Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ένα καταγραφικό και θα το συνδέσω σε τροφοδοτικό που δίνει 13,3Volt 2A.

Ο σκληρός δίσκος (western digital 1TB 3.5'') θα πάθει τίποτα αν πάρει 13,3Volt?

Λογικά δεν θα έχει και κάποια ανοχή στα Volt πάνω κάτω?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5V δεν είναι οι δίσκοι;Αν ναι μεγάλη διαφορά για να μπορεί να αντέξει.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συνδέσεις διαφορετικό τροφοδοτικό .

Ή είναι 12V ?

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

5V δεν είναι οι δίσκοι;Αν ναι μεγάλη διαφορά για να μπορεί να αντέξει.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συνδέσεις διαφορετικό τροφοδοτικό .

Απο οσο ξέρω οι δίσκοι 12V και 5v δίνουν. Το γράφει και πάνω στον δίσκο.

Έχω ένα τροφοδοτικό με μπαταρία https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=52610 και πάνω σε αυτό έχω συνδέσει τις κάμερες.

Έχω δει σε εγκαταστάσεις να βάζουν και το καταγραφικό ΄πάνω στο ίδιο τροφοδοτικό. ( το δίνει μια ανοχή πάνω κάτω και δεν έχει πρόβλημα)

Αλλά δεν ξέρω αν θα έχει πρόβλημα ο δίσκος. 

Δεν ξέρω μήπως βάζουν κάποιο module ώστε να κατεβάσουν τα volt. Γιαυτό ρωτάω μηπως ξέρει κάποιος

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
10 ώρες πριν, pavloa είπε

Απο οσο ξέρω οι δίσκοι 12V και 5v δίνουν. Το γράφει και πάνω στον δίσκο.

έχω αυτόν της φωτο είναι εξωτερικος αλλα το εχω βαλει και πανω στο pc  κανονικα  Όταν τον έχω εξωτερικό στη θήκη του δίνω 12v 1,5amper

Spoiler

450351765_westerndigital1TB3.5.png.a5de8017d9b2056ef76bca654f4d1a53.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hp8 είπε

έχω αυτόν της φωτο είναι εξωτερικος αλλα το εχω βαλει και πανω στο pc  κανονικα  Όταν τον έχω εξωτερικό στη θήκη του δίνω 12v 1,5amper

Απόκρυψη περιεχομένων

450351765_westerndigital1TB3.5.png.a5de8017d9b2056ef76bca654f4d1a53.png

Ο υπολογιστής 12V δίνει αλλά και η εξωτερτική θήκη. Εγώ ρωτάω αν τον βάλω σέ εξωτερικό τροφοδοτικό με 13.3V θα πάθει κατι? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pavloa είπε

Εγώ ρωτάω αν τον βάλω σέ εξωτερικό τροφοδοτικό με 13.3V θα πάθει κατι? 

κανε μια δοκιμή χωρίς το δίσκο αν γίνεται  Βάλε στη θεση της τροφοδοσίας του δίσκου ένα λαμπάκι  αυτοκίνητου  από φλας - στοπ και μέτρα την τάση να δεις παραμένει 13,3 η πέφτει (θέλω να πω μήπως είναι θέμα ανοχής και  στο φορτιο παει 12-12,5)

Δημοσ.

Ο δίσκος δεν θα έχει θέμα γιατί δεν παίρνει ρεύμα απευθείας από το τροφοδοτικό του καταγραφικουαφου το καταγραφικό δέχεται 12v αντέχει και 13

Δεν θα εχεις κανένα θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...