namastegt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εμένα μου μοιάζει λες και είναι συνεργασία με την MAZDA.RX-5 πρέπει να το ονομάσουμε και να προσθέτουμε και λάδι μετά από κάθε εγκατάσταση game.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέχρι στιγμής, το Dreamcast της Sega, είναι η ωραιότερη κονσόλα που έχω δεί.
Tsaki_Boy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Volga είπε πρώτη φορά ακούω να πατεντάρει κάποιος ένα σχέδιο για dev kit. δηλαδή για κάτι που δε θα βγει στην αγορά Ναι έχεις δίκιο, γενικά δεν το κάνουν. Αυτή η πατέντα είναι για την Βραζιλία οπού εκεί το έχουν σαν απαίτηση από την κυβέρνηση (δεν είμαι και 100% σίγουρος).
ELMastas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, fork είπε Μέχρι στιγμής, το Dreamcast της Sega, είναι η ωραιότερη κονσόλα που έχω δεί. Συμφωνώ το Dreamcast ήταν πανέμορφο Αν τα πάρουμε χρονολογικά οι 3 πιο όμορφες οπτικά είναι κατ εμέ Atari 2600,Sega Mega Drive και Dreamcast (ακολουθούμενο απο το Gamecube) 👍
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Πιο όμορφες για εμένα είναι τα Saturn, PlayStation και PS4 fat. καλά για φορητές εννοείται το PlayStation Vita.
Tsaki_Boy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Ωραίος. Το ανησυχητικό είναι ότι ενίοτε τα dev kit μοιάζουν με το τελικό προϊόν όπως στην περίπτωση του X1X: To X1X είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Το πιο πιθανό είναι ότι το τελικό προϊόν θα είναι διαφορετικό από αυτό το dev kit. Επίσης έχε υπόψη σου ότι ακόμα και τα dev kits αυτή την στιγμή δεν έχουν final silicon που σημαίνει ότι το chip που έχουν μέσα τους δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας με αποτέλεσμα να παράγει περισσότερη θερμότητα απ'ότι θα παράγει το PS5 που θα αγοράσουμε εμείς. Αν θυμάμαι καλά τα τελικά PS4 dev kits που ξεκίνησαν να στέλνονται σε developers ήταν 1-2 μήνες πριν η κονσόλα βγει στην αγορά. Προσωπικά εμένα δεν με πολυενδιαφέρει το design την κονσόλας. Την δουλεία της να κάνει καλά και να μην ακούγεται σαν αεροπλάνο έτοιμο για απογείωση όταν βάζω το God of War και θα είμαι εντάξει. Άσε που για να χρειάζεται τέτοιου είδους ψύξη σημαίνει ότι υπάρχει μπόλικο hardware μέσα που δημιουργεί όλη αυτή την θερμότητα. Έχω διαβάσει σε άλλα forums κάτι leaks από databases της AMD που συνδέουν το PS5 με 2000MHz GPU (σίγουρα πάνω από 1800ΜΗz). Αν το PS5 έχει κάτι κοντά σε τέτοιο χρονισμό σε 44-48 RDNA compute units τότε θα βγάζει πολύ θερμότητα.
apos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, DmC10 είπε αχαχαχαχαχα, τί ηταν το ps4??? που τα πιο ψηλά fps που έπιασε σε game ήταν 30? Μάλλον δεν το κατάλαβες, αλλά συμφωνείτε
TheGrisGrisMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω μερικά renders του dev-kit Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από TheGrisGrisMan 2 1
Reptile47 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 60 (FPS) στη στροφή και με ρωτάνε ¨μαμά¨?
Ryzenlake Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, fytotech είπε Πρώτο ό,τι να 'ναι. Δηλαδή, αν είναι έτσι η κονσόλα (άσχημη για μερικούς), δε θα πουλήσει; Δεύτερο ό,τι να 'ναι. Εσείς που λέτε ειρωνικά τo 4k/60fps, είστε στο 1% που έχει υπολογιστή που τρέχει 4k με πιο πολλά fps; Γιατί τόσο έβγαλε το ποσοστό αυτών που έχουν τέτοιους υπολογιστές το steam. Γιατί αν ήσασταν θα ξέρατε πως δεν μπορείτε να συγκρίνετε ένα μηχάνημα των 500€, με ένα των 2.500€ που θα πάει και παραπάνω στο τέλος της γενιάς που θα χρειαστεί αναβάθμιση. Σιγά μη κάνει και 5000 ρε, ψύχραιμα να πούμε. Πάντα τα pc φτηνότερα ήταν από τις κονσόλες, κονσόλα παίρνεις για ευκολία χρήσης και κάποια exclusives που μπορεί να σου γυιαλιζουν. Τώρα άμα εσύ τις αγοράζεις για φτηνότερα, περαστικά, σε κοροιδεψαν
oceanborngr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δε μπαινει ευκολα σε σαλονι αυτο το πράγμα, ελπιζω να μην ισχύει.
nosstrom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, ThReSh είπε Το στυλ του σχεδιασμού φέρνει σε Cadillac ή μόνο σε μένα φαίνεται? 😛 Ναι τη Cadilac Christine 😋
spartan29gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε Να προσθέσω μερικά renders του dev-kit Ας εβγαινε και σε αυτό το σχεδιο όπως το συγκεκριμενο render.Και χεστηκα για το σχημα.Οποιος δεν του αρεσει στην τελικη να μην το παρει. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από spartan29gr
Tokyo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Να προσθέσω μερικά renders του dev-kit Ότι πιο άσχημο έχω δει ποτέ σε κονσόλα. Σαν αποκωδικοποιητής που έχει πάρει αναβολικά είναι.
fytotech Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Σιγά μη κάνει και 5000 ρε, ψύχραιμα να πούμε. Πάντα τα pc φτηνότερα ήταν από τις κονσόλες, κονσόλα παίρνεις για ευκολία χρήσης και κάποια exclusives που μπορεί να σου γυιαλιζουν. Τώρα άμα εσύ τις αγοράζεις για φτηνότερα, περαστικά, σε κοροιδεψαν Για δείξε μου ένα build με 4k/120fps, κάτω από 2.000€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα