KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Μα εσύ κράζεις τις ταινίες της marvel γτ περνάνε ατζέντες και ότι είναι χάλια. Θα μας τρελάνεις ναι για ταινιες ειναι χαλια. αλλα για παραμυθια μιλαμε εδω.
najinblue3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, KilliK είπε ναι για ταινιες ειναι χαλια. αλλα για παραμυθια μιλαμε εδω. α οκ τα μπερδεψα
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, KilliK είπε κανενα κακο. αλλα αν θελω να δω παραμυθι, θα προτιμησω μια ταινια της Marvel που τουλαχιστιν ειναι φαντασια και οχι φαντασιωση. Αν δε θέλεις να βλέπεις παραμυθια Killik τοτε αφενώς μη βλέπεις Ταραντίνο, αφετέρου μη βλέπεις το 90% των ταινιών που βγαίνουν στον κινηματογράφο. Εσύ που εισαι σινεφιλ δε μπορεις να λες οτι δε σου αρέσει κάτι επειδη ειναι παραμύθι. 8
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 θα δω τα παραμυθια του Ταραντινο. απλως δεν θα πληρωσω γιαυτα. και ευτυχως που εμαθα οτι ηταν σαν το IB, γιιατι ημουν ετοιμος να παω να το δω. money saved. 1
pontez2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, KilliK είπε και ευτυχως που εμαθα οτι ηταν σαν το IB, γιιατι ημουν ετοιμος να παω να το δω. money saved. Δε σου άρεσαν ουτε οι Άδωξοι; Ε δε σου αρέσει ο Ταραντίνο γενικά τότε. (οι οποίοι Άδωξοι, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο κάποιοι καταλαβαίνουν το λάθος να μη δωσουν το Οσκαρ καλυτερης ταινίας. Μιλάμε για την επιτομή του Ταραντίνο) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από pontez2 3 1
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 ε ναι, φανταζομαι δεν μου αρεσει γενικα ο Ταραντινο. 🙄
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, KilliK είπε ε ναι, φανταζομαι δεν μου αρεσει γενικα ο Ταραντινο. 🙄 το θεμα ειναι τι σου αρεσει, βασικα νομιζωδε σου αρεσει τιποτα 1 1
chrisde Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε το θεμα ειναι τι σου αρεσει, βασικα νομιζωδε σου αρεσει τιποτα Έχω μια αμυδρή αίσθηση ότι του ψιλοαρέσει το Avatar 😛 (και ο Cameron γενικά) Α και το Warcraft.
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 και οι περισσοτερες ταινιες του Ταραντινο. αλλα προφανως αν δεν σου αρεσει το προσφατο work output του, δεν σου αρεσει και ο Ταραντινο γενικα.
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, chrisde είπε Έχω μια αμυδρή αίσθηση ότι του ψιλοαρέσει το Avatar 😛 (και ο Cameron γενικά) Α και το Warcraft. Καλα ναι αυτα τα εχω αναφερει και στο παρελθον σαν αγαπημενα του Κιλλικ, για πιο προσφατα ομως σε ολα ειναι αρνητικος και κραζει μεχρι αηδιας xD
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 ε καποιος πρεπει να αντισταθμιζει τον εκθειασμο της μετριοτητας. equilibrium.
jbagasas01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 QUENTIN TARANTINO MOVIES: 9. ONCE UPON A TIME IN...HOLYWOOD Μια εξαιρετική απεικόνιση του Hollywood των 60s με μια οσκαρική ερμηνεία από τον Ντι Κάπριο, έναν απολαυστικό Μπραντ Πιτ και μια υπέροχη Μάργκοτ Ρόμπι! Ο Ταραντίνο "φτιάχνει" για άλλη μια φορά τον δικό του κόσμο χωρίς να ντρέπεται να δείξει πόσο αγαπάει τον κινηματογράφο και τους ηρωές του! Μην περιμένετε ένα νέο Pulp Fiction ή Kill Bill. Το Once upon.. έχει την δικιά του ταυτότητα . https://mauramesanihta.blogspot.com/2019/08/quentin-tarantino-movies-9-once-upon.html 1 1
dekulinkgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Λοιπον παρα την μεγαλη διαρκεια της δεν κουραζει καθολου.Και κλασσικα σκηνοθετικα ειναι αψογη. Το μεγαλο αρνητικο της ταινιας για μενα ειναι η υποθεση,η οποια ειναι απλα ανυπαρκτη .Οταν βγηκα απο την αιθουσα δεν μπορουσα να καταλαβω αν μου αρεσε ή οχι. 3
eaglos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Το κακό με την ταινία -και η διαφορά με τους Μπάσταρδους- είναι ότι πρέπει να έχεις καθήσει να διαβάσεις 4-5 links στο wikipedia καθώς το σενάριο αφορά μια καθαρά αμε- ρικάνικη ιστορία η οποία είναι αδιάφορη/άγνωστη στο υπόλοιπο κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα