Xristaras12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Σε αυτό το σημείο να πω 1 φορα πηρα καρτα amd και την εστειλα.😋 ισχύει οτι κάτι ξέχασα να βάλω στο προηγούμενο πόστ.
Occultist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ευτυχώς που απαντάτε επί του θέματος πάντα και δε βρίσκει ο καθένας αφορμή να ξορκίσει με μπούρδες την αλλαγή πλευρού που δεν έκανε το προηγούμενο βράδυ... Στις 26/8/2019 στις 9:41 ΠΜ, Coppermine είπε Αυτή την μπούρδα πόσες 10ετίες θα την διαβάζουμε αλήθεια, όπως έγραψε κάποιος άλλος πάλι ότι η nvidia έχει υποδεέστερη ποιότητα εικόνας ή ακόμα όπως έλεγε ο κάθε άσχετος παλαιότερα ότι τα alfa romeo χαλάνε... Όσες δεκαετίες θα διαβάζουμε ότι η AMD έχει κακούς driver. Ξέρεις, αυτά τα λένε όλοι - ο Τάσος ο Γκοτζίλας, ο Μάκης ο Σουγιάς, ο Γιάννης ο Πεταλούδας κλπ.
Coppermine Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 'Εγραψα πουθενά την λέξη amd και δεν το είδα.........και το ποστάρισμα σου τι ακριβώς είναι attempt να αρχίσουμε nvidia vs amd ποιος την έχει μεγαλύτερη????? Αν εσένα σου αρέσει η amd σε εμένα δεν μου αρέσουν ούτε η nvidia ούτε η amd
nikos5800 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Occultist είπε Ευτυχώς που απαντάτε επί του θέματος πάντα και δε βρίσκει ο καθένας αφορμή να ξορκίσει με μπούρδες την αλλαγή πλευρού που δεν έκανε το προηγούμενο βράδυ... Όσες δεκαετίες θα διαβάζουμε ότι η AMD έχει κακούς driver. Ξέρεις, αυτά τα λένε όλοι - ο Τάσος ο Γκοτζίλας, ο Μάκης ο Σουγιάς, ο Γιάννης ο Πεταλούδας κλπ. Έχεις δει κάπου κάποιος να λέει ότι η amd έχει κακούς drivers? Τουλάχιστον τα τελευταία 2 με 3 χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι ,η amd βελτιωσε το software παραπολυ σε βαθμό που πλέον δεν έχει και πολύ νόημα να κάνουμε συγκρίσεις σε αυτόν τον τομέα και οι δυο τους είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο 😉 όταν όμως τα έλεγαν πριν από κάποια χρόνια για κακούς drivers της amd είχαν δίκιο εντάξει? Αλλά να βγαίνουν τώρα κάποια trolls και να γράφουν χωρίς καμία απόδειξη ότι η Nvidia ρίχνει performance με το έτσι θέλω ΕΕ δεν μπορεί, θα υπάρξει versus θέλουμε δεν θέλουμε 😉 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από nikos5800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα