gfdimopo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, Εχουμε φτιάξει το παρακάτω σύστημα mobo: Η370 gaming plus cpu: i5 8600K Ψυκτρα: Cryrig h7 Μνημες: Corsair 2666 8Gh Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μου αφήνει η μητρική να ανεβάσω τον multiplier πάνω απο 43 για όλους τους πυρηνες. Αυτο σημαίνει ότι μπορώ να φτάσω μέχρι 4300 σε MHz. Στο ιντερνετ βλέπω ότι ο πολύ ανεβάζουν την ταχύτητα στα 5 ghz. Ομως εμενα δεν με αφήνει να βάλω Multiplier πάνω απο 43. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από gfdimopo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, gfdimopo είπε Καλημέρα παιδιά, Εχουμε φτιάξει το παρακάτω σύστημα mobo: Η370 gaming plus cpu: i5 8600K Ψυκτρα: Cryrig h7 Μνημες: Corsair 2666 8Gh Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μου αφήνει η μητρική να ανεβάσω τον multiplier πάνω απο 43 για όλους τους πυρηνες. Αυτο σημαίνει ότι μπορώ να φτάσω μέχρι 4300 σε MHz. Στο ιντερνετ βλέπω ότι ο πολύ ανεβάζουν την ταχύτητα στα 5 ghz. Ομως εμενα δεν με αφήνει να βάλω Multiplier πάνω απο 43. Είδες 8600k oc@5ghz σε non Z μητρική??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Το non Ζ δεν το πρόσεξα. Αρα είναι Limitation απο την μητρική μου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, gfdimopo είπε Το non Ζ δεν το πρόσεξα. Αρα είναι Limitation απο την μητρική μου? Yep...Θες z370-z390 για oc... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα