Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες να ρισκάρεις , κάθε μέρα να συμπληρώνεις πετρέλαιο έστω και 5ευρώ ώστε καθημερινά να βελτιώνεις την αναλογία προς το καλύτερο.

Αν δεν θες να ρισκάρεις , άδειασμα του ρεζερβουάρ με τρόμπα και γέμισμα με πετρέλαιο με την ελπίδα ότι η ελαφρύτερη βενζίνη έχει αναμιχθεί λίγο - σε ακίνδυνο βαθμό. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/8/2019 στις 9:35 ΠΜ, d_gkal είπε

Αυτό ακριβώς θα έκανα (η θα κάνω αν τύχει) 

Εγώ επιλέγω . Αποζημίωση απο την ασφάλεια ή να τρέξω τον βενζινά νομικά και χωρίς να πληρώσω φράγκο για δικηγόρο  (νομική προστασία ) . 
Δεν έχω κάλυψη μόνο για λάθος καύσιμο αλλά και για νοθευμένο καύσιμο .

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά είμαι πάντα της λογικής να μην αφήνονται οι επαγγελματίες ως μη υπόλογοι για τα λάθη τους. Και για λόγους καταναλωτικής και επιχειρηματικής «εκπαίδευσης».

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Εγώ επιλέγω . Αποζημίωση απο την ασφάλεια ή να τρέξω τον βενζινά νομικά και χωρίς να πληρώσω φράγκο για δικηγόρο  (νομική προστασία ) . 
Δεν έχω κάλυψη μόνο για λάθος καύσιμο αλλά και για νοθευμένο καύσιμο .

Ποια εταιρία; Δεν είναι διαφήμιση θετική άποψη είναι. Το ζήτησες επιπλέον απ'την απλή νομική προστασία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, fylatos είπε

Ποια εταιρία; Δεν είναι διαφήμιση θετική άποψη είναι. Το ζήτησες επιπλέον απ'την απλή νομική προστασία;

Πριν δύο χρόνια αγόρασα πετρελαιοκίνητο καινούριο . Ψαχνόμουν παρα πολύ σχετικά με τα καύσιμα και τα διάφορα θέματα που ακούγονται κατα καιρούς , να ξέρω και να προστατευτώ . 

Η μόνη εταιρεία που βρήκα  τότε να προσφέρει προστασία απο νοθευμένο ή ακατάλληλο καύσιμο είναι η AIG ασφαλιστική . Η κάλυψη δεν είναι καθόλου ακριβή . Αυτή την στιγμή (τρίτο ετήσιο συμβόλαιο που έκανα στην ίδια ασφαλιστική) η κάλυψη μου βγαίνει λιγότερο από ένα ευρώ το έτος  με ασφαλιστικό κεφάλαιο  1000 ευρώ .  Οκ άμα πάθεις χοντρή ζημιά παίζει να μην σου φτάνουν τα 1000 ευρώ ούτε για 4 μπεκ ψεκασμού  αλλά είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο και το κόστος αστείο στο συμβόλαιο .  Δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω την κάλυψη αλλά όταν τους ρώτησα (να έχω μια ιδέα) τί γίνεται σε περίπτωση που μπει λάθος καύσιμο απο το πρατήριο μου είπαν να ακινητοποιήσω το αμάξι και να τους καλέσω .

Η νομική προστασία που έχω για διάφορους λόγους (δεν μου την προσφέρει η ασφαλιστική  είναι ξεχωριστό συμβόλαιο με εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό ) με καλύπτει και εμένα σαν οδηγό αλλά και το αμάξι ως περιουσιακό στοιχείο . Π.χ με καλύπτει για κακές επισκευές,  για διαφωνίες με την αντιπροσωπεία στα πλαίσια της εγγύησης ή για βλάβες που θα προξενηθούν στο αμάξι απο υπαιτιότητα άλλων . 

Σελίδα 15 του pdf θα βρείς τους όρους και τι καλύπτει :  https://www.aig.com.gr/content/dam/aig/emea/greece/documents/Single-member/consumer/auto/terms/terms_auto.pdf

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.

AIG έχω και στα 3 αυτοκίνητα, δεν είχα ιδέα, δε μου το πούλησαν ποτέ.

Όχι την νομική προστασία, το θέμα με την νοθευμένη/λάθος βενζίνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, fylatos είπε

AIG έχω και στα 3 αυτοκίνητα, δεν είχα ιδέα, δε μου το πούλησαν ποτέ.

Όχι την νομική προστασία, το θέμα με την νοθευμένη/λάθος βενζίνη

Είναι πρόσθετη κάλυψη.

Δεν ξέρω αν σε υποχρεώνουν να πάρεις κάποιο πακέτο καλύψεων για να σου δώσουν και αυτή την κάλυψη . Εγώ πάντως έχουν σχεδόν full πακέτο . 
Αστ.Ευθ.-Σωματικές Βλάβες κατά άτομο 
Αστ.Ευθ.-Υλικές Ζημίες κατά ατύχημα 
Ανασφάλιστο Όχημα - Υλικές Ζημίες 
Θραύση Κρυστάλλων 
Πυρός 
Τρομοκρατικές Ενέργειες 
Πολιτικές Ταραχές 
Ολική Κλοπή 
Μερική Κλοπή 
Φυσικά Φαινόμενα 
Φροντίδα Αποζημίωσης 
Ζημιές Αερόσακων συνεπεία ατυχήματος 
Οδική Βοήθεια Ατυχήματος 
Βοήθεια Ατυχήματος 
Αστική Ευθύνη Πυρός Β 
Νομική Προστασία ARAG* B 
Προστασία από Ακατάλληλο Καύσιμο
Αντικατάσταση Ελαστικού

Νομική προστασία έχω και στη DAS που έχει άλλου είδους καλύψεις . 

14 ώρες πριν, d_gkal είπε

Πληρώνεις κάτι εξτρα; 

1 ευρώ περίπου ετησίως στην ασφαλιστική με κάλυψη ζημιών μέχρι 1000 ευρώ . 

Για νομική προστασία πληρώνω 70 ευρώ το έτος το full πακέτο . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.

Σε κομονρειλ και γενικά νέου τύπου αντλίες αυτό είναι απαγορευτικό και μπορεί να σου προκαλέσει τεράστιες βλάβες στα ακροφις και την πομπα. Και πλέον είναι πιο ακριβά ακόμη και από το κινητήρα.

αν μπει δήλ βενζίνη σε πετρέλαιοκινητό όχημα. Το αμάξι δεν το μετακινείς/βάζεις μπρος σε καμία περίπτωση, γερανός και συνεργείο. Όπως είσαι σβερκωνεις και τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη και τους πακιστανους μαζί αν σου πουν φθηνές δικαιολογίες αυτά είναι εγκληματικά φάουλ 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Xacti είπε

φιλτατε το συγκεκριμενο βιντεο ειναι πλασματικο,για αυτον τον λογο αναφερω σε νεους πετρελαιοκινητηρες,αν προσεξεις στο λεπτο 5 στο βιντεο λεει σε νεους κινητηρες θα προκαλεσει προβληματα,υπαρχει πολυ υψηλη πιεση για να μπει  διαφορετικο καυσιμο και θα μπουκωσει τις βελονες των ακροφις,πλεον οι πομπες ειναι ηλεκτονικες σε πολυ μεγαλο βαθμο,χωρια τα συστηματα adblu/ανακυκλωσης μικροσωματιδιων κτλ,δεν ειναι εκεινα τα παλια εμβολοφορα που οπως λενε χιουμοριστικα κατουρουσες η εβαζες ουισκι και πηγαινε ακομα

Δημοσ.

Η βενζίνη θα καθαρίσει το κύκλωμα τροφοδοσίας ..Αλλά αν είναι πολύ βρώμικο το κύκλωμα θα μπουκώσουν τα μπεκ επειδή θα μεταφερθουν εκεί όλα τα σκουπιδάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...