The_Judas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι πάλι η κλασική tarantino ταινία με τους φλύαρους και παραληρηματικούς μονολόγους ή είναι σε διαφορετικό στυλ; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από The_Judas
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, eaglos είπε Το κακό με την ταινία -και η διαφορά με τους Μπάσταρδους- είναι ότι πρέπει να έχεις καθήσει να διαβάσεις 4-5 links στο wikipedia καθώς το σενάριο αφορά μια καθαρά αμε- ρικάνικη ιστορία η οποία είναι αδιάφορη/άγνωστη στο υπόλοιπο κόσμο. Καλα οχι μονο αυτο, βοηθαει -οπως παντα στον Ταραντινο!- ακομη και, να γνωριζεις τις αναφορες-παραπομπες του σε αλλες ταινιες εποχης! 🎬 🤓 Για παραδειγμα, διχως να την εχω δει ακομη (πιθανοτατα θα καταληξω σε κατεβασμα) με το που ακουσα: την ιστορια με το Bruce Lee, φιλμογραφικα τουλαχιστον, ημουν 99% σιγουρος οτι αυτο θα ειχε καποια "σχεση" -στο μυαλο του Ταραντινο, εστω!- και με την ταινια "Marlowe" του..1969! Ε, δεν μπορει να ειναι <<τυχαιο>> ουτε το ετος της, ουτε η φιλμικη παρουσια: στην ουσια ειναι, σχεδον εντελως μα καρικατουρα εκει, ο Bruce Lee και μαλιστα, σε 2 σκηνες της ταινιας! Θα μου πειτε τωρα, ποιος απο τους θεατες -και οχι μονο- εχει δει [και] την ταινια εκεινη?? Ε, παντως ειμαι σιγουρος, ο Ταραντινο ναι! 😁 🎞️ https://www.imdb.com/title/tt0064638/ 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Η σκηνη με τον Μπρους Λη ηταν απο τα χειροτερα πραματα στη ταινιά 2 1
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε λαθος, βασιστηκε σε πραγματικο γεγονος, το οποιο φυσικα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εδειξε στην ταινια: Debunking Quentin Tarantino's 'Mockery' of Bruce Lee | True Story | OZY το ενοχλητικο ειναι οτι αντι να συμμεριστει την ιδια θεση οσων υποστηριζαν την επιμαχη σκηνη, oτι δηλαδη ειναι απλως μυθοπλασια και δεν πρεπει να την παιρνουμε στα σοβαρα (υπαρχει αντι-επιχειρημα σε αυτο), αυτος βγηκε και ειπε δημοσιως οτι ετσι ηταν ο Bruce Lee εν ζωη, διαψευζοντας ακομη και την ιδια του κορη. αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα, και εινας ενας απο τους λογους που δεν ειμαι φαν αυτου του συγκεκριμενου historical revisionism τυπου ταινιων απο τον Ταραντινο. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Εγραψα οτι δεν εχω δει την ταινια, ακομη..! θα επιμεινω καταρχην & μεχρι ενα σημειο, για το Marlowe! 🔫 Spoiler Οσο για το Bruce Lee, -καλως η κακως- η υπαρκτη μυθοπλασια (sic) γυρω απο τον ιδιο ειναι το λιγοτερο... ατελειωτη! Ιδιως, αν καποιος εχει εμπλακει, με συναφεις του πολεμικες τεχνες -wing chun, kung fu, κλπ λεμε πως εκει ειδικα χανεται απολυτως τρελα η μπαλα..! Διαβολε ακομη κι η γυναικα του, εχει δηλωσει ορισμενα πραγματα 'απιστευτα' (η που μαλλον εχουν εξηγηση, μα καθαρα...ψυχολογικη, διχως υπερβολη). ♀️
dekulinkgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω αμα εξαιρεσουμε τον Spoiler Manson τις περισσοτερες αναφορες στην ταινια δεν τις γνωριζα καθολου.Και πιστευω οτι ελαχιστοι ανθρωποι στον πλανητη τις γνωριζουν.
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 η μυθοπλασια του προσωπου του δεν εχει να κανει μονο με τις ΜΑ ικανοτητες του, αλλα και με αλλα μεγαλα επιτευγματα που επηρεασαν με τον τροπο τους τον υπολοιπο κοσμο. γιαυτο και πολλοι εχουν προβλημα με την απεικονιση του στην ταινια, επειδη τον μετατρεπει σε καρικατουρα. η πλακα ειναι οτι ο Ταραντινο ηθελε να βαλει τον Pitt να πλακωσει τον "Bruce Lee" τελειως στο ξυλο, κατι που ο Pitt αρνηθηκε να κανει επειδη ηταν ο Bruce Lee. δεν ειναι τυχαιο αυτο, ο Ταραντινο πρεπει να εχει καποια κομπλεξ, για να μην πω κατι χειροτερο. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι, ως γνωστον, καθε βασικα σκηνοθετης εχει "κομπλεξ", "συνδρομα, τα παντα ολα..! 😋 Το πιο συνηθισμενο(..!) στους σκηνοθετες: γιατι δεν μπορεσανε να υπαρξουνε και ως ηθοποιοι μεγαλοι, η εστω επιτυχημενοι! Ετσι ηταν παντοτε -κι ακομη εννοειται ειναι.. 😁 1 ώρα πριν, KilliK είπε η πλακα ειναι οτι ο Ταραντινο ηθελε να βαλει τον Pitt να πλακωσει τον "Bruce Lee" τελειως στο ξυλο, Ειδικα ως προς αυτο -διχως να τον 'δικαιολογω'- υπαρχει παντως η αποψη -με την οποια δεν διαφωνω- στην Τεχνη [οπως και ενιοτε στη Ζωη!] οτι <<αν αξιζει να κανεις (& δειξεις) κατι, τοτε αξιζει και να το... παρακανεις!!>> ✔️ Ταραντινειδικος (..!) δεν ειμαι, μα νομιζω οτι, το προηγουμενο το ακολουθει, συχνα!
pontez2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, KilliK είπε δεν ειναι τυχαιο αυτο, ο Ταραντινο πρεπει να εχει καποια κομπλεξ, για να μην πω κατι χειροτερο. Κανένα κόμπλεξ. Όταν δημιουργείς μυθοπλασία, όλα ειναι μέσα. Έχει εξεφτελίσει και υποβιβάσει πολλά ιστορικά πρόσωπα. Δεν ειναι πρωτη φορά. Γενικά ο Ταραντίνο δεν ειναι για όλους. Και άμα μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητάμε γιατί και πως, σημαίνει πως δεν μας αρέσει. Σε μεγάλο βαθμό η ταινία ασχολείται με τον Τσαρλς Μάνσον (και όχι μόνο), που ειναι από τις ιστορίες που προκάλεσαν σάλο εκείνη την εποχή. Υπάρχει πολύ λεπτομέρεια (πάντως ταινία που τη θάβει ο Κιλλικ, ο οποίος εξ αρχης έχει ξεκαθαρίσει οτι δε του αρέσει ο Ταραντίνο, σημαίνει οτι ειναι καλή ταινία και πρέπει 100% να τη δείτε. ) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από pontez2 2 1
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 @pontez2 εχεις τελειως παρερμηνευσει οτι εχω γραψει.
panagiotis54 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) η ταινια ειναι solid 6.5/10...δεν χαλαστηκα τρομερα αλλα δεν θα την ξαναεβλεπα κιολας σε αντιθεση με αλλες ταινιες του ιδιου. Το τελος ειναι τοσο αστειο που το σωζει αρκετα....ειναι κριμα που δεν εχει πλοκη γιατι οι χαρακτηρες ειναι ωραιοι και οι ερμηνιες επισης και η χημεια μεταξυ των 2 πρωταγωνιστων, μιας και η ρομπι ειναι απλα μια ξανθια κουκλα απλα για να υπαρχει και η χιπισα εχει πολυ πιο σημαντικο ρολο, ειναι πολυ καλη. αν κατσω ομως να την συγκρινω με ταινιες οπως resrvoir, pulp, bastards με django με με...ειναι η χειροτερη νομιζω...νταξει μπορει να υπαρχει καμια αλλη που να ειναι ακομα χειροτερη δεν ειναι πως ακολουθω τρελα τον τυπο αλλα εστω ειναι απο τις χειροτερες του.. με βαση τα υψηλα στανταρς που εχω για αυτον απο αυτα τα λιγα που εχω δει Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από panagiotis54
Lumini Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Η ταινια δεν ειναι ταραντινο. Ειναι μια ταινια φτιαγμενη στο ποδι, δεν εχει τιποτα απο τους μεγαλους εντονους διαλογους ή την εμβάθυνση στη ψυχοσύνθεσης των πρωταγωνιστων. ο brad pitt την σωζει λιγο με την υποκριτική του, ολοι οι αλλοι μια μετριότητα. Κριμα περιμενα περισοτερα, πρωτη φορα βαζω 3/10 σε ταινια ταραντινο. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Tarantino ειναι το καταλαβαινεις απο τη ποδολαγνεια του σκηνοθετη 3
Mesqal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Επρεπε μετα το pulp fiction ο Ταραντινο να μην κανει αλλη ταινια παρα μονο το pulp fiction 2, το 3, το 4, το 5, ετσι θα ημασταν ολοι ευχαριστημενοι 😆😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα