slk200gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 ψαχνω για στεγνωτηριο ρουχων μεχρι περιπου 600 ,βρηκα καλες κριτικες για αυτο, Bosch WTM85268GR 8kg, Κλάση: A++, Συμπύκνωση: B, Θόρυβος: 65dB, (ΥxΠxΒ): 84.2cm x 59.8cm x 59.9cm , Κατασκευαστής: Bosch πιστευεται οτι ειναι καλο η υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα?
ELTASSOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Ψαξε να εχει ΚΑΙ uv ακτινοβολια που σκοτωνει ολα τα μικροβια μικροοργανισμους κλπ. Βασικο για υγεια δερματοςβαλλεργιες αυτοανοσα. Δεν ειναι τυχαιο που υοι νοικοκυρες λιαζουν στρωματα κουβερτες η στεγνωνουν στον ηλιο την μπουγαδα. Ηλιος = UV...ναι αυτο που μας μαυριζει στα σολαρια 1
haris013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Να κάνω μια ερώτηση σαν άσχετος εντελώς με αυτά, η παραπάνω συσκευή το στεγνωτήριο, πλένει κιόλας η είναι μόνο για στέγνωμα ρουχων; ρωτάω γιατί στην όψη μοιάζει με πλυντήριο.
slk200gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, haris013 είπε Να κάνω μια ερώτηση σαν άσχετος εντελώς με αυτά, η παραπάνω συσκευή το στεγνωτήριο, πλένει κιόλας η είναι μόνο για στέγνωμα ρουχων; ρωτάω γιατί στην όψη μοιάζει με πλυντήριο. Μόνο στεγνωτήριο είναι, αντί για νερό βγάζει ζεστό αέρα και τα περιστρέφει μέχρι να στεγνώσουν
palawiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, ακούω για τα Sharp καλές γνώμες.
haris013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 40 λεπτά πριν, slk200gr είπε Μόνο στεγνωτήριο είναι, αντί για νερό βγάζει ζεστό αέρα και τα περιστρέφει μέχρι να στεγνώσουν Υπάρχει κάποια συσκευή που να κάνει και τα 2 ; για εξοικονόμηση χώρου Δηλαδή.
dpolal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, haris013 είπε Υπάρχει κάποια συσκευή που να κάνει και τα 2 ; για εξοικονόμηση χώρου Δηλαδή. Ναί, κοιτάς για πλυντήριο/στεγνωτήριο αλλά καλύτερα να πας σε 2 ξεχωριστές λύσεις. Το καλό είναι πως ο σχεδιασμός των στεγνωτηρίων είναι για να μπορούν να τοποθετηθούν επάνω στο πλυντήριο για εξοικονόμηση χώρου. 1
haris013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, dpolal είπε Ναί, κοιτάς για πλυντήριο/στεγνωτήριο αλλά καλύτερα να πας σε 2 ξεχωριστές λύσεις. Το καλό είναι πως ο σχεδιασμός των στεγνωτηρίων είναι για να μπορούν να τοποθετηθούν επάνω στο πλυντήριο για εξοικονόμηση χώρου. Καλό ότι μπορούν να στακαρουν μεταξύ τους, θα το ψάξω γιατί το χειμώνα έχει τόση υγρασία που δεν στεγνώνουν έξω τα ρούχα
slk200gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, haris013 είπε Καλό ότι μπορούν να στακαρουν μεταξύ τους, θα το ψάξω γιατί το χειμώνα έχει τόση υγρασία που δεν στεγνώνουν έξω τα ρούχα Όπως είπαν και πιο πριν τα δύο σε ένα έχει αρκετά προβλήματα δεν ξέρω κάποιν που να έμεινε ευχαριστημένος,εγώ το χειμώνα επειδή τα άπλωνα τα ρούχα μέσα σε ένα δωμάτιο που είχα ελεύθερο γέμισε όλο μούχλα από την πολλή υγρασία παρόλο που πέρσι έβαλα και έναν αφυγραντήρα Τελικά άλλαξα γνώμη για το Bosch και πάω προς το παρόν για αυτό,Samsung DV80M52103W/LV, είναι πιο smart και σε κοντινή τιμή
Finn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Ψάχνω ένα καλό στεγνωτηριο να τελειώνει σχετικά γρήγορα το στέγνωμα και να είναι ενεργειακής κατανάλωσης Α. Καμία πρόταση;
Mpiftekis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Finn είπε Καλησπέρα, Ψάχνω ένα καλό στεγνωτηριο να τελειώνει σχετικά γρήγορα το στέγνωμα και να είναι ενεργειακής κατανάλωσης Α. Καμία πρόταση; Εμείς έχουμε ένα της LG, 9κιλο και Α+++. Το πιο γρήγορο στέγνωμα είναι στις 2 ώρες κι αν δεν το έχεις παραγεμίσει, όντως, τα στεγνώνει. Έκανε ~800€ 3 χρόνια πριν. Δε θυμάμαι όμως μοντέλο.
vagos789 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Εχω αγορασει πριν απο ~6 χρονια ενα φτηνο Indesit Χρησιμο και αξιοπιστο Με τις ενεργειακες κλασεις μην τρελαινεστε πολυ γιατι ενα Α+++ ισως κανει καποια μετρησιμη διαφορα στο λογαριασμο ρευματος αλλα πρωτα απο ολα θα κανει στο κοστος αποκτησης,οτιδηποτε Α ειναι αποδεκτο
patsakoni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Γειά σας με λίγο ψάξιμο βρήκα ένα αρκετά οικονομικό στεγνωτηριο το candy cs h8a2de s.. Έχει κανείς ιδέα αν είναι καλό;
Kalliopikot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά γειά σας. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό σημείο για να κάνω μια ερώτηση. Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει το εκτιμώ και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήρα ένα στεγνωτηριο και ο μόνος χώρος για να τοποθετηθεί είναι στην κουζίνα.( Και αυτή μικρή). Θα υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία του (για επικινδυνότητα μιλάω) φωτιά κλπ. γιατί στις οδηγίες γράφουν διάφορα. Ακόμη και μακριά από αλεύρι γράφουν γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς. !!!!
dpolal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Kalliopikot είπε Παιδιά γειά σας. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό σημείο για να κάνω μια ερώτηση. Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει το εκτιμώ και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήρα ένα στεγνωτηριο και ο μόνος χώρος για να τοποθετηθεί είναι στην κουζίνα.( Και αυτή μικρή). Θα υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία του (για επικινδυνότητα μιλάω) φωτιά κλπ. γιατί στις οδηγίες γράφουν διάφορα. Ακόμη και μακριά από αλεύρι γράφουν γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς. !!!! Με γειά καταρχήν. Ο ποιό «εύκολος» χώρος τοποθέτησης του στεγωντηρίου είναι επάνω στο πλυντήριο και αν θες υπάρχουν ειδικές βάσεις με συρώμενο συρτάρι για να ακουμπάς την λεκάνη με τα ρούχα όταν το φορτώνεις/ξεφορτώνεις για ευκολία. Από εκεί και πέρα το στεγνωτήριο παράγει αρκετή θερμότητα κατά την λειτουργία του, σχεδόν όση και ένας φούρνος, απαιτεί την ίδια προσοχή κατά την εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα