ziaba Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Πήγα να καταχωρίσω αγγελία και δεν μ αφήνει, δοκίμασα να κάνω επεξεργασίά ΜΙΑ παλιά που είχα πάλι δεν γινετε... τι έγινε χάλασε και το καρ; wtf???
zanskou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Πόσες αγγελίες ανεβάζεις ; μου φαινεται λογικό να μην σε αφηνει να βάζεις μεγάλο αριθμό αγγελιών ως ιδιώτης. 1
Klausx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δοκίμασε με Ιδιωτικό παράθυρο αν δεν έχεις λογαριασμό στο car.
ziaba Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, zanskou είπε Πόσες αγγελίες ανεβάζεις ; μου φαινεται λογικό να μην σε αφηνει να βάζεις μεγάλο αριθμό αγγελιών ως ιδιώτης. είχα ανεβάσει μια αγγελία 9 μέρες πριν την οποία διέγραψα αμεσως .... και πιο παλιά (πριν κάτι μήνες) άλλη μια τίποτα άλλο 2 λεπτά πριν, Klausx είπε Δοκίμασε με Ιδιωτικό παράθυρο αν δεν έχεις λογαριασμό στο car. δεν παίζει μάλλον ελέγχουν την ip ή το τηλέφωνο ... σίγουρα με vpn και άλλο κινητό θα γίνετε ...
Klausx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, ziaba είπε δεν παίζει μάλλον ελέγχουν την ip ή το τηλέφωνο ... σίγουρα με vpn και άλλο κινητό θα γίνετε ... Όντως λογικά στο τηλ/mail θα έχουν προστασία, IP είναι dynamic. 1
ziaba Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Klausx είπε Όντως λογικά στο τηλ/mail θα έχουν προστασία, IP είναι dynamic. αλλού είναι το θέμα μου, ότι χάλασε και το καρ σιγά σιγά ... πρώτα ανανέωση ανά ώρες, μετά η νέα σχεδίαση τωρα ακόμα πιο αυστηροί κανόνες ... σιγά σιγά θα μας ζητάνε προκαταβολή, ταυτότητα με αφμ για να δημοσιεύσουμε μία αγγελία/μήνα 1
Klausx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, ziaba είπε αλλού είναι το θέμα μου, ότι χάλασε και το καρ σιγά σιγά ... πρώτα ανανέωση ανά ώρες, μετά η νέα σχεδίαση τωρα ακόμα πιο αυστηροί κανόνες ... σιγά σιγά θα μας ζητάνε προκαταβολή, ταυτότητα με αφμ για να δημοσιεύσουμε μία αγγελία/μήνα Το θέμα είναι ότι το έχουν χαλάσει οι έμποροι και όχι οι ιδιώτες, βάζουν αγγελίες και τις ανανεώνουν συνέχεια χωρίς να έχουν το ανταλλακτικό ή τους παίρνεις τηλ και δεν θυμούνται καν την αγγελία τους. Μια προστασία για SPAM έβαλαν δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε. 8
stel106 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) μετα απο τηλ επικοινωνια μου ειπε η κοπελα οτι μετα την καταχωρηση 3 αγγελιων ανα ετος (ασχετα αν πουλας ενα τηλεκατευθυνομενο μια καλτσα και ενα βρακι) ζητανε συνδρομη που ειναι πραγματικα ανεπαφη με την πραγματικοτητα αν εννοειτε εισαι ιδιωτης τυπου 120 ανα 3μηνο 350 ανα ετος μονοπωλιο και αυτοι δυστυχως οποτε παιζουν μπαλα οπως τους βολευει! και το ινσομνια που ξερετε αυριο μεθαυριο οτι δεν θα σας κανει τα ιδια ? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από stel106 1
dollyyy19 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 και γιατι δεν κανεις μια εγγραφη σαν ιδιωτης να βαζεις τις γγελιες σου αλλα και να τις επεξεργαζεσαι?εχω καμια 40αρια και δεν εχω καποιο θεμα...... 1
AristidisZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Το car είναι για αμάξια, δεν είναι είναι για να πουλάς βρακιά και κάλτσες Πουλαει κανας γνωστός σας ιδιώτης πάνω από τρεις φορές το χρόνο αμάξια ;
ziaba Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Το car είναι για αμάξια, δεν είναι είναι για να πουλάς βρακιά και κάλτσες Πουλαει κανας γνωστός σας ιδιώτης πάνω από τρεις φορές το χρόνο αμάξια ; https://www.car.gr/xyma/search/ 1
stel106 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Το car είναι για αμάξια, δεν είναι είναι για να πουλάς βρακιά και κάλτσες Πουλαει κανας γνωστός σας ιδιώτης πάνω από τρεις φορές το χρόνο αμάξια ; περα απο τα αυτοκινητα δεν υπαρχει νομιζω καλητερο site οσο αφορα μοντελισμο ποδηλατα και οτι αλλο θελεις να βρεις δεν νομιζω το 1+ μυριο αγγελιες στην χυμα ενοτητα να ειναι κατι μη σεβαστο για το site 1
ziaba Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, stel106 είπε μετα απο τηλ επικοινωνια μου ειπε η κοπελα οτι μετα την καταχωρηση 3 αγγελιων ανα ετος (ασχετα αν πουλας ενα τηλεκατευθυνομενο μια καλτσα και ενα βρακι) ζητανε συνδρομη που ειναι πραγματικα ανεπαφη με την πραγματικοτητα αν εννοειτε εισαι ιδιωτης τυπου 120 ανα 3μηνο 350 ανα ετος μονοπωλιο και αυτοι δυστυχως οποτε παιζουν μπαλα οπως τους βολευει! και το ινσομνια που ξερετε αυριο μεθαυριο οτι δεν θα σας κανει τα ιδια ? απο Δευτέρα θα πάρω άλλο νούμερο, μέχρι στιγμής καταχώρισα την αγγελία στο ΙΧ.τζι αρ
ziaba Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 τλκ όλα πλέον όπως παλιά χθες πέρασα 3 αγγελίες χωρίς πρόβλημα... όλα δείχνουν πως μετάνιωσαν εκεί στο car για την παράλογη κίνηση που έχουν κάνει
haris_216 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Πάντως για την ιστορία έχω (σαν ιδιώτης πάντα) 2ψήφιο αριθμό αγγελιών στο car τις οποίες ανανεώνω, προσθέτω, αφαιρώ χωρίς κανένα θέμα. Και ούτε κάποια στιγμή είχα κάποιο πρόβλημα σαν αυτά που αναφέρετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα