Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony Interactive Entertainment υπέβαλλε πρόσφατα αίτηση για να κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αφορά στον σχεδιασμό μίας νέας παιχνιδοκονσόλας.

Στην αίτηση, υπάρχουν λεπτομερή σκίτσα που δείχνουν μία κονσόλα με επαναστατικό σχεδιασμό, με πολλές «γρίλιες» εξαερισμού, και ένα σύστημα αεραγωγών στο πάνω τμήμα που έχει το σχήμα «V». Θα μπορούσε λοιπόν τελικά η 5η γενιά της παιχνιδοκονσόλας να έχει την επίσημη ονομασία PlayStation V;

Την σχετική αίτηση ευρεσιτεχνίας έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Let’s Go Digital ωστόσο παρόλο που τα έγγραφα και τα σκίτσα φαίνονται πραγματικά, ο τελικός σχεδιασμός της κονσόλας δεν αποκλείεται να διαφέρει σημαντικά.

2.jpg.665aca48acafea3a40e6100c331cd5c9.jpg

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι, επειδή ο σχεδιασμός δείχνει κατά κάποιο τρόπο ογκώδης ή επειδή έχει πολλές οπές εξαερισμού, ενδέχεται να αποτελεί κάποιο «developer’s kit» του νέας γενιάς PlayStation. Ενδεχομένως να είναι κάποιο «concept design» για το dev kit του PS5 ή PSV…

Όμως, από την άλλη, για ποιο λόγο η Sony ή ο Director of Engineering της Ιαπωνικής εταιρείας, Yasuhiro Ootori να θέλει να κατοχυρώσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό ενός απλού developer’s kit;  Συνήθως, και όπως μπορείτε να δείτε και από τις παρακάτω εικόνες, τα dev kits δεν χρειάζεται να είναι και τόσο... «προσεγμένα».

3242343r.jpg.573349e50a7499dab5332fce8ab5d383.jpg

The Next Web

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Super Moderators
Δημοσ.

Το στυλ του σχεδιασμού φέρνει σε Cadillac ή μόνο σε μένα φαίνεται? 😛

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για dev kit μάλλον προορίζεται,δεν πιστεύω ότι θα βγεί στην αγορά με τέτοιο σχεδιασμό λόγο ότι θα διχάσει τους Play Station οπαδούς, εκεί που εκραζαν το Xbox One "fat" κάποιοι.Μάλλον είναι ρίσκο για την Sony

Επεξ/σία από HaloSpartan117
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απλά ένα Dev Kit. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι έτσι και τα retail. Δεν έχει καμία υποχρέωση. Βλέπε Ps4 Dev Kit.

Εποχές Ps1 μέχρι ps3 κάποια dev kit.revs έμοιαζαν λίγο έως αρκετά, κάτι το οποίο δεν έγινε στη περίπτωση του 4.

Απλά είδηση - "πασατεμπο" μέχρι να εμφανιστούν πιο τρανταχτά νέα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως  μου αρέσει σαν σχέδιο αν εν τελεί το κρατήσουν η αυτό η κάποιο παρόμοιο δηλαδή σαν το αγγλικό V και λατινικό 5!
Ισως να το έκαναν έτσι για καλύτερο cooling ???
Όπως και να είναι πάντως το καλό που τους θέλω να είναι δυνατή κονσόλα όχι όπως το Ps4,
  δηλαδή
4K 60fps high-ultra settings
και επιλογή για 
4Κ 120fps medium settings

edit: γιατί μάλλον παρεξηγήθηκα στα σχόλια
4K 60fps και high-ultra  είναι εφικτό με τα specs που έχουν ήδη ανακοινωθεί/leak (σχεδόν RTX 2080 gpu) για το PS5 μιας και σε κονσόλα θα τρέχουν καλύτερα από οτι στο PC λόγο ότι θα προγραμματιζονται ειδικά για την κονσόλα .
4K 120fps και medium σε ανταγωνιστικά και μη απαιτητικά games όπως Fortnite και γενικά shooter που τα χρειάζεται ο παίχτης πιστεύω πως πάλι είναι εφικτό 
Image result for ps5 devkit

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Thanks 2
  • Confused 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανέμορφο και πρακτικό. Το χειμώνα το χρησιμοποιείς και σαν αερόθερμο 

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Εμένα πάντως  μου αρέσει σαν σχέδιο αν εν τελεί το κρατήσουν η αυτό η κάποιο παρόμοιο δηλαδή σαν το αγγλικό V και λατινικό 5!
Ισως να το έκαναν έτσι για καλύτερο cooling ???
Όπως και να είναι πάντως το καλό που τους θέλω να είναι δυνατή κονσόλα όχι όπως το Ps4,
  δηλαδή
4K 60fps high-ultra settings
και επιλογή για 
4Κ 120fps medium settings
Image result for ps5 devkit

αχαχαχαχαχα, τί ηταν το ps4??? που τα πιο ψηλά fps που έπιασε σε game ήταν 30?

BTW εμφανησιακά είναι απίστευτο, καγουρικο λίγο αλλα :D

Επεξ/σία από DmC10
  • Like 3
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...