Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω έντονο πρόβλημα με κοριούς στο,σπίτι έφερα συνεργείο 3 φορές με φάρμακα και καπνό τίποτα χθες με τσίμπησαν πάλι τι να κάνω έχω απελπιστει υπόψιν το στρώμα το έχω πετάξει 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Γεια σας έχω έντονο πρόβλημα με κοριούς στο,σπίτι έφερα συνεργείο 3 φορές με φάρμακα και καπνό τίποτα χθες με τσίμπησαν πάλι τι να κάνω έχω απελπιστει υπόψιν το στρώμα το έχω πετάξει 

Ξύλινο κρεβάτι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, djcat είπε

Ξύλινο κρεβάτι;

Ναι ξύλινο το ψεκάσαμε όλο με φάρμακο τίποτα πάλι με τσίμπησε 

1 λεπτό πριν, djcat είπε

Ξύλινο κρεβάτι;

Έριξα και εγώ ένα μπουκάλι σπρέι για έντομα τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν σε όλο το σπίτι να ψεκάσουν με συνδιασμό φαρμάκων και καπνογόνα και ξήλωσε αν έχεις ξύλινο πάτωμα και πέτα και κάτι με καπνό για την εξουδετέρωσή τους.

Πέτα ότι δεν θέλεις από το σπίτι.

Το κρεβάτι και αυτό πέταμα και μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα σου έλεγα να μείνεις αλλού.

Καλή δύναμη είναι μάμα τα.

Επεξ/σία από skar1983
Δημοσ.

Στο στρατο θυμαμαι οτι βγαζαμε τα κρεβατια κ τα στρωματα στον ηλιο κ βαζαμε κ πετρελαιο οπου μπορουσαμε. Παρε αλλο συνεργειο κ κανε κ αλλη απεντωμωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετος εδώ...

Πως ξέρεις ότι έχεις κοριούς στο σπιτι; Φαίνονται με το ματι;

Ειδα μια εικόνα, είναι αντιπροσωπευτικη;

945809F6-91C9-45E3-BDC8-6DDCDD6F8092.jpeg.6e45b84619dbafbef7d11a196a83ce8d.jpeg

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Moderators
Δημοσ.

Ψεκάζεις στρώμα και γενικότερα όλο το δωμάτιο, ειδικά τρύπες, σχισμές, πίσω από κάδρα κλπ. Μπορεί να υπάρχουν αυγά σε σχισμές μισού χιλιοστού, not even kidding. Ραφές στρώματος, αν έχει φερμουάρ ρίξε μια ματιά και μέσα και γενικότερα ΠΑΝΤΟΥ. Αν υπάρχει μέρος που σκεφτείς ότι εκεί αποκλείεται να υπάρχουν, έλεγξέ το δύο φορές. Θα έλεγα για καμιά βδομάδα να κοιμάσαι αλλού και να κοιτάς κάθε μέρα εξονυχιστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gamer73 είπε

Στο ίδιο πρόβλημα (προέκυψε μετά τη θητεία, ευχαριστώ μαμά πατρίδα) η κίνηση που φαίνεται να απέδωσε ήταν το παρκέ. Αυτά μπορεί να κρύβονται και μέσα στα κενά που αφήνουν τα ξύλα του παλιού παρκέ, φέραμε άνθρωπο να τα γεμίσει, έριξε και πετρέλαιο από κάτω. Μετά πατήσαμε και έναν 3ο ψεκασμό μόνο στο δωμάτιο που εμφανίζονταν οι κοριοί, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι τζάμπα.

Επίσης όλα τα ρούχα είχαν μεταφερθεί στο μπαλκόνι και τα μεσημέρια με τον καύσωνα βάζαμε και τη σόμπα κοντά τους. 

Γενικά μην απελπίζεσαι, δεν είναι αθάνατα. Και με τον δεύτερο ψεκασμό υπήρχε σημαντική μείωση, μπορεί να έφτανε και σκέτος ένας τρίτος σ' εμάς, μπορεί να φτάνει ένας ακόμα σ' εσάς αλλά γενικά ψάξου και για το παρκέ και για τα ρούχα και για πιθανό στοκάρισμα στον τοίχο.

Άντε και με τη νίκη.

Επεξ/σία από obby
Δημοσ.
3 ώρες πριν, skar1983 είπε

Λοιπόν σε όλο το σπίτι να ψεκάσουν με συνδιασμό φαρμάκων και καπνογόνα και ξήλωσε αν έχεις ξύλινο πάτωμα και πέτα και κάτι με καπνό για την εξουδετέρωσή τους.

Πέτα ότι δεν θέλεις από το σπίτι.

Το κρεβάτι και αυτό πέταμα και μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα σου έλεγα να μείνεις αλλού.

Καλή δύναμη είναι μάμα τα.

Το συνεργειο δεν μου είπε να ξήλωσω το παρκέ τώρα για το κρεββάτι θα δούμε 

3 ώρες πριν, Ioannisto είπε

Στο στρατο θυμαμαι οτι βγαζαμε τα κρεβατια κ τα στρωματα στον ηλιο κ βαζαμε κ πετρελαιο οπου μπορουσαμε. Παρε αλλο συνεργειο κ κανε κ αλλη απεντωμωση.

Έχω μπλέξει πόσες ακόμα απεντομωσεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Ασχετος εδώ...

Πως ξέρεις ότι έχεις κοριούς στο σπιτι; Φαίνονται με το ματι;

Ειδα μια εικόνα, είναι αντιπροσωπευτικη;

945809F6-91C9-45E3-BDC8-6DDCDD6F8092.jpeg.6e45b84619dbafbef7d11a196a83ce8d.jpeg

Ναι είχα δει κάποια στο στρώμα και το πέταξα 

2 ώρες πριν, Kercyn είπε

Ψεκάζεις στρώμα και γενικότερα όλο το δωμάτιο, ειδικά τρύπες, σχισμές, πίσω από κάδρα κλπ. Μπορεί να υπάρχουν αυγά σε σχισμές μισού χιλιοστού, not even kidding. Ραφές στρώματος, αν έχει φερμουάρ ρίξε μια ματιά και μέσα και γενικότερα ΠΑΝΤΟΥ. Αν υπάρχει μέρος που σκεφτείς ότι εκεί αποκλείεται να υπάρχουν, έλεγξέ το δύο φορές. Θα έλεγα για καμιά βδομάδα να κοιμάσαι αλλού και να κοιτάς κάθε μέρα εξονυχιστικά.

Έχω μπλεξει φίλε 

59 λεπτά πριν, obby είπε

Στο ίδιο πρόβλημα (προέκυψε μετά τη θητεία, ευχαριστώ μαμά πατρίδα) η κίνηση που φαίνεται να απέδωσε ήταν το παρκέ. Αυτά μπορεί να κρύβονται και μέσα στα κενά που αφήνουν τα ξύλα του παλιού παρκέ, φέραμε άνθρωπο να τα γεμίσει, έριξε και πετρέλαιο από κάτω. Μετά πατήσαμε και έναν 3ο ψεκασμό μόνο στο δωμάτιο που εμφανίζονταν οι κοριοί, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι τζάμπα.

Επίσης όλα τα ρούχα είχαν μεταφερθεί στο μπαλκόνι και τα μεσημέρια με τον καύσωνα βάζαμε και τη σόμπα κοντά τους. 

Γενικά μην απελπίζεσαι, δεν είναι αθάνατα. Και με τον δεύτερο ψεκασμό υπήρχε σημαντική μείωση, μπορεί να έφτανε και σκέτος ένας τρίτος σ' εμάς, μπορεί να φτάνει ένας ακόμα σ' εσάς αλλά γενικά ψάξου και για το παρκέ και για τα ρούχα και για πιθανό στοκάρισμα στον τοίχο.

Άντε και με τη νίκη.

Μεγάλη ταλαιπωρία Αστα να πάνε 

Δημοσ.

Θυμαμαι οταν ημουν φανταρος ειχα αγορασει απο το φαρμακειο ενα πλαστικο μπουκαλακι με σκονη και δεν με ξαναενοχλησαν οι κοριοι,ρωτα στο φαρμακειο σου μπορει να υπαρχει ακομα απλα ψεκαζεις στο κρεβατι και τελειωνεις

Δημοσ.

Οι κοριοί είναι παντού.Θυμαμαι στην θητεία μου τελευταία μέρα να σκοτώνουμε κοριούς.Για να καταλάβεις ,είχα βρει κοριο σε χαραμάδα στον τοίχο και στην τρύπια κάλτσα που φορούσα με τα άρβυλα και το πρωί που ξύπνησα έβγαλα το καλτσονι και ο δράστης συνελήφθη.Καλη δύναμη.

Δημοσ.

Δεν φταίει πάντα ο στρατός!

Εμείς είχαμε πρόβλημα με κοριούς μετά από ταξίδι με πλοίο, καλοκαίρι!

Ξύλινο πάτωμα δεν είχαμε αλλά το κρεβάτι ήταν ξύλινο!

Το στρώμα το σκουπίσαμε επί μισή ώρα με σκούπα όλες τις πλευρές και κυρίως τις ραφές, το βγάλαμε στον ήλιο, το ψεκάσαμε με ό,τι εντομοκτόνο κυκλοφορεί στα σούπερ μάρκετ, (μπαϊγκόν, αροξόλ, τέζα) το αφήσαμε να ξεμυρίσει μια βδομάδα (ευτυχώς δεν έβρεξε)!
Το ίδιο κάναμε και με το κρεβάτι, σχολαστικό σκούπισμα και ψέκασμα παντού και στο δωμάτιο και δεν ξαναεμφανίστηκαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...