Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, fytotech said:

με 4k/120fps

Μου αρέσει η αισιοδοξία ότι θα πιάνει 120fps @ 4K το PS5. 😛

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Μου αρέσει η αισιοδοξία ότι θα πιάνει 120fps @ 4K το PS5. 😛

Δεν έγραψα πουθενά αυτό. 4k/60fps έχω γράψει.

Κι απάντησαν πως ο υπολογιστής 4k/120fps, είναι πανάκριβος για να μπορεί να συγκριθεί.

Δε νομίζω να είναι δύσκολα κατανοητό αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, fytotech είπε

Για δείξε μου ένα build με 4k/120fps, κάτω από 2.000€.

Καταρχας αυτο που ζητας ειναι χαζο για 1002 λογους. 4k / 120 fps σε ποιο game? Υπαροχυν games που build των 700€ τα πιανει (lol / dota 2/ minecraft και 1700 αλλα). Οποτε, θεωρω οτι σου εδειξα αυτο που ζητας.

Δευτερον, το χεις δεσει σκοινι κορδονι οτι θα τρεχει 4k / 120 fps. 

Τριτον, για να σου γυρισω το επιχειρημα, δειξε μου κονσολα που να πιανει 4k / 120fps κατω απο 10.000€! Τι, ουτε με 10.000€ δεν μπορεις να μου δειξεις τετοια κονσολα? :P 

Επισης προφανως δεν καταλαβαινεις πως δουλευουν τα παιχνιδια και τα PC. Για 4k το μονο που χρειαζεσαι ειναι καρτα γραφικων, μιας αποτελει το νουμερο 1 μπουκαλι. Ακομα και PC του 2009 (yeap) με μια καρτα γραφικων παιζει 4k για πλακα. Δεν θες ουτε ακριβο CPU ουτε ακριβο mobo ουτε ακριβες μνημες. Στην τελικη αυτο που κανει το PC gaming φτηνοτερο απο το Console gaming ειναι αυτο ακριβως που εγραψα, παμπαλαια CPU τρεχουν ολα τα games ακομα και σημερα. Οποτε ο PC gamer με το PC του 2009 (με εναν i5 750 ας πουμε) δεν χρειαστηκε να αλλαξει ολοκληρο το PC οταν  βγηκε το PS3, ουτε οταν βγηκε το PS4, ουτε οταν βγηκε το Ps4 pro. Πουλας την παλια καρτα γραφικων, παιρνεις καινουργια και διατηρεις και backwards compatibility για ολοκληρη την gaming συλλογη σου. Ειδαμε και το τρομερο PS4 στο launch που ετρωγε χαστουκια απο καρτα των 179€ (που ειχε και 2 games δωρο). Δηλαδη αυτος που πηρε PC αντι για PS3 αλλαξε απλα την καρτα του πουλωντας την παλια (αρα εδωσε 130-150€) και πηρε καλυτερςε επιδοσεις απο αυτον που αγορασε PS4 για 400....

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, fytotech said:

Δεν έγραψα πουθενά αυτό. 4k/60fps έχω γράψει.

Κι απάντησαν πως ο υπολογιστής 4k/120fps, είναι πανάκριβος για να μπορεί να συγκριθεί.

Δε νομίζω να είναι δύσκολα κατανοητό αυτό.

Εννοείς τον Dino234 που έγραψε ότι ούτε η 2080Ti δεν πιάνει τα 120? Αυτός δεν νομίζω ότι απαντούσε σε σένα.

Δημοσ.
Στις 22/8/2019 στις 11:06 ΜΜ, gloup81 είπε

εχει πισω διαχυτη, οποτε πρεπει να ειναι γληγορο!

HTB1Ma4WLXXXXXbMaXXXq6xXFXXXV.jpg

Μιλάμε για άλλα επίπεδα πρόσφυσης 

Δημοσ.

Σιγά μην είναι έτσι, το σχήμα αυτό είναι και κατασκευαστικα πιο δύσκολο αλλά και δεν αξιοποιεί σωστά τον χώρο.

Γενικά το boxy σχήμα είναι και κομψό και εύκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...