gamer73 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 9:32 ΠΜ, czarjuly είπε Θυμαμαι οταν ημουν φανταρος ειχα αγορασει απο το φαρμακειο ενα πλαστικο μπουκαλακι με σκονη και δεν με ξαναενοχλησαν οι κοριοι,ρωτα στο φαρμακειο σου μπορει να υπαρχει ακομα απλα ψεκαζεις στο κρεβατι και τελειωνεις Πως το λέγανε έλυσες το κρεββάτι? Στις 24/8/2019 στις 12:33 ΜΜ, SB_1957 είπε Δεν φταίει πάντα ο στρατός! Εμείς είχαμε πρόβλημα με κοριούς μετά από ταξίδι με πλοίο, καλοκαίρι! Ξύλινο πάτωμα δεν είχαμε αλλά το κρεβάτι ήταν ξύλινο! Το στρώμα το σκουπίσαμε επί μισή ώρα με σκούπα όλες τις πλευρές και κυρίως τις ραφές, το βγάλαμε στον ήλιο, το ψεκάσαμε με ό,τι εντομοκτόνο κυκλοφορεί στα σούπερ μάρκετ, (μπαϊγκόν, αροξόλ, τέζα) το αφήσαμε να ξεμυρίσει μια βδομάδα (ευτυχώς δεν έβρεξε)! Το ίδιο κάναμε και με το κρεβάτι, σχολαστικό σκούπισμα και ψέκασμα παντού και στο δωμάτιο και δεν ξαναεμφανίστηκαν! Το στρώμα το έχω πετάξει μου είπαν πρέπει να λύσω το κρεββάτι και να το βγάλω στον ήλιο
czarjuly Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, gamer73 είπε Πως το λέγανε έλυσες το κρεββάτι? Λοιπον τυχερος εισαι γιατι το ειχα ξαναπαρει αργοτερα κι εχω κρατησει το μπουκαλακι λεγεται Pubex plus και γραφει αντιμετωπιζει δραστικα τα ερποντα εντομα,δεν χρειαστηκε να λυσω το κρεβατι στους αρμους εριχνα,ελπιζω να υπαρχει ακομα στην κυκλοφορια... Κατοχος εγκρισης:TAFARM Ι.ΤΑΤΣΙΡΑΜΟΣ &ΣΙΑΟ.Ε Χριστιανουπολεως 108 11146 Γαλατσι Αθηνα Τηλ.2102137600 Βλεπω οτι υπαρχει ακομα την σκονη να ζητησεις https://www.google.com/search?q=pubex+plus&oq=pubex+plus&aqs=chrome..69i57j0l3.11607j0j7&client=tablet-android-hipstreet&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από czarjuly
Tempor Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εγω καθαρισα με το dobol. Θελει καλο ψεκασμα ΠΑΝΤΟΥ (κρεβατι στρωμα πατωμα κορνιζες γραφειο κλπ). Πανω κατω εντος εκτος και επι τα αυτα. Επι μια εβδομαδα θα βλεπεις πτωματα. Μετα σιγη. Συστεινω να ξαναψεκασεις μετα απο ιξ μηνες που αναφερει το μπουκαλι. Κατι αλλο που εκαμα ηταν να καψω με αντιανεμικο αναπτηρα - φλογιστρο τας φωλεας των στο κρεβατι. Ακουγωταν χαρακτηριστικο "κρατς" σα να καιγοταν ξερο ξυλο. Επισης ξεπλυνα οτι μπορουσα με ατμοκαθαριστηρα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Tempor 1
gamer73 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Λοιπον τυχερος εισαι γιατι το ειχα ξαναπαρει αργοτερα κι εχω κρατησει το μπουκαλακι λεγεται Pubex plus και γραφει αντιμετωπιζει δραστικα τα ερποντα εντομα,δεν χρειαστηκε να λυσω το κρεβατι στους αρμους εριχνα,ελπιζω να υπαρχει ακομα στην κυκλοφορια... Κατοχος εγκρισης:TAFARM Ι.ΤΑΤΣΙΡΑΜΟΣ &ΣΙΑΟ.Ε Χριστιανουπολεως 108 11146 Γαλατσι Αθηνα Τηλ.2102137600 Βλεπω οτι υπαρχει ακομα την σκονη να ζητησεις https://www.google.com/search?q=pubex+plus&oq=pubex+plus&aqs=chrome..69i57j0l3.11607j0j7&client=tablet-android-hipstreet&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Ευχαριστώ δηλαδή να μην διαλύσω το κρεββάτι και να το βγάλω στον ήλιο? Άκουστα το έχω το pubex
czarjuly Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, gamer73 είπε Ευχαριστώ δηλαδή να μην διαλύσω το κρεββάτι και να το βγάλω στον ήλιο? Άκουστα το έχω το pubex Δεν νομιζω να χρειαστεις να το διαλυσεις τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση δεν χρειαστηκε ριξε οπου εχει αρμους στις ταβλες αν ειναι ξυλινο και γενικα οπου μπορει να κυκλοφορουν κοριοι σε εμενα εκανε καλη δουλεια δεν με ξαναενοχλησαν
gamer73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, czarjuly είπε Δεν νομιζω να χρειαστεις να το διαλυσεις τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση δεν χρειαστηκε ριξε οπου εχει αρμους στις ταβλες αν ειναι ξυλινο και γενικα οπου μπορει να κυκλοφορουν κοριοι σε εμενα εκανε καλη δουλεια δεν με ξαναενοχλησαν Δυστιχως εμαθα ότι εδώ στην περιοχή έχουν γεμίσει όλα τα σπίτια έχω απελπιστει 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 hour ago, gamer73 said: Δυστιχως εμαθα ότι εδώ στην περιοχή έχουν γεμίσει όλα τα σπίτια έχω απελπιστει Σε ποιά περιοχή είσαι; Διάβαζα προχθές οτι οι κοριοί έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση σε συνοικίες των Πατησίων/Κυψέλης.
gamer73 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Σε ποιά περιοχή είσαι; Διάβαζα προχθές οτι οι κοριοί έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση σε συνοικίες των Πατησίων/Κυψέλης. εκει ειμαι και δεν ξερω τι να κανω
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Αν έχει γεμίσει όλη η πολυκατοικία είναι δύσκολα τα πράγματα.. Θα πρέπει να γίνει συνέλευση για να αποφασιστεί η κοινή δράση όλων. Έστω ένα μολυσμένο διαμέρισμα να μείνει εκτός απολύμανσης τότε κινδυνεύετε ξανά όλοι. Οι κορίοι είναι από τα πιο ανθεκτικά παράσιτα. Θέλουν τρομερή υπομονή. Εδώ στο UΚ όταν πχ ένα στρώμα είναι με κοριούς μπαίνει ειδική σήμανση στα σκουπίδια για να μη το πάρουν άλλοι και μεταφέρουν το infestation σπίτι τους.
green gordon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Στις 25/8/2019 στις 5:17 ΜΜ, Tempor είπε Κατι αλλο που εκαμα ηταν να καψω με αντιανεμικο αναπτηρα - φλογιστρο τας φωλεας των στο κρεβατι. Ακουγωταν χαρακτηριστικο "κρατς" σα να καιγοταν ξερο ξυλο. Η παράγραφος αυτή συνδιάζει splatter με καθαρεύουσα. Εύγε φίλτατε!
czarjuly Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, gamer73 είπε Δυστιχως εμαθα ότι εδώ στην περιοχή έχουν γεμίσει όλα τα σπίτια έχω απελπιστει Μην απελπιζεσαι προφανως υπαρχει μια εξαρση αλλα με σχολαστικη καθαριοτητα και τα καταλληλα εντομοκτονα πιστευω οτι θα κανεις δουλεια,δοκιμασε αυτο που σου ειπα και πες μας τα αποτελεσματα
gamer73 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Μην απελπιζεσαι προφανως υπαρχει μια εξαρση αλλα με σχολαστικη καθαριοτητα και τα καταλληλα εντομοκτονα πιστευω οτι θα κανεις δουλεια,δοκιμασε αυτο που σου ειπα και πες μας τα αποτελεσματα Θα το κάνω αλλά αν δεν απόλυμενεται η περιοχή εδώ και τα φέρνουμε απέξω τι γίνετε? Πολύ βρώμα η περιοχή αίσχος καμινης εντελώς άχρηστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα