλεια ε κει περα , (Windows 7/Vista/XP) Start > Run > paste %appdata%\Apple Computer\MobileSync\Backup and press enter. (Windows 8/10) Search > paste %appdata%\Apple Computer\MobileSync\Backup and press enter. διεγραψε το χειροκινητα Καταρχην σε ευχαριστω για τις οδηγιες. το πρωτο το εχω κανει εχω διαγραψει το προηγουμενο backup κ ο πινακας ειναι κενος πλεον. Οταν γυρισω σπιτι θα κανω το αλλο που γραφεις στα windows και θα επανελθω με νεοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα