Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ανοίξει θέμα παράλληλα, όποτε δες το δίπλα, γενικά καλά λόγια λέμε για την τηλεόραση. 😉 Επίσης δεν είναι διαθέσιμη στον κοτσωβολο που με βόλευε κι εμένα, όποτε την πήρα από mediamarkt.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Everest είπε

Έχω ανοίξει θέμα παράλληλα, όποτε δες το δίπλα, γενικά καλά λόγια λέμε για την τηλεόραση. 😉Επίσης δεν είναι διαθέσιμη στον κοτσωβολο που με βόλευε κι εμένα, όποτε την πήρα από mediamarkt.

Σαν ζωντοβολο την εβαλα παραγγελια στον Κωτσοβολο δεν ειχα προσεξει οτι δεν ειναι διαθεσιμη και ειναι μονο κατοπιν παραγγελιας λεaτε να μου την αργησουν πολυ ;ποσο παιρνουν αυτες οι περιπτωσεις;

Edit:την εκανα παραγγελια στο mediamarkt που ειναι διαθεσιμη αυριο θα φαει ακυρωση ο κωτσοβολος

Επεξ/σία από czarjuly
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά έκανες, απλά σου διέφυγε η λεπτομέρεια της διαθεσιμότητας. Κι εγώ εδώ που μένω επαρχία για κοτσωβολο έψαξα αρχικά, που έχουμε και κατάστημα και θα με βόλευε. Αλλά και πάλι τα ΜΜ τη στέλνουν δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα κι εγω η οθονη δινει την αισθηση φθηνης συναρμογης αλλα ειναι εξαιρετικη σε χρωματα και ζωντανια,το wifi συνδεθηκε ευκολα σε γενικες γραμμες φαινεται καλη αγορα για τα λεφτα της ,ενα μεγαλο συν το κουμπι netflix στο τηλεχειριστηριο

Δημοσ.

Εγώ πριν 2 εβδομάδες αγόρασα την FU  FLS43206 (smart) 43΄΄ από Κωτσόβολο Μυτιλήνης στα 250 (έπεσε ψαλίδι,όταν με είδαν να φεύγω, μιας και η τιμή της ήταν κοντά στα 300) και ενώ έψαχνα κάτι στο 200ευρω.

Μέχρι στιγμής,ευχαριστημένος. Ελαφριά σαν κατασκευή,καλά χρώματα,πολύ εύκολη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο χωρίς κανένα κόλλημα. Έχει κουμπιά netflix και YouToube στο χειριστήριο με άμεση σύνδεση και εύκολη χρήση. 

Για τηλεόραση εξοχικού σπιτιού που την θέλω, τα πάει μια χαρά. Πόσο θα κρατήσει; Είδωμεν...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/9/2019 στις 10:19 ΜΜ, dimpa16 είπε

Εγώ πριν 2 εβδομάδες αγόρασα την FU  FLS43206 (smart) 43΄΄ από Κωτσόβολο Μυτιλήνης στα 250 (έπεσε ψαλίδι,όταν με είδαν να φεύγω, μιας και η τιμή της ήταν κοντά στα 300) και ενώ έψαχνα κάτι στο 200ευρω.

Μέχρι στιγμής,ευχαριστημένος. Ελαφριά σαν κατασκευή,καλά χρώματα,πολύ εύκολη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο χωρίς κανένα κόλλημα. Έχει κουμπιά netflix και YouToube στο χειριστήριο με άμεση σύνδεση και εύκολη χρήση. 

Για τηλεόραση εξοχικού σπιτιού που την θέλω, τα πάει μια χαρά. Πόσο θα κρατήσει; Είδωμεν...

Και γιατι να μην κρατησει;εχει ο κολλητος μου μια 55 αρα f&u smart fhd εδω και 4 χρονια και παιζει ασταματητα,σημερα της πεταξαμε το avatar σε blue ray και παθαμε πλακα με την ποιοτητα της εικονας που απεδωσε

Δημοσ.

Σημερα την υπεβαλα σε δοκιμασια αναπαραγωγης fhd περιεχομενου καθως και 4κ απο το you tube  και απεδωσε περιφημα,ολοζωντανα χρωματα και λεπτομερεια εικονας πολυ καλη

Δημοσ.

Εμενα εβγαλε θεμα στο novasports. Μπορει να εχω δει περιπου 10 ματς και στα 2 μου εχει βγαλει θεμα. Το πλαισιο με το σκορ και το novasports live στις πανω γωνιες, αφηνουν σκια που τρεμοπαιζει στην οθονη οταν κανω ζαπινγκ σε ολα τα αλλα καναλια, nova και digea, για αρκετες ωρες. Συγκεκριμενα ενα England Championship μιση ωρα και μια ελληνικη σουπερλιγκα Αστερας-ΑΕΚ ενα ημιχρονο. Μιλησα με το service την 1η φορα και μου ειπαν να το βιντεοσκοπησω, αφου ειναι κατι προσωρινο. Και που το εστειλα τη 2η, μονο ακουσα συμβουλες του τυπου να αλλαξω θυρα hdmi και να αποσυνδεσω τον αποκωδικοποιητη οταν μου το κανει, σαν πειραμα. Επισης να μιλησω με τη νοβα γιατι μαλλον αυτη ειναι το προβλημα! Συγκρατηθηκα και δεν γελασα και απαντησα οτι εχω βαλει κι αλλες τηλεορασεις στον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη, ποτε καμια δεν ειχε τετοιο θεμα και οτι μαλλον εχει θεμα ποιοτητας η τηλεοραση. Γενικοτερα ο τεχνικος προτεινε ο,τι αλλο, εκτος απο το να τους τη στειλω και με ενα υφος σαν να ειμαι λιγο απατεωνας αν καταλαβα καλα. Επισης μου ανεφερε οτι δεν εχει εμφανιστει ποτε τετοιο προβλημα σε αυτη την τηλεοραση, λες και αυτο ειναι κριτηριο. Αλλαξα θυρα στη 2η, αλλα απο τοτε δεν ειδα και καποιο ματς στα novasports. Εγω παντως δεν τη συνιστω, γιατι μαλλον προκειται για κακη ποιοτητα, εκτος κι αν ετυχε η δικη μου. Εξαιρετικη στα χαρακτηριστικα για την τιμη της και πολυ καλη στην προβολη, αλλα τι να το κανω οταν τις πρωτες μερες εμφανιζει τετοιο προβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Everest είπε

Εμενα εβγαλε θεμα στο novasports. Μπορει να εχω δει περιπου 10 ματς και στα 2 μου εχει βγαλει θεμα. Το πλαισιο με το σκορ και το novasports live στις πανω γωνιες, αφηνουν σκια που τρεμοπαιζει στην οθονη οταν κανω ζαπινγκ σε ολα τα αλλα καναλια, nova και digea, για αρκετες ωρες. Συγκεκριμενα ενα England Championship μιση ωρα και μια ελληνικη σουπερλιγκα Αστερας-ΑΕΚ ενα ημιχρονο. Μιλησα με το service την 1η φορα και μου ειπαν να το βιντεοσκοπησω, αφου ειναι κατι προσωρινο. Και που το εστειλα τη 2η, μονο ακουσα συμβουλες του τυπου να αλλαξω θυρα hdmi και να αποσυνδεσω τον αποκωδικοποιητη οταν μου το κανει, σαν πειραμα. Επισης να μιλησω με τη νοβα γιατι μαλλον αυτη ειναι το προβλημα! Συγκρατηθηκα και δεν γελασα και απαντησα οτι εχω βαλει κι αλλες τηλεορασεις στον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη, ποτε καμια δεν ειχε τετοιο θεμα και οτι μαλλον εχει θεμα ποιοτητας η τηλεοραση. Γενικοτερα ο τεχνικος προτεινε ο,τι αλλο, εκτος απο το να τους τη στειλω και με ενα υφος σαν να ειμαι λιγο απατεωνας αν καταλαβα καλα. Επισης μου ανεφερε οτι δεν εχει εμφανιστει ποτε τετοιο προβλημα σε αυτη την τηλεοραση, λες και αυτο ειναι κριτηριο. Αλλαξα θυρα στη 2η, αλλα απο τοτε δεν ειδα και καποιο ματς στα novasports. Εγω παντως δεν τη συνιστω, γιατι μαλλον προκειται για κακη ποιοτητα, εκτος κι αν ετυχε η δικη μου. Εξαιρετικη στα χαρακτηριστικα για την τιμη της και πολυ καλη στην προβολη, αλλα τι να το κανω οταν τις πρωτες μερες εμφανιζει τετοιο προβλημα.

Μάλλον έτυχε, σπάνια παρουσιάζουν προβλήματα, και η εξυπηρέτηση της εταιρείας όταν παρουσιάζοντας είναι υποδειγματική. Δίπλα άτυχος δλδ !

Δημοσ.

Σε καποια μελλοντικη αναβαθμιση καλο ειναι να βαλουν ενα μενου που να ξεχωριζει τα ελευθερα δορυφορικα καναλια απο τα κρυπτογραφημενα ετσι ωστε να ευχαριστηθουμε και τον δορυφορικο δεκτη που διαθετει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως έχει κανείς βγάλει φωτογραφίες της τηλεόρασης σε λειτουργία να τσεκαρουμε; Γτ δεν παίζουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω..

Επίσης, cast έχει; Και αν ναι, κάνει cast και τους υπότιτλους;

Δημοσ.

Λοιπον 3-4 φορες ενω εβλεπα βιντεακια στο youtube η τηλεοραση εσβησε και ξαναναψε συνδεμενη σε τηλεοπτικο καναλι (αυτο μου το εχει κανει μονο στο youtube οχι στο netflix)εχει αλλος αναλογη εμπειρια;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...