Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,θα αλλάξω πρώτη φορά λάστιχα καθώς είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και θέλω τις γνώμες σας ανάμεσα σε Michelin,continental και Goodyear.δεν ενδιαφέρομαι για 4εποχων αλλά μόνο για θερινά που θα τα κρατάω όλο το χρόνο.εχω ακούσει για τα goodyear πολύ καλά λόγια και για τα Michelin ότι είναι αρκετά μαλακα και φθείρονται σχετικά γρήγορα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Σκανταλιάρης είπε

Όχι όλα τα Τογιότα από ότι ξέρω έχουν καδένα 

Αν είναι έτσι οκ αλλά επειδή έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο η χρονολογία τώρα πιο καλά τον μηχανικό σου. 

Μπορεί και να κάνω λάθος. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν και ασχετο αν δεν ξερεις το ιστορικο του και εχει ιμαντα αντι καδενα αλλαξε τον αμμεσως.

Ολοι οι κινητηρες vvti ειναι με καδενα!

Το 1ο yaris που βγηκε ηταν vvti!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/8/2019 στις 8:14 ΜΜ, Σκανταλιάρης είπε

Καλησπερα στην παρεα,θα αλλάξω πρώτη φορά λάστιχα καθώς είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και θέλω τις γνώμες σας ανάμεσα σε Michelin,continental και Goodyear.δεν ενδιαφέρομαι για 4εποχων αλλά μόνο για θερινά που θα τα κρατάω όλο το χρόνο.εχω ακούσει για τα goodyear πολύ καλά λόγια και για τα Michelin ότι είναι αρκετά μαλακα και φθείρονται σχετικά γρήγορα.

Πριν βάλεις νέα ελαστικά , έλεγχο σε όλο το σύστημα διεύθυνσης.

Αναλόγως πόσα μπορείς να διαθέσεις.

Να πας μόνο για καινούργια, και τι διαστάσεις φοράει;

Στις 22/8/2019 στις 8:42 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αν και ασχετο αν δεν ξερεις το ιστορικο του και εχει ιμαντα αντι καδενα αλλαξε τον αμμεσως.

Καλό θα ήταν ένα πλήρες service εφόσον είναι μεταχειρισμένο.

Λάδια, φίλτρα, ιμάντα τιμονιού ,υγρά , λάδια κιβωτίου, αντιψυκτικο.

Δημοσ.

Και τα 3 είναι πολύ καλά ελαστικά.Οποιο και να βάλεις,σε yaris δεν θα δεις διαφορά.

Δημοσ.

Ενα καλο ελαστικο για τα λεφτα του ειναι και τα Falken! Αν ξερεις απο που να τα παρεις θα τα πληρωσεις και κατι λιγοτερο σε σχεση με τα μεγαλα brand που οι τιμες τους ειναι μαρκε..!

Στην πραξη τα Falken ανταγωνζονται καλα ελαστικα και γι αυτο δεν θα τα βρεις σε χαμηλη τιμη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...