Jack veider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Παιδιά εχω στην κατοχή μου διπλωμα Α2 κατηγορίας και θελω να παρω μια μηχανή για να μετακινούμαι καθημερινά. Εχω σκεφτει να παρω το beverly 350 το πολύ 4 χρόνων. Ειναι καλη επιλογη η πρεπει να κοιταξω κατι αλλο; Επισης θελω να μπορω να εχει χώρο κατο απο την σελα για να μην κουβαλαω το κρανος κλπ... τι έχετε να μου προτεινετε δεκτες ολες οι προτασεις ακομα και απο αλλες κατηγοριες🤔🤔🤔
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Άρα θες scooter, όχι μηχανή. Ξεμπέρδεψε τις κατηγορίες (και τις ανάγκες σου) στο μυαλό σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ουσιαστικά. Για αποκλειστικά μεσ' την πόλη για καθημερινή μετακίνηση μου φαίνεται μεγάλο κι άβολο το Beverly. Κάνα Medley ίσως; Αυτό ζαχαρώνω εγώ - για δουλειές τύπου "πετάγομαι κέντρο να πάρω φάρμακα". Αλλά μετά το T-roc και το MBP δε με παίρνει γι΄ άλλα έξοδα. 😆 2
Jack veider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εγω πιστεύω η σωστη κατηγορία για μενα ειναι το σκουτερ λογο άνεσης σελας, σταση οδήγησης κλπ. Το θελω για καθημερινό ισως για κανα μικρο ταξιδάκι για κανα μπανιο για να πηγαίνω δουλεία. Δηλαδη κατι π να εχει αρκετή δυναμη αλλα οχι υπερβολική με καλα φρενα και να ειναι τρένο στον δρομο🤗🤗
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εφόσον δε το θέλεις μόνο για μεσ' την πόλη, αλλά κυρίως για πόλη, όπως λες, τότε πιστεύω ότι κοιτάς στη σωστή κατηγορία (Beverly κλπ). Αρχικά πρότεινα Medley με το σκεπτικό ότι δε θα χρησιμοποιηθεί για εκτός αστικού περιβάλλοντος διαδρομές. Το "τραίνο", από την άλλη, εξαρτάται κατά 90% απ' το πως θα μπεις στη στροφή, πολύ λιγότερο απ' το ίδιο το μηχανάκι. Φυσικά, εννοείται ότι υπάρχουν οχήματα διαφορετικών δυνατοτήτων, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα όρια σχεδόν όλων των οχημάτων ξεπερνούν τις δυνατότητες του χειριστή τους. Οπότε μη σε απασχολεί αυτό το θέμα. Άλλωστε κοιτάς σε κατηγορία η οποία ξεπερνάει αρκετά τις δυνατότητες ενός νέου οδηγού μοτοσυκλέτας.
Jack veider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Αν καταλήξω σε αυτό θα το παρω με μεγαλη επιφύλαξη, επισης σκεφτόμουν και την αγορα καινούργιου αλλα σε sym kymco αξιζει να τα κοιταξω η ειναι προβληματικά; Αυτη η επιλογη γινεται κυριος για να μην φαω φόλα και πεσω σε κανα προβληματικο η με πειραγμενα χιλιομετρα κλπ
Ioannisto Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Για τη χρηση μεσα στη πολη κ μικροταξιδακια, εισαι για σκουτερ. Οι καλυτερες επιλογες ειναι το honda sh300 κ το beverly 300 ή 350. Αν μπορεις παρε το honda, το beverly που ειχα κ εγω, ειναι μεν πολυ καλο σε ολα, αλλα ειχε θεματα με μικροβλαβες.
palawiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το Χόντα sh κάτω από την σέλα έχει χώρο για ένα πολύ μικρό τσαντάκι.Τίποτε άλλο, αναγκαστικά με μπαγκαζιέρα. Πριν πάρω το CRF είχα απλά μόνο καθήσει στο Χόντα sh,μιας και ενδιαφέρθηκα,και μου φάνηκε πολύ παράξενο μηχανάκι όπως κάθεσαι.Όλο το βάρος στην πίσω ρόδα,και τιμόνι πούπουλο. Κατευθείαν άλλαξα γνώμη και πήρα το CRF. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από palawiaris 1
Jack veider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Φιλοι μου εχουν προτεινει τυπου maxsym και τετοια, αξιζει καποιο απο αυτα;
Ioannisto Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 To beverly 300 του 2009 που ειχα (το προηγουμενο μοντελο απ αυτο που κυκλοφορει) μεσα σε μια 5ετια εβγαλε, μια βλαβη θερμοστατη (κανενα 150αρι αν θυμαμαι καλα) μια ανακληση για μιζα (δωρεαν), μια τρομπα βενζινης (στην εγγυηση), ενα χαλασμενο διακοπτη φωτων (κανα 20ρικο), μια βλαβη στο χιλιομετρητη του κοντερ (το αφησα ετσι) κ εκαιγε συχνα τις λαμπες πορειας. Πολυ ευχαριστημενος απο το στησιμο του σκουτερ, το κρατημα, το τραβηγμα, την ευελιξια κ τη σταθεροτητα του στο ταξιδι. Αν ξαναπερνα, θα το επαιρνα με 4ετη εγγυηση κ θα το αλλαζα λιγο πριν ληξει η εγγυηση, για να κοιμαμαι ησυχος!
Jack veider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, Ioannisto είπε To beverly 300 του 2009 που ειχα (το προηγουμενο μοντελο απ αυτο που κυκλοφορει) μεσα σε μια 5ετια εβγαλε, μια βλαβη θερμοστατη (κανενα 150αρι αν θυμαμαι καλα) μια ανακληση για μιζα (δωρεαν), μια τρομπα βενζινης (στην εγγυηση), ενα χαλασμενο διακοπτη φωτων (κανα 20ρικο), μια βλαβη στο χιλιομετρητη του κοντερ (το αφησα ετσι) κ εκαιγε συχνα τις λαμπες πορειας. Πολυ ευχαριστημενος απο το στησιμο του σκουτερ, το κρατημα, το τραβηγμα, την ευελιξια κ τη σταθεροτητα του στο ταξιδι. Αν ξαναπερνα, θα το επαιρνα με 4ετη εγγυηση κ θα το αλλαζα λιγο πριν ληξει η εγγυηση, για να κοιμαμαι ησυχος! Αν καταλήξω τελικα με αυτο θα παρω του 2015 και πιο μετα ειτε καποιο αλλο καινούργιο σε κατηγορια τυπου sym με 3-4 χιλιαρικα απλως θελω προτασεις και γιατι αξιζει το συγκεκριμένο εργαλειο, ευχαριστω κιολας παιδια!
alexakos89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Jack veider είπε Αν καταλήξω τελικα με αυτο θα παρω του 2015 και πιο μετα ειτε καποιο αλλο καινούργιο σε κατηγορια τυπου sym με 3-4 χιλιαρικα απλως θελω προτασεις και γιατι αξιζει το συγκεκριμένο εργαλειο, ευχαριστω κιολας παιδια! Αν έχει να δώσεις 3-4 χιλιάρικα , παίρνεις beverly 300 new και εισαι οκ. δινεις και 130 για αλλα 2 χρονια εγγυηση και ολα καλα. Να ξέρεις η piaggio εχει την καλυτερη εγγυηση απο ολους.Επισης τα νεα μοντελα ειναι σχεδον απροβληματιστα. Και αν βγαλει κατι ειναι μεσα στην εγγυηση. Έχουν τρομερά φρένα στρίψιμο και γενικό στηστιμο. με 8 λίτρα βενζίνα βγάζω 210 - 230 χλμ. Επειδή και εγώ είμαι δουλειά 40χλμ πήγαινε έλα την μέρα , και κανένα ταξίδι πχ Ναύπλιο - ξυλοκαστρο κτλ πήγα σε 300αρι. το 350αρι έχει άλλο κινητήρα από το 300 και λένε είναι καλύτερος. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από alexakos89
Jack veider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Ευχαριστω πολυ παιδια, οποιαδήποτε αλλη προταση ειναι δεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα