skiace Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αφού σου έδωσε την δυνατότητα να φέρεις αντίγραφο της άδειας του μηχανολόγου ζήτησε του το αντίγραφο. Όσον αφορά αναζήτηση σε νομοθεσίες, δεν είναι μόνο θέμα νομοθεσίας αλλά και αναζήτησης τυχόν κανονων και διατάξεων του ίδιου του ΔΕΔΔΗΕ που πιθανόν να υπάρχουν. Οι κανονες και οι διαταξεις θα πρεπει καπου να υπαρχουν και να ειναι κοινοι για ολα τα δεδδηε ανα την Ελλαδα και ολους τους πολιτες. ειναι η κλασσικη περιπτωση δημοσιου υπαλληλου που χρησιμοποιει την θεση της υπηρεσιας που δουλευει για να κανει δυσκολη την χωη των αλλων. 2 ώρες πριν, nvel είπε Οι διπλωματούχοι μηχανικοί κάτοχοι άδειας εγκαταστάσεων δεν υποχρεούνται να επικυρώνουν την υδε αλλά πρέπει και να αναγράφουν τον αριθμό άδειας τους στην υδε και όχι να την προσκομίζουν. Μάλλον αντί να αναγράψει τα στοιχεία του ο μηχανικός, σφράγισε τα πεδία με την σφραγίδα πουν συνήθως δεν αναγράφει τον αριθμό άδειας. Στην ενοτητα στοιχεια εγκαταστατη εχει συμπληρωσει και τον αριθμο αδειας του και ολα τα πεδια. Η κουβεντα γινεται γιατι η ΥΔΕ ειναι απο μηχανολογο εκτος της περιοχης που ζω και μου κανουν την ζωη δυσκολη γιατι δεν εχει πληρωθει το χαρατσι της σφραγιδας στον τοπικο συλλογο ηλεκτρολογων.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, skiace είπε Οι κανονες και οι διαταξεις θα πρεπει καπου να υπαρχουν και να ειναι κοινοι για ολα τα δεδδηε ανα την Ελλαδα και ολους τους πολιτες. ειναι η κλασσικη περιπτωση δημοσιου υπαλληλου που χρησιμοποιει την θεση της υπηρεσιας που δουλευει για να κανει δυσκολη την χωη των αλλων. Στην ενοτητα στοιχεια εγκαταστατη εχει συμπληρωσει και τον αριθμο αδειας του και ολα τα πεδια. Η κουβεντα γινεται γιατι η ΥΔΕ ειναι απο μηχανολογο εκτος της περιοχης που ζω και μου κανουν την ζωη δυσκολη γιατι δεν εχει πληρωθει το χαρατσι της σφραγιδας στον τοπικο συλλογο ηλεκτρολογων. Έχεις δίκιο, μην πληρώσεις με τίποτα τον τοπικό σύλλογο ηλεκτρολόγων, άσε που αμφιβάλλω κι αν έχουν αρμοδιότητα από τον νόμο για αυτό που συμβαίνει διότι δεν είναι ΝΠΔΔ απλά έχει παγιωθεί μια κατάσταση εδώ και χρόνια που δεν αλλάζει. Στείλε το αντίγραφο της άδειας του μηχανολόγου που ζήτησαν και αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα ζητάς να σου απαντήσουν γραπτώς με αριθμό πρωτοκόλλου για την νομοθεσία που απαιτεί αυτό που σου αναφέρουν, αν δεν υπάρξει ούτε τότε απάντηση βλέπουμε. Θα ρωτήσω και εγώ κάποιος να με πληροφορήσουν για την σχετική νομοθεσία.
nvel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, skiace είπε Στην ενοτητα στοιχεια εγκαταστατη εχει συμπληρωσει και τον αριθμο αδειας του και ολα τα πεδια. Η κουβεντα γινεται γιατι η ΥΔΕ ειναι απο μηχανολογο εκτος της περιοχης που ζω και μου κανουν την ζωη δυσκολη γιατι δεν εχει πληρωθει το χαρατσι της σφραγιδας στον τοπικο συλλογο ηλεκτρολογων. η υπογραφή μιας υδε δεν υπόκεινται σε τοπικούς περιορισμούς, όποιος έχει την κατάλληλη άδεια μπορεί να υπογράψει υδε οπουδήποτε στην ελλάδα, έχω στα χέρια μου δεκάδες υδε υπογεγραμμένες από μηχανικούς με μακρινή έδρα. Ο έλεγχος της υδε από τον δεδδηε αφορά συγκεκριμένα στοιχεία δημοσιευμένα από τον δεδδηε και όχι οτιδήποτε αρλούμπες λέει κάποιος άσχετος υπάλληλος του δεδδηε. Οι διπλωματούχοι μηχανικοί δεν είναι μέλη συλλόγων εγκαταστατών ηλεκτρολόγων και ο τοπικός σύλλογος ηλεκτρολόγων δεν έχει αρμοδιότητα να επικυρώσει την ιδιότητα μηχανικού. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από nvel 1
skiace Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Έχεις δίκιο, μην πληρώσεις με τίποτα τον τοπικό σύλλογο ηλεκτρολόγων, άσε που αμφιβάλλω κι αν έχουν αρμοδιότητα από τον νόμο για αυτό που συμβαίνει διότι δεν είναι ΝΠΔΔ απλά έχει παγιωθεί μια κατάσταση εδώ και χρόνια που δεν αλλάζει. Στείλε το αντίγραφο της άδειας του μηχανολόγου που ζήτησαν και αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα ζητάς να σου απαντήσουν γραπτώς με αριθμό πρωτοκόλλου για την νομοθεσία που απαιτεί αυτό που σου αναφέρουν, αν δεν υπάρξει ούτε τότε απάντηση βλέπουμε. Θα ρωτήσω και εγώ κάποιος να με πληροφορήσουν για την σχετική νομοθεσία. 10 ώρες πριν, nvel είπε η υπογραφή μιας υδε δεν υπόκεινται σε τοπικούς περιορισμούς, όποιος έχει την κατάλληλη άδεια μπορεί να υπογράψει υδε οπουδήποτε στην ελλάδα, έχω στα χέρια μου δεκάδες υδε υπογεγραμμένες από μηχανικούς με μακρινή έδρα. Ο έλεγχος της υδε από τον δεδδηε αφορά συγκεκριμένα στοιχεία δημοσιευμένα από τον δεδδηε και όχι οτιδήποτε αρλούμπες λέει κάποιος άσχετος υπάλληλος του δεδδηε. Οι διπλωματούχοι μηχανικοί δεν είναι μέλη συλλόγων εγκαταστατών ηλεκτρολόγων και ο τοπικός σύλλογος ηλεκτρολόγων δεν έχει αρμοδιότητα να επικυρώσει την ιδιότητα μηχανικού. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Θα ξαναπαω την επομενη εβδομαδα και θα ενημερωσω. Κατι τελευταιο. Μετα την παραδοση της ΥΔΕ, προβλεπεται καποιο αποδεικτικο παραλαβης προς εμενα ; Αν χαθει, παραπεσει, ξεχαστει, κτλ εγω θα πρεπει να αποδειξω μετα πως δεν ειμαι ελεφαντας ;
Vasileios-gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Έχεις δικαίωμα να καταθέσεις την ΥΔΕ σε οποιαδήποτε ΔΕΔΔΗΕ στην Ελλάδα. Αν δεν την δέχονται στην περιοχή σου στείλτην με κουριερ στα κεντρικά.
takoulou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, skiace είπε Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Θα ξαναπαω την επομενη εβδομαδα και θα ενημερωσω. Κατι τελευταιο. Μετα την παραδοση της ΥΔΕ, προβλεπεται καποιο αποδεικτικο παραλαβης προς εμενα ; Αν χαθει, παραπεσει, ξεχαστει, κτλ εγω θα πρεπει να αποδειξω μετα πως δεν ειμαι ελεφαντας ; Καλησπερα... Εδω στην Αττικη δεν δεχονται πλεον κοσμο στα γραφεια του Δεδδηε ..Μονο με ραντεβου... Τα ΥΔΕ τα στελνεις με courier...Σου δινουν αποδεικτικο... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από takoulou 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, skiace είπε Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Θα ξαναπαω την επομενη εβδομαδα και θα ενημερωσω. Κατι τελευταιο. Μετα την παραδοση της ΥΔΕ, προβλεπεται καποιο αποδεικτικο παραλαβης προς εμενα ; Αν χαθει, παραπεσει, ξεχαστει, κτλ εγω θα πρεπει να αποδειξω μετα πως δεν ειμαι ελεφαντας ; Βγάλε μια φωτοτυπία καλου κακού να την έχεις και για εσένα. Εφόσον η ΥΔΕ είναι σωστη, βοηθάει αρκετά τον επόμενο ηλεκτρολόγο που θα έρθει στον επόμενο επανέλεγχο.
manolis-K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Με την ΔΕΔΗΕ άκρη δεν βρίσκεις. Εισαι χαμένος απο χερι 1. Εαν παραβιαστεί το ρολόι σύμφωνα με εγκύκλιο θεωρείται ρευματοκλοπη και αντε να αποδείξεις στο δικαστήριο οτι δεν έκλεψες και εισαι αθώος 2, Δεν μετρούν και βάζουν μεγαλες καταναλώσεις , προεισπραττουν και βάζουν και τόκους υπερημερίας σε οφειλή που δεν ειναι πραγματική 3, Οταν κανουν εκκαθαριστικό αφαιρούν μόνο το ποσό έναντι του ρεύματος. Δεν σου αφαιρούν ΦΠΑ που εχεις πληρώσει, ΟΙΚΟ. μεταφορές, δίκτυο κλπ που σε επιβάρυναν σε πλασματική χρέωση 4, Αν και πρέπει πολλές φορες να σε αποζημιώσουν λογω εγγυημένων υπηρεσιών δεν το κάνουν ποτέ ( εφτασα μεχρι ΡΑΕ αλλα ακρη δεν βρηκα)
GREGORYMO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, manolis-K είπε Με την ΔΕΔΗΕ άκρη δεν βρίσκεις. Εισαι χαμένος απο χερι 1. Εαν παραβιαστεί το ρολόι σύμφωνα με εγκύκλιο θεωρείται ρευματοκλοπη και αντε να αποδείξεις στο δικαστήριο οτι δεν έκλεψες και εισαι αθώος 2, Δεν μετρούν και βάζουν μεγαλες καταναλώσεις , προεισπραττουν και βάζουν και τόκους υπερημερίας σε οφειλή που δεν ειναι πραγματική 3, Οταν κανουν εκκαθαριστικό αφαιρούν μόνο το ποσό έναντι του ρεύματος. Δεν σου αφαιρούν ΦΠΑ που εχεις πληρώσει, ΟΙΚΟ. μεταφορές, δίκτυο κλπ που σε επιβάρυναν σε πλασματική χρέωση 4, Αν και πρέπει πολλές φορες να σε αποζημιώσουν λογω εγγυημένων υπηρεσιών δεν το κάνουν ποτέ ( εφτασα μεχρι ΡΑΕ αλλα ακρη δεν βρηκα) Το ρεύμα, ΠΟΙΟΣ το έπαιρνε ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, manolis-K είπε Με την ΔΕΔΗΕ άκρη δεν βρίσκεις. Εισαι χαμένος απο χερι 1. Εαν παραβιαστεί το ρολόι σύμφωνα με εγκύκλιο θεωρείται ρευματοκλοπη και αντε να αποδείξεις στο δικαστήριο οτι δεν έκλεψες και εισαι αθώος 2, Δεν μετρούν και βάζουν μεγαλες καταναλώσεις , προεισπραττουν και βάζουν και τόκους υπερημερίας σε οφειλή που δεν ειναι πραγματική 3, Οταν κανουν εκκαθαριστικό αφαιρούν μόνο το ποσό έναντι του ρεύματος. Δεν σου αφαιρούν ΦΠΑ που εχεις πληρώσει, ΟΙΚΟ. μεταφορές, δίκτυο κλπ που σε επιβάρυναν σε πλασματική χρέωση 4, Αν και πρέπει πολλές φορες να σε αποζημιώσουν λογω εγγυημένων υπηρεσιών δεν το κάνουν ποτέ ( εφτασα μεχρι ΡΑΕ αλλα ακρη δεν βρηκα) 1. Για αυτό κοιτάμε να ελέγχουμε τακτικά τον μετρητή μας και αν εντοπίσουμε κάτι ειδοποιούμε εμείς τον ΔΕΔΔΗΕ, γιατί αν βρούνε μόνοι τους τότε θεωρούν ότι κάτι έκανες και πρέπει εσύ μετα να τρέχεις. 2. Όντως δεν μετρούν και σε αρκετές περιορίσεις φταίει ο εργολάβος που έχει αναλάβει την περιοχή. Οι καταναλώσεις είναι σωστές, το πρόβλημα είναι όταν δεν μετρήσουν τότε είτε πληρώνεις έναντι είτε μαζεμένη κατανάλωση μεγάλου διαστήματος και χρεώνεσαι παραπάνω. Μόνη λύση να δίνεις εσύ την μέτρηση μέχρι να υπάρξει τρόπος αυτόματης καταμέτρησης ασύρματα. 3. Μια χαρά το αφαιρούν. Όλα αυτά τα πρόσθετα τέλη χρεώσεις και φόροι είναι ένας συνολικός συντελεστής επι του αριθμού των kwh που κατανάλωσες. Ας πούμε Ε2 οι έναντι kwh του διμήνου και Ε4 οι κανονικές kwh τετράμηνου και σ ο συντελεστης προσαύξησης λόγω ρυθμιζομενων χρεώσεων και φόρων, στο διμηνο θα πληρώσεις Ε2xσ, στο τετράμηνο (Ε4-Ε2)xσ, η αφαίρεση έχει γίνει και σε κάθε δίμηνο πληρώνεις κανονικά όσα αναλογούν. Ασχέτως με τα παραπάνω βέβαια, ο ΔΕΔΔΗΕ αποτελεί μια αρτηριοσκληρομενη δημόσια υπηρεσία και πρέπει να γίνουν αλλαγές. 1
Joshua21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, manolis-K είπε 3, Οταν κανουν εκκαθαριστικό αφαιρούν μόνο το ποσό έναντι του ρεύματος. Δεν σου αφαιρούν ΦΠΑ που εχεις πληρώσει, ΟΙΚΟ. μεταφορές, δίκτυο κλπ που σε επιβάρυναν σε πλασματική χρέωση Εδώ είσαι λάθος, ΟΙΚΟ (μάλλον ΥΚΩ εννοείς), σύστημα μεταφοράς, διανομής κτλ μια χαρά αφαιρούνται, αν το τσεκάρεις θα διαπιστώσεις πως το ποσό που αφαιρείται στον εκκαθαριστικό είναι το άθροισμα των χρεώσεων προμήθειας ρεύματος και ρυθμιζόμενων χρεώσεων. Το ΦΠΑ που έχεις πληρώσει ορθώς δεν στο αφαιρούν μια και δεν στο ξαναχρεώνουν, στον εκκαθαριστικό λογαριασμό ΦΠΑ μπαίνει μόνο στη διαφορά κατανάλωσης (κατανάλωση τετραμήνου μείον έναντι). 1
manolis-K Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Πληρώνουμε τα έναντι με ΦΠΑ στο λογαριασμό και αφαιρούν μόνο το ποσό του έναντι. Ο ΦΠΑ που πληρώσαμε στον αέρα .... Πρέπει να ελέγχουμε και να στέλνουμε εμείς τις ενδείξεις του μετρητη ? Δεν ειναι υποχρέωση τους και δεν ειναι μέσα στην τιμολόγηση ? Σε εξοχικό κλειστό (χωρις κατανάλωση) έβαλαν εξωφρενικό ποσό και την ειδοποίηση για διακοπή. Στην διαμαρτυρία μου η υπεύθυνη δηλωσε οτι οι καταμετρητές δεν γνωρίζουν τη θέση του μετρητή και για ενα χρόνο δεν ειχαν καταγράψει μετρήσεις. Ως δια μαγείας αμέσως μετά και το μετρητή βρήκαν και σωστό συμψηφισμό έκαναν Αν αρχίσω να γράφω αναλυτικά τα προβλήματα θα πάρει πολύ χρόνο Μια φιλική συμβουλή. Να ελέγχετε τους λογαριασμούς και θα με θυμηθείτε !!!! Όποιος εχει προσπαθήσει απο το τηλέφωνο να βρει λύση, ας μας πει πόσο χρόνο έφαγε και πόσο χρεώθηκε με τα 5ψηφια νούμερα και εαν έλυσε το πρόβλημα του ... Αυτα θα μπορουσαν να είναι μεμονωμένες περιπτώσεις η ακομη και ανθρωπινά λάθη. Οταν η πλειοψηφία των λογαριασμών ερχεται φουσκωμένη τι να πούμε ????
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, manolis-K είπε Πληρώνουμε τα έναντι με ΦΠΑ στο λογαριασμό και αφαιρούν μόνο το ποσό του έναντι. Ο ΦΠΑ που πληρώσαμε στον αέρα .... Σου έχουμε ήδη απαντήσει πάνω σε αυτό, στον εκκαθαριστικό χρεώνεται ΦΠΑ μόνο στην διαφορά, συνεπώς ορθώς αφαιρείται μόνο το ποσό του έναντι... Πάμε μία ακόμα πιο ταληράκια, πληρώνεις 100€ έναντι + ΦΠΑ, η συνολική κατανάλωση του τετραμήνου είναι 200€, αφαιρούνται τα 100 του έναντι που έχεις πληρώσει, και σε χρεώνουν τα υπόλοιπα 100 + ΦΠΑ. Με λίγα λόγια για κατανάλωση τετραμήνου 200€ πληρώνεις 100+ΦΠΑ στον έναντι και 100+ΦΠΑ στον εκκαθαριστικό, αν δεν υπήρχε έναντι τότε θα πλήρωνες 200 μαζεμένα + ΦΠΑ. Ποια η διαφορά? 17 λεπτά πριν, manolis-K είπε Πρέπει να ελέγχουμε και να στέλνουμε εμείς τις ενδείξεις του μετρητη ? Δεν ειναι υποχρέωση τους και δεν ειναι μέσα στην τιμολόγηση ? Υποχρέωση τους είναι, αλλά από τη στιγμή που για κάποιο λόγο δεν γίνεται δεν είναι κάτι τρομερό να στέλνω μόνος μου την ένδειξη ώστε εγώ να γλιτώσω από πλασματικούς λογαριασμούς. Τώρα αν εσένα δεν σε ενοχλεί οκ, συνέχισε να αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και να τους κράζεις στα φόρα μετά. 20 λεπτά πριν, manolis-K είπε Σε εξοχικό κλειστό (χωρις κατανάλωση) έβαλαν εξωφρενικό ποσό και την ειδοποίηση για διακοπή. Στην διαμαρτυρία μου η υπεύθυνη δηλωσε οτι οι καταμετρητές δεν γνωρίζουν τη θέση του μετρητή και για ενα χρόνο δεν ειχαν καταγράψει μετρήσεις. Ως δια μαγείας αμέσως μετά και το μετρητή βρήκαν και σωστό συμψηφισμό έκαναν Αν αρχίσω να γράφω αναλυτικά τα προβλήματα θα πάρει πολύ χρόνο Καταρχήν το ποσό που έβαλαν δεν μπήκε αυθαίρετα, μπήκε βάση ιστορικότητας καταναλώσεων, βάση τις καταναλώσεις αντίστοιχων χρονικών περιόδων στο παρελθόν. Επίσης η ειδοποίηση για διακοπή δεν μπαίνει χωρίς λόγο, μπαίνει όταν ο προηγούμενος λογαριασμός έχει μείνει απλήρωτος. Κατά τα άλλα, όπως είπα και παραπάνω θα μπορούσες εσύ να δίνεις μόνος σου την ένδειξη, έστω μηδενική, 3 τηλεφωνήματα το χρόνο είναι που σου τρώνε από 5 λεπτά το καθένα. Αλλά αν δεν το προτιμάς οκ, συνέχισε να τα αφήνεις στην τύχη τους και να κάνεις φασαρία όταν έρχεται εξωφρενικό ποσό. 27 λεπτά πριν, manolis-K είπε Μια φιλική συμβουλή. Να ελέγχετε τους λογαριασμούς και θα με θυμηθείτε !!!! Εγώ προσωπικά τους ελέγχω όλους, όχι μόνο του ρεύματος. 27 λεπτά πριν, manolis-K είπε Όποιος εχει προσπαθήσει απο το τηλέφωνο να βρει λύση, ας μας πει πόσο χρόνο έφαγε και πόσο χρεώθηκε με τα 5ψηφια νούμερα και εαν έλυσε το πρόβλημα του ... Εγώ προσωπικά, όπως έγραψα και παραπάνω, φροντίζω να μην δημιουργούνται προβλήματα και έτσι δεν χρειάζεται να τρέχω να τα λύσω. Όσο για τα 5ψήφια, μάθε πως και η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ έχουν και σταθερά νούμερα, ποτέ δεν παίρνω σε 5ψήφια: Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ 11770. Για κλήσεις από το εξωτερικό μπορείτε να καλείτε στο +30 211 211 0770 και η κλήση σας θα δρομολογείται στο 11770. Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του ΔΕΔΔΗΕ (11500). Για κλήσεις από το εξωτερικό μπορείτε να καλείτε στον αριθμό +30 211 190 0500.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Ουτε καν τηλέφωνο δεν χρειάζεται να παρεις για να δώσεις ένδειξη.Το κάνεις απο το https://ivr.deddie.gr/(S(ymi4r4j5lstielysekbkng45))/Login.aspx https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ουτε καν τηλέφωνο δεν χρειάζεται να παρεις για να δώσεις ένδειξη.Το κάνεις απο το https://ivr.deddie.gr/(S(ymi4r4j5lstielysekbkng45))/Login.aspx https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Την προβλεπόμενη ημέρα καταμέτρησης είναι εφικτό μόνο τηλεφωνικά, και μόνο την συγκεκριμένη ημέρα. Η online καταχώρηση ένδειξης είναι για άλλη στιγμή, για να δώσεις ένδειξη στο ενδιάμεσο ανάμεσα σε δύο προβλεπόμενες καταμετρήσεις ώστε αντί για έναντι να βγει εκκαθαριστικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα