yositosi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Λοιπον 3-4 φορες ενω εβλεπα βιντεακια στο youtube η τηλεοραση εσβησε και ξαναναψε συνδεμενη σε τηλεοπτικο καναλι (αυτο μου το εχει κανει μονο στο youtube οχι στο netflix)εχει αλλος αναλογη εμπειρια; βγάλε από πρίζα και συνέδεσε ξανά και δες αν στρώνει. Αλλιώς ένα master reset... Προφανώς κάτι παράξενο κράτησε σε κάποιο cache και σου κάνει τις μαγείες. 1
czarjuly Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, yositosi είπε βγάλε από πρίζα και συνέδεσε ξανά και δες αν στρώνει. Αλλιώς ένα master reset... Προφανώς κάτι παράξενο κράτησε σε κάποιο cache και σου κάνει τις μαγείες. Δεν μου το κανει συνεχεια...το master reset πως γινεται;
yositosi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 από τις ρυθμίσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Αν αραιά και που τη βγάζεις από το ρεύμα θα στανιάρει. εναλλακτικά, δώσε στις επιλογές να κάνει αυτόματα αναζητήσεις λογισμικού, και θα αναβαθμιστεί μόνη της σε κάποια φάση (συνήθως ψάχνει Online στις 3.00 το βράδυ μόνη της και αν βρει αναβάθμιση την περνάει). 1
vthanosv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας και απο εμενα την Αγορασα εχτες αλλα μου εχει βγαλει προβλημα στο smart κομματι της δεν φορτωνει τις εφαρμογες και οταν παταω στο καλαθι να προσθεσει περισσοτερες μου εμφανιζει σφαλμα διακομιστη δεν βρεθηκε η σελιδα γενικα ενα μπαχαλο δοκιμασα ασυρματη συνδεση αλλα και ethernet ADSL ενσυρματη στα 14 mbps αλλα και παλι τιποτα δεν φορτωνει ουτε τις υπαρχουσες εφαρμογες ... αν την βγαλω απο την πριζα και την ξαναβαλω ολα οκ φορτωνει τις υπαρχουσες εφαρμογες αλλα ενα τεταρτο μετα μου τις ακυρωνει ολες σταματα να τις φορτωνει επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπανε οτι θα την παραλαβουν πισω ως ελλατωματικη σας ετυχε κατι αναλογο το δικο σας καλαθακι εφαρμογων λειτουργει σας κατεβαζει εφαρμογες ολα οκ?? οι προεγκατεστημενες σας λειτουργουν ολες??
czarjuly Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vthanosv είπε Γεια σας και απο εμενα την Αγορασα εχτες αλλα μου εχει βγαλει προβλημα στο smart κομματι της δεν φορτωνει τις εφαρμογες και οταν παταω στο καλαθι να προσθεσει περισσοτερες μου εμφανιζει σφαλμα διακομιστη δεν βρεθηκε η σελιδα γενικα ενα μπαχαλο δοκιμασα ασυρματη συνδεση αλλα και ethernet ADSL ενσυρματη στα 14 mbps αλλα και παλι τιποτα δεν φορτωνει ουτε τις υπαρχουσες εφαρμογες ... αν την βγαλω απο την πριζα και την ξαναβαλω ολα οκ φορτωνει τις υπαρχουσες εφαρμογες αλλα ενα τεταρτο μετα μου τις ακυρωνει ολες σταματα να τις φορτωνει επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπανε οτι θα την παραλαβουν πισω ως ελλατωματικη σας ετυχε κατι αναλογο το δικο σας καλαθακι εφαρμογων λειτουργει σας κατεβαζει εφαρμογες ολα οκ?? οι προεγκατεστημενες σας λειτουργουν ολες?? Δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη γιατι δεν βρηκα κατι που να μου κεντρισει το ενδιαφερον οι προεγκατεστημενες παντως παιζουν κανονικα αυτο που δεν μπορεσα να κανω να δουλεψει ειναι στο πηγες/wireless display κατεβασα και την εφαρμογη στο κινητο αλλα δεν μου δουλεψε,εσυ μαλλον επεσες σε ελαττωματικη συσκευη αλλα αφου στην αλλαζουν απο το καταστημα τοτε δεν εχεις προβλημα,εγω εχω μεινει ευχαριστημενος παντως
vthanosv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη γιατι δεν βρηκα κατι που να μου κεντρισει το ενδιαφερον οι προεγκατεστημενες παντως παιζουν κανονικα αυτο που δεν μπορεσα να κανω να δουλεψει ειναι στο πηγες/wireless display κατεβασα και την εφαρμογη στο κινητο αλλα δεν μου δουλεψε,εσυ μαλλον επεσες σε ελαττωματικη συσκευη αλλα αφου στην αλλαζουν απο το καταστημα τοτε δεν εχεις προβλημα,εγω εχω μεινει ευχαριστημενος παντως Ευχαριστω για την Απαντηση!! ειναι κουφο αλλα σε εμενα δουλεψε το wireless display εχω προβλημα ομως με τις εφαρμογες απο το καταστημα μου ειπαν οτι ισως να εχει θεμα η πλακετα οσον αφορα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν το βρισκω στις ρυθμισεις συστημα μηπως και το επαναφερω αν γνωριζει καποιος ας μας πει τα βηματα πως την επαναφερουμε στις εργοστασιακες!
czarjuly Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, vthanosv είπε Ευχαριστω για την Απαντηση!! ειναι κουφο αλλα σε εμενα δουλεψε το wireless display εχω προβλημα ομως με τις εφαρμογες απο το καταστημα μου ειπαν οτι ισως να εχει θεμα η πλακετα οσον αφορα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν το βρισκω στις ρυθμισεις συστημα μηπως και το επαναφερω αν γνωριζει καποιος ας μας πει τα βηματα πως την επαναφερουμε στις εργοστασιακες! Δοκιμασες στις ρυθμισεις/μενου επαναφορας;
vthanosv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, czarjuly είπε Δοκιμασες στις ρυθμισεις/μενου επαναφορας; Δοκιμασα αλλα δεν το βρισκω πουθενα στις ρυθμισεις εχει εικονα Ηχος δικτυο Συστημα και πουθενα δεν εχει την λεξη επαναφορα ! μονο στην εικονα εχει επαναφορα στο συστημα τιποτα σχετικο για Reset εργοστασιακων! μου εχει τυχει ελλατωματικο κομματι το πιο πιθανο σημερα εκανα και wifi spot με 4g απο cosmote στα 25 mbps και παλι τα ιδια δεν φορτωνει τιποτα καμια εφαρμογη!
czarjuly Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Απο τις πιο value for money αγορες που εχω κανει την συνδυασα και με μια ηχομπαρα turbo x που ειχε βγαλει προσφορα το πλαισιο στα 50 ευρω και η τηλεορασιτσα τα σπαει
Everest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Συγνώμη που ξεθάβω, αλλά είτε κάηκε το πάνελ, είτε παιδάκι που έπαιζε με το χειριστήριο πήγε τη φωτεινότητα στο μηδέν. Μπορεί κάποιος που την έχει, να μου στείλει βήμα-βήμα τι πατάω για να αυξήσω την φωτεινότητα;
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/1/2023 στις 9:38 ΜΜ, Everest είπε Συγνώμη που ξεθάβω, αλλά είτε κάηκε το πάνελ, είτε παιδάκι που έπαιζε με το χειριστήριο πήγε τη φωτεινότητα στο μηδέν. Μπορεί κάποιος που την έχει, να μου στείλει βήμα-βήμα τι πατάω για να αυξήσω την φωτεινότητα; και στο 0 να ήταν η φωτεινότητα θα έβλεπες εικόνα, κάποιο άλλο πρόβλημα έχει η τηλεόραση .
Everest Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε και στο 0 να ήταν η φωτεινότητα θα έβλεπες εικόνα, κάποιο άλλο πρόβλημα έχει η τηλεόραση . Αυτό υποθέτω και εγώ, εξάλλου έχει ήδη κάψει μια φορά πάνελ, οπότε μπορεί και το νέο να έπαθε το ίδιο. Απλά τότε είχε "προειδοποιήσει". Έλεγα μην είμαι τυχερός και απλά πατήθηκε κάποιος συνδυασμός στο χειριστήριο που τα !@#$% όλα. 😁 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από Everest
smpt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Εχει βρει κανεις ποια ειναι η εφαρμογη για remote control σε android?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα