takoulou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Γενικά αυτό είναι ένα μελανό σημείο, γιατί την έχω πατήσει, καλώς ή κακώς. Και εμένα το ρολόι είναι στο φράχτη εξωτερικά, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση. Δυστυχώς ο πατέρας μου είχε το ρεύμα στο όνομά του και την πλήρωσε ο ίδιος, χωρίς να ξέρουμε τι συναίβει πραγματικά. Κάποια στιγμή μας πήρε ο νέος ένοικος (4 μήνες) ότι άλλαξαν το ρολόι, γιατί είχε κομμένες και τις 2 σφραγίδες. Ο προηγούμενος ένοικος ήταν αστυνομικός, υπεράνω πάσσης υποψίας τέλος πάντων. Πήγε ο πατέρας μου στη ΔΕΔΔΗΕ και του έλεγαν ότι θα περάσει ποινικό δικαστήριο σε απειλητικό ύφος, όπως στον TS, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Τελικά πληρώσαμε αναλογικά 1 χρόνο την έξτρα κατανάλωση του προγούμενου ενοικιαστή (4μελής οικογένια), ενώ ήταν 5 μήνες ξενοίκιαστο και τους 4 τελευταίους έμενε ένα ζευγάρι, συν 300+ στον εργολάβο για την εργασία + το νέο ρολόι. Αυτά πριν εξεταστεί ο μετρητής για ρευματοκλοπή, κάτι για το οποίο δεν έχουμε ενημέρωση τι έγινε. Δε θέλω να είμαι καχύποπτος, αλλά η διαδικασία μπάζει από παντού. Αφενός ο εργολάβος που ελέγχει τη ρευματοκλοπή έχει αμεσότατο όφελος από την αντικατάσταση του ρολογιού, αφετέρου θα έπρεπε να υπάρχει διαρκής έλεγχος των σφραγιδών. Δε γίνεται να βρίσκει τη σφραγίδα κομμένη και να σου λέει ότι είναι κομμένη ένα ολόκληρο χρόνο ή όσο του βαρέσει. Όταν μέτραγες κάθε 2 μήνες δεν το έβλεπες ρε μεγάλε; Καλημέρα...Για να έχει κομμένες και τις δύο σφραγίδες κάτι συνέβαινε... Στις ρευματοκλοπη δεν πηγαίνει κάποιος εργολάβος για να τις διαπιστώσει..Αλλά συνεργείο της Δεδδηε εξειδικευμένο.. Και έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να διαπιστώσει στην παροχή αν έχει γίνει κάτι..Και μετά αυτή η παροχή ελέγχεται εξονυχιστικά στο ΤΜΟ...Θα μπορούσε να ζητήσει και να μάθει τι βρέθηκε σε αυτή την παροχή.. Η καταμέτρηση γίνεται κάθε 4 μήνες..Και θα το αναφέρει στην υπηρεσία του ότι είναι κομμένη..Από εκεί και πέρα θα αντικαταστήσει την σφραγίζα, και θα κάνει τον έλεγχο της παροχής όταν αυτό είναι εφικτό...(λόγω πολύ λιγοστών ατόμων στην υπηρεσία) Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από takoulou
papp0us Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Σπασμένη σφραγίδα λέει, εμενα ανοίγεις το εξωτερικό πορτάκι και πέφτει το καβούκι στο πάτωμα, και λέμε για σφραγίδες; Του έχω πάρει τηλέφωνο 6 φορές στα 2 χρόνια, και ειναι λες και τους ζητάω λεφτά, εξαφανίζονται.
duende Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, papp0us είπε Σπασμένη σφραγίδα λέει, εμενα ανοίγεις το εξωτερικό πορτάκι και πέφτει το καβούκι στο πάτωμα, και λέμε για σφραγίδες; Του έχω πάρει τηλέφωνο 6 φορές στα 2 χρόνια, και ειναι λες και τους ζητάω λεφτά, εξαφανίζονται. και ξερεις, εσυ δε μπορεις να αποδειξεις τιποτα, οταν θα θυμηθουν να ερθουν ομως θα σε τρεχουν για τα καλα
pontez2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εντομεταξύ τη ρευματοκλοπή πλέον ειναι τόσο ευκολο να τη πάρεις χαμπάρι που μονο αν εισαι εντελως βλαμμένος θα το κάνεις. Και βλέπεις τωρα τη ΔΕΔΗΕ, αντι να τσεκάρει τον άνθρωπο που πχ ειναι 10 χρόνια καλοπληρωτής, έχει φυσιολογικη κατανάλωση και ειναι προφανές οτι κάποιος βλαμμένος του πείραξε το ρολόι, πάει και τον κατηγορεί. Αλλά όταν χρωστάς τα κερατά σου, κάπου πρέπει να τα ριξεις. 1 1
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, papp0us είπε Σπασμένη σφραγίδα λέει, εμενα ανοίγεις το εξωτερικό πορτάκι και πέφτει το καβούκι στο πάτωμα, και λέμε για σφραγίδες; Του έχω πάρει τηλέφωνο 6 φορές στα 2 χρόνια, και ειναι λες και τους ζητάω λεφτά, εξαφανίζονται. Κάνε γραπτό αίτημα
notist Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Σε μας στην πολυκατοικία που τα ρολόγια είναι στην πυλωτή κάποιος βλαμμένος έκοψε και τις 9 σφραγίδες των ρολογιών μας. Επίσης τώρα που έκανα μια βόλτα με τα πόδια είδα ότι όλοι οι μετρητές φυσικού αερίου που ήρθε τώρα στην περιοχή μας, είναι εντελώς έξω στις μάντρες των πολυκατοικιών στην άσφαλτο.
pontez2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, notist είπε Σε μας στην πολυκατοικία που τα ρολόγια είναι στην πυλωτή κάποιος βλαμμένος έκοψε και τις 9 σφραγίδες των ρολογιών μας. Επίσης τώρα που έκανα μια βόλτα με τα πόδια είδα ότι όλοι οι μετρητές φυσικού αερίου που ήρθε τώρα στην περιοχή μας, είναι εντελώς έξω στις μάντρες των πολυκατοικιών στην άσφαλτο. Και έρχεται η ΔΕΔΔΗΕ και σας κατηγορει ολους για ρευματοκλοπή....Μαγκιά ε?
notist Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, pontez2 είπε Και έρχεται η ΔΕΔΔΗΕ και σας κατηγορει ολους για ρευματοκλοπή....Μαγκιά ε? Μας άλλαξε όλα τα ρολόγια χωρίς καμία ειδοποίηση όπως λέει ο κανονισμός τους. Μας χρέωσε την αλλαγή μας έβαλε να τρέχουμε στο Ρουφ. Είμαστε στα δικαστήρια από δική μας ομαδική μήνυση και βλέπουμε. 1
takoulou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, pontez2 είπε Και έρχεται η ΔΕΔΔΗΕ και σας κατηγορει ολους για ρευματοκλοπή....Μαγκιά ε? Κανέναν δεν θα κατηγορήσει η Δεδδηε για ρευματοκλοπη.. Όταν θα κάνει τον έλεγχο της παροχής και θα χρεώσει το κάθε πελάτη ξεχωριστά... Και μετά τον έλεγχο θα δει αν έχει πειραχθει κάποια παροχή.. 1
k_w_t Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Με αυτα που διαβαζω εχω τρομαξει.. Πριν 3 χρονια ειχαμε βλαβη στην παροχη ρευματος. Ειχαν ερθει και εσκαψαν κτλ . Το θεμα ειναι οτι ειχαν κατεβει στο υπογειο και κοιταξαν και τα ρολογια οταν εψαχναν την βλαβη. Κανενα ρολοι απο τοτε δεν εχει σφραγιδα (3 χρονια τωρα) και τις ειχε βγαλει εργολαβος (εταιρια ΤΟΞΟΤΗΣ). Παιζει να ερθει κανενα μπουγιουρντι...?
duende Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 μ'αυτα κ αυτα με πριζωσατε τωρα, θα παω να δω τον μετρητη. btw καθε τοσο περνανε για καταμετρηση, αν λειπει η σφραγιδα δεν ειναι υποχρεωμενοι να το καταγραψουν και να ενημερωσουν τον πελατη? πως τα αφηνουν ετσι για χρονια? δεν εχουν ευθυνη σε αυτο? 2
fotisdra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Λοιπόν από το πρωί καλώ στο τοπικό στις βλάβες και στα 2 τηλέφωνα που μου έδωσαν στην εξυπηρέτηση και δεν το σηκώνει κανείς. Στο τηλέφωνο του προϊσταμένου επίσης δεν απαντά κανείς ... 1 λεπτό πριν, duende είπε μ'αυτα κ αυτα με πριζωσατε τωρα, θα παω να δω τον μετρητη. btw καθε τοσο περνανε για καταμετρηση, αν λειπει η σφραγιδα δεν ειναι υποχρεωμενοι να το καταγραψουν και να ενημερωσουν τον πελατη? πως τα αφηνουν ετσι για χρονια? δεν εχουν ευθυνη σε αυτο? Και η δικιά μου παίζει να είναι χρόνια εκεί κάτω πεσμένη από την πολυκαιρία δεν είχε καταγραφεί κάπου προφανώς γιατί αν είχε δεν θα με καλούσε ο μάγκας να με κατηγορήσει για το οτιδήποτε θα το είχαν καταγεγραμμένο και θα μου έλεγαν από όταν κάλεσα μην ανησυχείτε το γνωρίζουμε
isim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στη δικη μου περιπτωση το ρολοι δεν ειχε ουτε τη μεσα, αλλα ουτε την εξω σφραγιδα. Όταν πηρα το συμβολαιο στο ονομα μου και το ειδα πηρα τηλ στη ΔΕΗ και μετα ΔΕΔΔΗΕ, ο ενας με εκανε μεταφορε γραμμης στον άλλο. Αφου επερνα καμια δεκαρια μερες συνεχεια, ποτε δεν εβγαλα ακρη! Αντε να αποδειξεις ότι δεν εισαι ελέφαντας μετα!
fotisdra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Επίσης ας έρθει κάποιος ξανα να μου πει ότι είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων . Τα πάντα να τα χαρίσουμε σε ιδιώτες μπας και μπει μια τάξη και δούμε άσπρη μέρα 1 1
banned_acc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, notist είπε Σε μας στην πολυκατοικία που τα ρολόγια είναι στην πυλωτή κάποιος βλαμμένος έκοψε και τις 9 σφραγίδες των ρολογιών μας. Επίσης τώρα που έκανα μια βόλτα με τα πόδια είδα ότι όλοι οι μετρητές φυσικού αερίου που ήρθε τώρα στην περιοχή μας, είναι εντελώς έξω στις μάντρες των πολυκατοικιών στην άσφαλτο. Ετοιμαστείτε να δεχτείτε τις συνέπειες της ΔΕΔΔΗΕ. Καλή δύναμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα