Γιάννης Blackberrianos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Καλησπερα κατοχος ενος μιτο 1.4 με τα 120 αλογα.Ψαχνομουν λιγο να το ανεβασω αξιοπιστα οσο μπορω και με λογικα ποσα γιατι καλος η κακος ουτε να μου καιει θελω πολυ ουτε ομως προβληματα να βγαζει. Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω απο θεμα ανεβασματος.Αυτο ειναι σταθερα στα 120 αλογα το μονο που εχει ειναι μια φιλτροχοανη με μεταλλικη εισαγωγη.Θελω βεβαια να βαλω ενα τελικο καποια στιγμη γιατι το δικο του ειναι ετοιμο να τρυπησει και πολλα ατομα μου λενε να βαλω ολοσωμη.Το αμαξι ειναι υγραεριο απο μαμας του και δεν ξερω γενικα τι παιζει σε μετατροπες. Ο μαστορας που το φτιαχνω μου ειπε με 350 ευρω κανουμε ενα remap απο μια εταιρια που δεν θυμαμαι και παιρνουμε μου λεει καμια 20 αρια αλογα.Λιγο που το εψαξα αν το πας πρωτο σταδιο παιρνει 30 αλογα σχεδον και δευτερο σταδιο καμια 45 αρα αλλα θελει και αλλα στο δευτερο σταδιο.Εγω σκεφτομουν μηπως αλλαζα τουρμπινα γιατι φοραει την vl37 να εβαζα την vl38 που φοραει η 155 και εναν επανοπραγραματισμο εγγεφαλου μετα.Δεν ξερω τι αξιζει.Βασικα μπορει να αξιζει να περασω ενα προγραμμα και να βαλω και μια ολοσωμη με μεταλλικο καταλυτη.Αξιζει γενικα να βαλω ενα τελικο για να παρω και λιγο μπασο ηχο(δεν θελω πολυ ηχο γιατι κανω χιλιομετρα σε εθνικη και θα μου ζαλιζει τον ερωτα)ισα ισα για να ακουγεται λιγο πιο ομορφα?Δωστε μου τα φωτα σας δεν θελω να το καγκουρεψω απλα θελω να πηγαινει και πιο ανετα γιατι στα χαμηλα μου κρεμαει λιγο εχω δει.Δεν ειμαι γκαζοφονιας αλλα κανα ανοιγμα να το κανω που και που.Στο μελλον θα μπουνε 4πιστονα κιολας για να μπετωνει αν ανεβασω λιγα αλογα. Κανενας γνωστης με κανα t-jet punto να δωσει τα φωτα του!
gia_nnis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Γιάννης Blackberrianos είπε Καλησπερα κατοχος ενος μιτο 1.4 με τα 120 αλογα.Ψαχνομουν λιγο να το ανεβασω αξιοπιστα οσο μπορω και με λογικα ποσα γιατι καλος η κακος ουτε να μου καιει θελω πολυ ουτε ομως προβληματα να βγαζει. Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω απο θεμα ανεβασματος.Αυτο ειναι σταθερα στα 120 αλογα το μονο που εχει ειναι μια φιλτροχοανη με μεταλλικη εισαγωγη.Θελω βεβαια να βαλω ενα τελικο καποια στιγμη γιατι το δικο του ειναι ετοιμο να τρυπησει και πολλα ατομα μου λενε να βαλω ολοσωμη.Το αμαξι ειναι υγραεριο απο μαμας του και δεν ξερω γενικα τι παιζει σε μετατροπες. Ο μαστορας που το φτιαχνω μου ειπε με 350 ευρω κανουμε ενα remap απο μια εταιρια που δεν θυμαμαι και παιρνουμε μου λεει καμια 20 αρια αλογα.Λιγο που το εψαξα αν το πας πρωτο σταδιο παιρνει 30 αλογα σχεδον και δευτερο σταδιο καμια 45 αρα αλλα θελει και αλλα στο δευτερο σταδιο.Εγω σκεφτομουν μηπως αλλαζα τουρμπινα γιατι φοραει την vl37 να εβαζα την vl38 που φοραει η 155 και εναν επανοπραγραματισμο εγγεφαλου μετα.Δεν ξερω τι αξιζει.Βασικα μπορει να αξιζει να περασω ενα προγραμμα και να βαλω και μια ολοσωμη με μεταλλικο καταλυτη.Αξιζει γενικα να βαλω ενα τελικο για να παρω και λιγο μπασο ηχο(δεν θελω πολυ ηχο γιατι κανω χιλιομετρα σε εθνικη και θα μου ζαλιζει τον ερωτα)ισα ισα για να ακουγεται λιγο πιο ομορφα?Δωστε μου τα φωτα σας δεν θελω να το καγκουρεψω απλα θελω να πηγαινει και πιο ανετα γιατι στα χαμηλα μου κρεμαει λιγο εχω δει.Δεν ειμαι γκαζοφονιας αλλα κανα ανοιγμα να το κανω που και που.Στο μελλον θα μπουνε 4πιστονα κιολας για να μπετωνει αν ανεβασω λιγα αλογα. Κανενας γνωστης με κανα t-jet punto να δωσει τα φωτα του! Ασε τα αλαγα και κοιτα να μεγαλωσεις την ροπη στις χαμηλες στροφες! Στα χαρτια ομως βλεπω τα παει καλα 206Nm/1750στρ και τα 120 τα βγαζει στις 5000στρ!!! Παρε και μια γνωμη απο αυτους 0-400 TUNE 2 RACE 2102639990
Liapisftw Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Λοιπόν. Δεν ξέρω καθόλου που τερματίζει η τουρμπίνα σου αλλά υποπτεύομαι ότι είναι μικρή. Η συνταγή για μια safe βελτίωση σε όλα τα αμαξια ειναι πρακτικά η ιδια και είναι το κλασικό μας ΦΠΕ = φίλτρο, πρόγραμμα, εξάτμιση. Αν δεν θέλεις να βάλεις ολόσωμη οπωσδήποτε θα χρειαστεί μεγαλύτερο downpipe με έναν πιο ελεύθερο καταλύτη πχ 200αρι μεταλλικό και εγώ θα έβαζα και ένα ιντερκουλερ για να δουλεύει πιο δροσερά και άνετα. Με αυτα θα δεις άλλο αμαξι. Μην φανταστείς τρέλα νούμερα μιας και σε περιορίζει η τουρμπίνα καθώς και τα μαμά μπιελοπιστονα αλλά θα έχεις ένα εξίσου safe αμάξι που θα είναι αρκετά πιο πρόθυμο με το δεξί πετάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα