Προς το περιεχόμενο

Once Upon a Time... in Hollywood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mesqal είπε

Ναι αλλα καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που ειδες, παρα για κατι που δεν ειδες 😁😁😁

Εμπρός καλό μου κατεβαστήρι!

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kirileman είπε

Εμπρός καλό μου κατεβαστήρι!

Αν φτάσεις πάντως να λυπάσαι τα 6-7 ευρώ του σινεμά για μια ταινία του Ταραντίνο, σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνεις κινηματογράφο 1 φορά την τριετία :P 

Δημοσ.
1 hour ago, AristidisZ said:

Αν φτάσεις πάντως να λυπάσαι τα 6-7 ευρώ του σινεμά για μια ταινία του Ταραντίνο, σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνεις κινηματογράφο 1 φορά την τριετία :P 

:P Το ίδιο θα μπορούσα να πω κι εγώ για όσους δεν θέλουν να τα δίνουν για ταινίες του Αρονόφσκι. Μπορεί να είναι σκηνοθέτης που προσωπικά γουστάρω, αλλά δεν προσδοκώ να τον γουστάρουν και όλοι και να πληρώνουν για να δουν τις ταινίες του στο σινεμά. Έτσι και με τον Ταραντίνο. Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους μας. Μιλάμε για τέχνη, είναι τόσο υποκειμενικά τα κριτήρια του καθενός!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μαύρη κωμωδία ειναι. Έχει φτιάξει ένα παραμύθι, ενα εναλλακτικό παρελθόν που δεν ειναι δυνατόν να αρέσει σε όλους, το οποίο λαμβάνει χωρα στο Χολιγουντιανό κλίμα.

Εγω γουσταρα πολύ την λεπτομέρια, το traveling της κάμερας μέσα στην Αμερική των 60ς

Γενικά ειναι ταινία Ταραντίνο. Αν άρεσε σε κάποιους το Άδοξοι Μπάσταρδοι θα αρέσει και αυτό. (και αναφέρομαι σε αυτη τη ταινία διοτι επισης δινει ένα εναλλακτικο παρελθόν)

Α, ναι η μουσική κορυφή, Ντι Κάμπριο, Μπραντ Πιτ θεοί.

Αυτά.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Θυμάμαι ότι σου απάντησα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πάτησα το Υποβολή απάντησης! Μπορεί να σβήστηκε επειδή έγραψα κάπου τορ..ντ. Netflix εννοούσα βρε κουτά! 😛 Το point ήταν ότι δεν έχω 4 ώρες για μια τέτοια ταινία (κριτικές, είδος, κλπ) και ότι προτιμώ να τη δω μόνος μου στο σπίτι, με νόμιμο πάντα τρόπο. ☠️

Α, και ότι πηγαίνω σινεμά 7-8 φορές το χρόνο.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ, η σκηνοθεσία νομίζω ότι ήταν το καλύτερο κομμάτι της ταινίας, μετά η ερμηνεία του Di Caprio και στοιχεία που έβαλε από την εποχή.

Σε spoiler δύο πράγματα που δεν μου άρεσαν και κάποια μικρά σχόλια.

Spoiler

Το τέλος με χάλασε λίγο, γιατί βρήκα υπερβολικά ακραία αυτά που έκαναν ο DiCaprio και ο Pitt, και φάνηκε σαν εξύψωση της βίας απλώς, δεν κόλλαγε με το πνεύμα της υπόλοιπης ταινίας.

Θα ήθελα η Robbie να είχε συνδεθεί παραπάνω με τον DiCaprio, όχι με κανονική γνωριμία από την αρχή, αλλά με κανένα χαιρετισμό ή κανένα μικρό διάλογο στο κουδούνι και ας άφηναν στο τέλος την κανονική γνωριμία.

Η αναφορά στο φιλμ των 35mm και των 18mm φαντάζομαι έγινε για την αγάπη που έχει ο Tarantino για το φιλμ. Είναι από τους σκηνοθέτες (όπως και ο Nolan) που υποστηρίζουν το φιλμ σε αντίθεση με το digital.

Ο σκύλος γαμάτος.

Μου άρεσαν πολύ κάποια πλάνα σαν να ήταν γουέστερν και όταν έδειχναν κάποια στιγμιότυπα από την ζωή του DiCaprio λες και ήταν ντοκιμαντέρ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 27/8/2019 στις 3:03 ΜΜ, *nenya* είπε

Thank you ❤️ μου γλίτωσες τα λεφτά που θα έδινα!

Εγω παντως πηγα Τεταρτη με εισιτηριο 4 ευρω και χαμηλες προσδοκιες οποτε δεν απογοητευτηκα :D

Δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα ουτε κουραστηκα παροτι ηταν 2.5 ωρες και κατι.

Απλα δεν υπαρχει κατι για να παρεις στα σοβαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα χθες με την γυναίκα μου και φύγαμε στην 1 ώρα! Μεγάλη βλακεία η ταινία, πραγματικά απορώ πως άρεσε σε μερικούς!
ΥΓ: Η ταινία κρατάει 160 λεπτά...

Επεξ/σία από leonidas_fs
Δημοσ.

Απορώ! Πραγματικά απορώ με το θάψιμο!

Η ταινία είναι ένα φοβερό παραμύθι. Μια ταινία ταξιδιάρα σε μια εποχή που δε θα ζήσουμε ποτέ και έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι το αφιέρωμα του Ταραντίνο στην αλλαγή μιας εποχής. Όπως αλλαγή συμβαίνει και τώρα στο κινηματογράφο με εφέ, 3d, netflix κλπ κλπ.

Καλλιτεχνάρας με άπειρο ρομαντισμό μέσα του (και ωμότητα στο θεό εννοείται)

Αδυνατώ να καταλάβω την ανυπαρξία πλοκής που γράφουν μερικοί. Εγώ έβλεπα ξεκάθαρα την ιστορία 3 ανθρώπων που ο καθένας βιώνει το πέρασμα σε μια  άλλη εποχή με διαφορετικούς τρόπους!

Δοκίμασε κάτι διαφορετικό ο Ταραντίνο αυτή τη φορά και μας έδωσε ένα καταπληκτικό ψυχογράφημα με φόντο το Χόλιγουντ στην εποχή των χίπιδων! Και μέσα σε όλα απέδωσε τη δικιά του δικαιοσύνη όπως είχε κάνει και στους άδοξους. 

Καλά για ερμηνείες τι να πω..... Η Αμερική σε αυτό το επίπεδο είναι διαγαλαξιακή και το δίδυμο ντι Κάμπριο - Πιτ απλά έκανε παπάδες. Ανατρίχιασα όταν έφτασε η σκηνή του Luke Pery.

Μακάρι να ταν άλλες 2 ώρες :P Απο μένα είναι ένα τεράστιο βροντόφωνο ναι!

• Like 8
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Edel είπε

Απορώ! Πραγματικά απορώ με το θάψιμο!

Η ταινία είναι ένα φοβερό παραμύθι. Μια ταινία ταξιδιάρα σε μια εποχή που δε θα ζήσουμε ποτέ και έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι το αφιέρωμα του Ταραντίνο στην αλλαγή μιας εποχής. Όπως αλλαγή συμβαίνει και τώρα στο κινηματογράφο με εφέ, 3d, netflix κλπ κλπ.

Καλλιτεχνάρας με άπειρο ρομαντισμό μέσα του (και ωμότητα στο θεό εννοείται)

Αδυνατώ να καταλάβω την ανυπαρξία πλοκής που γράφουν μερικοί. Εγώ έβλεπα ξεκάθαρα την ιστορία 3 ανθρώπων που ο καθένας βιώνει το πέρασμα σε μια  άλλη εποχή με διαφορετικούς τρόπους!

Δοκίμασε κάτι διαφορετικό ο Ταραντίνο αυτή τη φορά και μας έδωσε ένα καταπληκτικό ψυχογράφημα με φόντο το Χόλιγουντ στην εποχή των χίπιδων! Και μέσα σε όλα απέδωσε τη δικιά του δικαιοσύνη όπως είχε κάνει και στους άδοξους. 

Καλά για ερμηνείες τι να πω..... Η Αμερική σε αυτό το επίπεδο είναι διαγαλαξιακή και το δίδυμο ντι Κάμπριο - Πιτ απλά έκανε παπάδες. Ανατρίχιασα όταν έφτασε η σκηνή του Luke Pery.

Μακάρι να ταν άλλες 2 ώρες :P Απο μένα είναι ένα τεράστιο βροντόφωνο ναι!

Εισαι στο Ινσομνια, το θαψιμο ειναι της μοδας

Συμφωνω κ εγω μαζι σου, μακαρι να ειχε αλλη μια ωρα. Tα τελευταια 45 λεπτα ειναι κλασσικη ταινια Ταραντινο

Brad Θεος

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα δεν ειναι το θαψιμο της μοδας,υποκειμενικοτητα λεγεται,ειδικα σε ταινιες(και εν μερη σειρες)σε σχεση πχ με τα video games.

Ουτε το Kill Bill για παραδειγμα αρεσε σε ολους(στον ιδιο βαθμο), οπως σε ολους δεν αρεσε και η τριλογια του Lord of the rings(ειδικα η τελευταια ταινια που ειχε και την μεγαλυτερη διαρκεια).

Σε αλλους τους αρεσε περισσοτερο το Avengers Infinity War,σε αλλους περισσοτερο το Endgame.

Ετσι πανε αυτα. 

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανενα κακο.

αλλα αν θελω να δω παραμυθι,  θα προτιμησω μια ταινια της Marvel που τουλαχιστιν ειναι φαντασια και οχι φαντασιωση.

Επεξ/σία από KilliK
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

κανενα κακο.

αλλα αν θελω να δω παραμυθι,  θα προτιμησω μια ταινια της Marvel που τουλαχιστιν ειναι φαντασια και οχι φαντασιωση.

Μα εσύ κράζεις τις ταινίες της marvel γτ περνάνε ατζέντες και ότι είναι χάλια. Θα μας τρελάνεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...