Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Toper Harley είπε

Σαφώς και ναι. Όπως είπα 90hz. Από κει και πέρα είναι δύσκολο και μόνο ένα πολύ εκπαιδευμένο μάτι ίσως αντιληφθεί τη διαφορά π.χ πιλότοι μαχητικών ή επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτων μέχρι και extreme gamers πού κάνουν ειδικές ασκήσεις περιφερειακής όρασης. Για τον μέσο χρήστη δεν έχει καμία διαφορά.

οποτε αν εχω οθονη 144 και βαλω frame cap στα 90, πιστευεις δεν θα εχει διαφορα? 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Toper Harley είπε

Σαφώς και ναι. Όπως είπα 90hz. Από κει και πέρα είναι δύσκολο και μόνο ένα πολύ εκπαιδευμένο μάτι ίσως αντιληφθεί τη διαφορά π.χ πιλότοι μαχητικών ή επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτων μέχρι και extreme gamers πού κάνουν ειδικές ασκήσεις περιφερειακής όρασης. Για τον μέσο χρήστη δεν έχει καμία διαφορά.

Άνετα διακρίνεις την διαφορά, απλα όχι αν σε βάλω στο ένα μόνιτορ και μετα στο άλλο. Θα πρέπει να τα βλέπεις και τα 2 δίπλα δίπλα.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Azerothakis είπε

Και επισης δεν υπαρχει καρτα γραφικων να σηκωσει τετοιο refresh rate...σε αξιολογα παιχνιδια.

Ακριβός αυτη η οθονη ειναι καθαρα για gamers που παιζουν παιχνιδια τυπου Fortnite CS go.

Δημοσ.

Εγω ξερω παντως οτι οταν πηγα απο την 240αρα μου σε 144αρα κατι δεν πηγαινε καλα. Μολις ξαναγυρισα στην 240 επαιζα παλι οπως και πριν... Ολα ειναι θεμα συνηθειας. Εννοειται εχει διαφορα η 240αρα απο την 120/144. Οχι τοση ομως οσο απο 60-144. Εγω την καταλαβαινω. Ειμαι σιγουρος οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων δεν θα καταλαβουν τη διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icy20 είπε

Εγω ξερω παντως οτι οταν πηγα απο την 240αρα μου σε 144αρα κατι δεν πηγαινε καλα. Μολις ξαναγυρισα στην 240 επαιζα παλι οπως και πριν... Ολα ειναι θεμα συνηθειας. Εννοειται εχει διαφορα η 240αρα απο την 120/144. Οχι τοση ομως οσο απο 60-144. Εγω την καταλαβαινω. Ειμαι σιγουρος οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων δεν θα καταλαβουν τη διαφορα.

Ειναι οπως μαθεις. Στις κονσολες αρκετα παιχνιδια ειναι στα 30fps. Κανεις δεν παραπονιετε. Στον υπολογιστη αν μαθεις στα 60 δυσκολα γυρνας πισω. Αν μαθεις στα 70-80-90 επισης δεν υπαρχει γυρισμος. Τα 144 ειναι το ιδανικο αλλα δυσκολα βγαινουν στα ΑΑΑ βαρια παιχνιδια. Σε 240 οθονη δεν εχω παιξει ακομα. Ο εγκεφαλος προσαρμοζετε ομως σε οτι του δωσεις. Δοκιμασα να παιξω παιχνιδι στα 30fps γιατι δεν εχει υποστηριξη για 60 και τις πρωτες μερες νομιζα οτι κολλαγε το συμπαν. Επειτα ολα κομπλε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, icy20 είπε

Και μόνο από το mouse φαίνεται η διαφορά ανάμεσα σε 60fps/144fps/240fps.

Εγώ που έχω τώρα monitor 144Hz πλέον τα 60Hz μου φαίνονται λίγα και το mouse είναι λες και τρέχει 30fps.

Εγώ απορώ γιατί εξακολουθούν να λένε μερικοί ότι δεν υπάρχει διαφορά 30fps με 60fps ενώ φαίνεται ξεκάθαρα το τραιμόπαιγμα με την ομαλότητα ???

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.

Καταρχας ρε παιδια οταν ηταν στα 75 που επαιξα μια φορα τα αντανακλαστικα μου ηταν σχεδον 0 σε σχεση με το κανονικο pc... Δεν προλαβαινα καν να ριξω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...