turbat0s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, ciyo είπε τραγικο να δωσεις 6 χιλιαρικα για ενα πραγμα που κανει 3000 το κινεζινο!!!! Και εξίσου τραγικό να επιθυμείς μεροκάματο 30€ όταν το κινέζικο είναι 3€?
turbat0s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, ciyo είπε παντως περα απο την πλακιτσα Εγώ πάντως δεν έκανα πλακίτσα...
StormGr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Κοίτα επίσης sym cruisym 300. Έχει πουλήσει πολύ και θεωρείται καλό μηχανάκι. Ύστερα πας σε μεταχειρισμένο downtown 350 που είναι και πιο άνετο για ταξίδια αλλά λίγο πιο δύσκολο για πόλη. Αν και εγώ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα μέσα σε μικρή πόλη κιόλας. 1
Jack veider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, StormGr είπε Κοίτα επίσης sym cruisym 300. Έχει πουλήσει πολύ και θεωρείται καλό μηχανάκι. Ύστερα πας σε μεταχειρισμένο downtown 350 που είναι και πιο άνετο για ταξίδια αλλά λίγο πιο δύσκολο για πόλη. Αν και εγώ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα μέσα σε μικρή πόλη κιόλας. 4 ώρες πριν, ciyo είπε το σχολιο σου τοτε ειναι αστοχο. για μηχανακι μιλαμε, ολα το ιδιο καλα ειναι πλεον, ειτε τα φτιαχνουν κινα ειτε ιαπωνια. εκτος αν σου περισευουν 3κ Παιδια ακομα το ψαχνω το πράγμα και βλρπω καινούργιο μπορω να παρω το sym το hd300 το νεο που βγήκε ξερει κσνεις τιποτα για αυτο;;
Jack veider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Καταλαβα οντβς ισχυει αυτο, μαλλον θα καταλήξω σε κανα beverly τελικα μεχρι 4 χρόνων μεχρι 3χιλιαρικα γτ θελω να παρω και κρανος κλπ ασφαλειες και τετοια 🤔🤔🤔
StormGr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Και τα Beverly μια χαρά είναι και για πόλη και για κοντινά ταξίδια. Πάρε ότι σου αρέσει εσένα. Πραγματικά δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Το μόνο που δεν θα άλλαζα με τίποτα είναι το ABS. Οπωσδήποτε να έχει το σκούτερ που θα πάρεις.
mp123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, StormGr είπε Κοίτα επίσης sym cruisym 300. Έχει πουλήσει πολύ και θεωρείται καλό μηχανάκι. Ύστερα πας σε μεταχειρισμένο downtown 350 που είναι και πιο άνετο για ταξίδια αλλά λίγο πιο δύσκολο για πόλη. Αν και εγώ δεν είχα ποτέ κανένα θέμα μέσα σε μικρή πόλη κιόλας. Το dt350 εχω.οπως τα λες ειναι..μια χαρα για την πολη εινσι .δεν εχω κανενα θεμα. 1
Jack veider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, mp123 είπε Το dt350 εχω.οπως τα λες ειναι..μια χαρα για την πολη εινσι .δεν εχω κανενα θεμα. Το dt350 ειναι το downtown? Και τι κατανάλωση εχει αυτο;
mp123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Jack veider είπε Το dt350 ειναι το downtown? Και τι κατανάλωση εχει αυτο; Ναι.Οκ δεν ειναι το πιο οικονομικο.μεσα στην πολη καπου λιγο παραπανω στα 4.σε ταξιδι με 90 ως 110 παει το πολυ στα 3.5.καιει αλλα εδω μιλαμε για μεσσαια κατηγορια σκουτερ.ολα εκει πανε λιγο πολυ απο καταναλωση. 1
alexakos89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1ο ταξιδάκι σημέρα με το bv300 με την κοπελα μου στο λουτρακι και πηγαμε ξεκουραστοι. Στο πήγαινε είχε αέρα όμως αρκετό αλλά μέση πόδια κωλος τίποτα . Χέρια μόνο κουράστηκαν σε εμένα και σε εκείνη τα πόδια γιατί έπρεπε να βάζει κόντρα τον αέρα. Στο γυρνά ήταν τέλεια. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από alexakos89
Jack veider Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, alexakos89 είπε 1ο ταξιδάκι σημέρα με το bv300 με την κοπελα μου στο λουτρακι και πηγαμε ξεκουραστοι. Στο πήγαινε είχε αέρα όμως αρκετό αλλά μέση πόδια κωλος τίποτα . Χέρια μόνο κουράστηκαν σε εμένα και σε εκείνη τα πόδια γιατί έπρεπε να βάζει κόντρα τον αέρα. Στο γυρνά ήταν τέλεια. Καταλαβα μια χαρουλα, σε αυτο με βλεπω εχω παει και εχω καποια αλλα δεν μ κατσαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα