maparios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Γεια σας παιδιά, πήρε το μάτι μου διάφορα λογισμικά ανα καιρούς που χρισημοποιούν το ΑΙ για image upscalling όπως το gigapixel AI.. έχω κάποια παλιά βίντεο τα οποία έχουν χαμηλή ανάλυση καθώς και κακή ποιότητα,και ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάτι για video upscalling παρόμοιο με αυτά με τις φωτογραφίες.. ευχαριστώ εκ των προτέρων
tarantules Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Πολύ καλό.Δεν το γνώριζα.Το κατέβασα να δω αν κάνει αυτά που λέει στην πράξη
maparios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Και εγώ πρόσφατα το έμαθα. Ξέρει κανείς κάτι για βίντεο; είδα πατέντα μέσω αυτού του προγράμματος αλλά ο υπολογιστής θα εκραγεί μέχρι να τελειώσει frame by frame
CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 14 hours ago, maparios said: Και εγώ πρόσφατα το έμαθα. Ξέρει κανείς κάτι για βίντεο; είδα πατέντα μέσω αυτού του προγράμματος αλλά ο υπολογιστής θα εκραγεί μέχρι να τελειώσει frame by frame Κι ένα video upscale app, frame by frame θα το κάνει αφού και το βίντεο ένα image sequence είναι.
maparios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Κι ένα video upscale app, frame by frame θα το κάνει αφού και το βίντεο ένα image sequence είναι. οπότε..σε καμια πενταετία με καρτα γραφικών 1070-1080?
CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, maparios said: οπότε..σε καμια πενταετία με καρτα γραφικών 1070-1080? Μια φορά που δοκίμασα upscale στο resolve με nVidia1080, έκανε render με 3-4 καρέ/sec. Δεν θυμάμαι όμως από τι ανάλυση σε τι ανάλυση. Τα δικά σου σε τι ανάλυση και bitrate είναι; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από CheOnWeb
emperor4her Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ξαναζωντανεμα του thread: υπαρχει προγραμματα που κανουν εξαγωγη του video σε φωτογραφιες. και μαλιστα πολλα δωρεαν. αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν υπαρχει προγραμμα που να κανει banch upscale τις φωτογραφιες, ωστε μετα τις πετας σε ενα προγραμμα με timeline και φτιαχνεις βιντεο οποιος εχει ορεξη ας δει και αυτο για το resolve Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από emperor4her
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα