Προς το περιεχόμενο

24 (no spoilers please)

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει επισημασμένο ένα τεράστιο topic για το 24, αλλά αυτό το "εδώ τα καλά spoilers" στον τίτλο του με έχει αποτρέψει από το να το διαβάσω.

Έτσι λοιπόν, και με την ευκαιρία της έναρξης της προβολής του στον ΑΝΤ1, έφτιαξα αυτό το νέο topic για εμάς που δεν είχαμε την τύχη να το δούμε μέχρι τώρα.

Λοιπόν, πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο? Εμένα μ' έπιασε ήδη το στερητικό σύνδρομο! Άντε να έρθει η Κυριακή να δούμε και το 2ο... :D

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κολπάκι με το 24 είναι ότι ακριβώς επάνω στην κάθε ώρα συμβαίνει κάτι σημαντικό, οπότε σε αφήνει σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Η λύση είναι να πας στο κοντινότερο βίντεο κλάμπ και να το νοικιάσεις.

Τι να κάνουμε κι εμείς που χρειάζεται να περιμένουμε ένα μήνα γιά το καινούριο επεισόδιο της 3η σαιζόν :lol:

Δημοσ.

Γιώργο αν η αγωνία σου χτυπήσει κόκκινο πες μου να σε απαλλάξω. Μόνο κανόνισε να έχεις πάρει αναρρωτική απο τη δουλειά γιατί το ξενύχτι δεν το γλυτώνεις.

Δημοσ.

Όχι ρε γμτ, ξεκίνησε να προβάλεται?:(

Τι ώρες?

Τώρα θα τρέχω στο video club να το νοικιάσω...Φαντάζομαι σε DvD υπάρχει...

Δημοσ.

Κάθε Κυριακή στις 11.

Η 1η σαιζόν υπάρχει σε DVD και τα περισσότερα βίντεο κλάμπς την έχουν.

Είναι σε 6 DVD με 4 επεισόδια/δίσκο.

Δημοσ.

Την πέτυχα στο play.com και την αγόρασα πριν από αρκετό καιρό :lol:

Η 2η σαιζόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε στις αρχές του 2004 αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει. :roll:

Δημοσ.

Πω πω εχω παθει πλακα.... Ειναι η μονη σειρα (εκτος απο την Λαμψη) οπου ο πρωταγωνιστης ξεκινα να παει καπου μακρια και φτανει...... στο επομενο επεισοδιο :lol: :lol: :lol: (Αξιζε το βραβειο καλυτερου μονταζ)

Δημοσ.

Με Ελληνικούς υπότιτλους θα τα βρεις στο Γερμανικό Amazon (είναι η έκδοση που κυκλοφορεί και εδώ).

Την έχει 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0000APZQS/qid=1080004148/sr=2-1/ref=sr_2_11_1/028-4826568-2262142

(πρόσεξε γιατί έχει δύο εκδόσεις και μόνο η μία έχει Ελληνικούς υπότιτλους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...