Aggelo21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Γεια σας , εχω ενα nissan pulsar diesel. κατα την διάρκεια του ανεφοδιασμού ο βενζινας μου έβαλε 4 λιτρα βενζίνης. Μου είπε οτι δεν ειναι πολυ λιγο και οτι δεν πειράζει. Συμπλήρωσε ως τα 46 που παίρνει το αυτοκίνητο και έφυγα. Υπάρχει πρόβλημα και αν σε κάποιον συνεβει ,τι έκανε;;;
panosno1com Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Το ακροφυσιο της αντλιας βενζινης και πετρελαιου δεν διαφερουν μεταξυ τους ωστε να μην γινονται μπερδεματα? (Εγκυκλοπαιδικα ρωταω)
ManFromEarth Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panosno1com είπε Το ακροφυσιο της αντλιας βενζινης και πετρελαιου δεν διαφερουν μεταξυ τους ωστε να μην γινονται μπερδεματα? (Εγκυκλοπαιδικα ρωταω) το ενα ειναι πιο μεγαλο απο το αλλο απ οσο ξερω, αρα το μπερδεμα μπορει να γινει one way, δεν θυμαμαι ποιο ειναι ποιο. Στο θεμα μας, το μεγαλο λαθος εχει ηδη γινει (εκκινηση του κινητηρα). Αν θες να εισαι 100% καλυμμενος, το ακινητοποιεις αμεσα και καλεις οδικη να το πανε σε συνεργειο να αδειασουν το ρεζερβουαρ. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από ManFromEarth
turbat0s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η μάνικα του πετρελαίου είναι παχύτερη από της αμόλυβδης, οπότε τα ντιζελάκια κινδυνεύουν να φουλάρουν κατά λάθος με βενζίνη. Το ανάποδο δεν γίνεται φυσικά. Άλλο ένα μειονέκτημα του ντίζελ Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από turbat0s
1988panos2171 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Aν δε σου άναψε κανένα λαμπάκι τότε πιθανόν να μην έχεις πρόβλημα. Τα 4 λίτρα βενζίνης στα 40 είναι μικρή ποσότητα και μπορεί να διαλυθεί. Ιδανικά θα ήταν να καταναλώσεις τα μισά και να ξαναφουλάρεις ώστε να διαλυθεί ακόμα περισσότερο η βενζίνη που απέμεινε. Βέβαια η πιο safe επιλογή είναι να αδειάσεις το ρεζερβουάρ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εγώ θα φωνάζα οδική να πάει το αμάξι για καθαρισμό και το κόστος στον βενζίνα. 2
turbat0s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στην πληρωμή τί έγινε? Έκοψε 2 αποδείξεις, μία για αμόλυβδη και μία για ντίζελ?
palawiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, turbat0s είπε Η μάνικα του πετρελαίου είναι παχύτερη από της αμόλυβδης, οπότε τα ντιζελάκια κινδυνεύουν να φουλάρουν κατά λάθος με βενζίνη. Το ανάποδο δεν γίνεται φυσικά. Άλλο ένα μειονέκτημα του ντίζελ Τα καλά αυτοκίνητα έχουν προστασία για τέτοιες περιπτώσεις.Όπως και το δικό μου Τέλος πάντων, κακώς που το έβαλες μπροστά. Πετρέλαιο κινητήρες με Common rail η τρόμπα υψηλής-πως λέγεται δεν ξέρω- λιπαίνεται με το πετρέλαιο.Στην δική σου περίπτωση μπορεί να τα παίξει ακόμα και μακροπρόθεσμα,ή να σου κάνει μια ζημιά στο DPF ,στο σύστημα ψεκασμού ,πιστόνια,και πολλά άλλα.
kleo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 σε renault diesel πάντως, όταν μπήκε 1-2 λίτρα νερό σε γεμάτο ρεζερβουάρ άναψε λαμπάκι με τη μια. Έχε γούστο να πλήρωσες και τη βενζίνη
toyo73 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δεν εγραφε καπου DIESEL;Ξερω γω, πανω στην ταπα, η οπου αλλου, ωστε να την δει ο βενζινας.
stefan123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εχω δει κανα δυο ντιζελακια σε συνεργεια οπου το κοστος το αναλαμβανε ο βενζινας...Μαλιστα στο ενα που ρωτησα ειχαν μπει 4 με 5 λιτρα βενζινης οποτε ειχε θεμα...Ενα ρενω κλιο ντιζελ ηταν αυτο..Πιθανο να εχετε τον ιδιο κινητηρα
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι στο clio diezel αμεσως προηδοποιητικα και εχει θεμα αφου στο φωναζει ΜΗ πας να το βαλεις μπροστα . Με νερο μεσα απο νοθευμενο καυσιμο ; θυμαμαι μου εσβηνε κιολας προφανως και εχει θεμα .Σοβαρο θεμα να στη κανουν ετσι στη ταπα γραφει DIESEL Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
NT1G Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Πως ακριβώς καταλαβαίνει το Clio ότι έχει πετρέλαιο με βενζίνη; 1
christopher0016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Κακώς το έβαλες μπροστά . καλύτερα να χάσεις όλο το πετρέλαιο παρά να σου βγάλει άλλη πολύ ακριβότερη βλάβη. Ο βενζινας να πουλήσει θέλει ότι να ναι θα σου πει. Απορία του είπες να βάλει ντίζελ;;; Πώς και έβαλε βενζίνη;;
d_gkal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 16 hours ago, Γιάννης Platano said: Εγώ θα φωνάζα οδική να πάει το αμάξι για καθαρισμό και το κόστος στον βενζίνα. Αυτό ακριβώς θα έκανα (η θα κάνω αν τύχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα