ioanniskar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Έχω το 6S 2μιση χρόνια και η υγεία της μπαταρίας έχει πέσει στο 86%. Πέφτει αρκετά γρήγορα με ελάχιστη χρήση. Θυμάμαι σε παλιότερα κινητά μετά από 10 ώρες μη χρήσης (π.χ. το πρωί που ξυπνούσα) η μπαταρία είχε πέσει 3-4%. Τώρα πέφτει ~10%. Αποφάσισα να την αλλάξω και πήρα από ένα σκρουτζομάγαζο. Αφού την αντικατέστησα και ήταν φορτισμένη στο 50%, το άφησα να φορτίσει στο 100% και το άφησα μερικές ώρες ακόμη στο φορτιστή. Το αφαίρεσα από το φορτιστή το βράδυ και ως το πρωί χωρίς χρήση είχε πέσει στο 70%. Προφανώς η μπαταρία δεν είναι καλή και θα προσπαθήσω να την επιστρέψω. Φοβάμαι πως ακόμη κι αν μου δώσουν άλλη θα είναι ίδιας ποιότητας. Πού μπορούμε να βρούμε καλή μπαταρία για αντικατάσταση εφάμιλλη της γνήσιας; (δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που πουλάει γνήσια όσα "ORIGINAL", "GENUINE" αυτοκόλλητα κι αν έχει πανω.) Έχετε υπόψιν κάποιο Ελληνικό κατάστημα ή κάποιον συγκεκριμένο πωλητή ebay/ali που να έχει αποδειχθεί καλής ποιότητας με επαληθευμένα τα mAh που αναγράφονται στη μπαταρία;
Jiakometi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρω πόσο αγόρασες την μπαταρία σου αλλά αν δεις εδώ https://service.i-system.gr/antikatastasi-mpatarias-iphone/ η τιμή για εργασία και ανταλακτικά 59 € για γνήσια μπαταρία.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, ioanniskar είπε Έχω το 6S 2μιση χρόνια και η υγεία της μπαταρίας έχει πέσει στο 86%. Εχε υποψη σου οτι το iphone 6s δεν ειναι συσκευη που ακομα και με γνησια καινουργια μπαταρια εχει καλη αυτονομια. Ειναι συσκευη του 2015 και εχει παρει και ποσα updates. Ειδικα με τα τελευταια updates που οι εφαρμογες βαραίνουν σε απαιτησεις,θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα. Αν ειχες εστω το 6s plus να το καταλαβω γιατι να ασχοληθεις,αλλα με το απλο 6s ψιλο τσαμπα ασχολεισαι και εν μερη κακως αλλαξες και την αρχικη μπαταρια μιας και συνηθως κατω απο 80% οταν παει η υγεια της μπαταριας ειναι για αλλαγη. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Fulgore
ioanniskar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Την μπαταρία την πήρα €10 και την άλλαξα μόνος μου. Νομίζω δεν αξίζει να δώσω €60 να μου αλλάξουν μπαταρία σε παλιό κινητό ενώ έχω ανοίξει δεκάδες iPhone και μπορώ να το κάνω μόνος μου. Δεν έχω απαιτήσεις να γίνει σαν καινούριο αλλάζοντας μπαταρία. Απλά ήθελα μία αξιόπιστη μπαταρία που να έχει τα mAh που αναγράφει. Η μπαταρία που αφαίρεσα είχε πέσει στο 86% και ήταν πολύ καλύτερη αυτής που έβαλα. Πιστεύω πως με μια μπαταρία με το 90-95% της αρχικής χωρητικότητας θα δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι ποια καταστήματα/πωλητές είναι αξιόπιστοι γιατί η μπαταρία που πήρα έχει σίγουρα κάτω από 70% των mAh που γράφει.
Jiakometi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Σε αυτό που ρωτάς δεν υπάρχει απάντηση. Κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά για την συμπεριφορά ενός no name προϊόντος. Τωρα για την τοποθέτηση γνήσια στα 59 €, όλα εξαρτώνται από τα πλάνα σου. Αν δεν σκοπεύεις να κρατήσεις το τηλέφωνο, μην το κάνεις. Ζήσε με αυτήν που έχεις για τον χρόνο που θα έχεις την συσκευή και τέλος. Αν για κάποιους λόγους σκοπεύεις να κρατήσεις το τηλέφωνο πάνω από ένα χρόνο, τότε για μένα η τοποθέτηση της είναι μονόδρομος για να έχεις μία λειτουργική συσκευή. Πληροφοριακά θα σου πω ότι το δικό μου 6s που το άλλαξα πριν μερικές εβδομάδες στα τέσσερα χεόνια λειτουργίας του (από το 2015) είχε πάει την μπαταρία στο 87% αλλά και έτσι δούλευε σφαίρα, χωρίς κολλήματα. 4 χρόνια χωρίς να σβήσει ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα