{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Πολύ καλή δουλειά guys αλλα θα συμφωνήσω για τον "ηθοποιό" και ότι το τέρας θέλει λίγο θολούρα. 1
Dimitrisdg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Linux_ticket είπε που μπορούμε να τη δουμε? Είναι στην πρώτη σελίδα, βάζω το λινκ κ εδώ Στις 25/8/2019 στις 9:27 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Πολύ καλή δουλειά guys αλλα θα συμφωνήσω για τον "ηθοποιό" και ότι το τέρας θέλει λίγο θολούρα. Να φανταστώ όταν λες θολούρα να έχει λιγότερο φυσική υπόσταση να είναι περισσότερο σαν καπνός η σκιά; Η να κρύβεται στο σκοτάδι κ να μην είναι τόσο εμφανές;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Dimitrisdg είπε Να φανταστώ όταν λες θολούρα να έχει λιγότερο φυσική υπόσταση να είναι περισσότερο σαν καπνός η σκιά; Η να κρύβεται στο σκοτάδι κ να μην είναι τόσο εμφανές; Το δεύτερο ακούγεται πιο εύκολο το πρώτο πιο cool.
azathoth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Πρώτα από όλα καλή η δουλειά σας, συγχαρητήριά. Έχει προβληματάκια, τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί πιο επάνω. Θα πρότεινα για την κάθε σκηνη να δώσετε προσοχή στο να οδηγετε το μάτι του θεατή εκεί που θέλετε πιο έντονα αφαιροντας περιττές λεπτομέρειες από την εικόνα. Ο ηθοποιός χρειάζεται περισσότερη εκφραστικότητα, ειδικά από την ώρα που η έκφραση του λέει πολλά για τα συναισθήματα του. Το μεράκι σας φαινεται και με μικρές πινελιές θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή έχω διαβάσει πολλά βιβλία του είδους και ο Lovecraft είναι από τους αγαπημένους μου θα ήθελα να βοηθήσω με το σενάριο αν και δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Είναι ωραίο να συμμετέχεις σε τέτοιες όμορφες ιδέες.
Dimitrisdg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 29/8/2019 στις 11:49 ΜΜ, azathoth είπε Πρώτα από όλα καλή η δουλειά σας, συγχαρητήριά. Έχει προβληματάκια, τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί πιο επάνω. Θα πρότεινα για την κάθε σκηνη να δώσετε προσοχή στο να οδηγετε το μάτι του θεατή εκεί που θέλετε πιο έντονα αφαιροντας περιττές λεπτομέρειες από την εικόνα. Ο ηθοποιός χρειάζεται περισσότερη εκφραστικότητα, ειδικά από την ώρα που η έκφραση του λέει πολλά για τα συναισθήματα του. Το μεράκι σας φαινεται και με μικρές πινελιές θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή έχω διαβάσει πολλά βιβλία του είδους και ο Lovecraft είναι από τους αγαπημένους μου θα ήθελα να βοηθήσω με το σενάριο αν και δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Είναι ωραίο να συμμετέχεις σε τέτοιες όμορφες ιδέες. Είμαι ανοιχτός σε ιδεες στείλε Μ προτάσεις κ ιδέες θα χαρώ να τις διαβάσω
bluesattack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Τι εγινε , που ειναι η συνεχεια ? Μπηκε στο σωμα του η σκια ? Ριχνω και ενα γρηγορακι.Χτυπαει η πορτα , ο ντελιβερας εχει φερει την πιτσα.Ο δικος μας απλωνει το χερι, κοιταζοντας τον με βλεμμα απλανες.Η σκια του σωματος του πρωταγωνιστη στο πατωμα αρχιζει να γινεται να γινεται εντονη, να κινειται σαν υγρο μεχρι τα ποδια του ντελιβερα.Aκουγεται χτυπος καρδιας.Η πορτα κλεινει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα