k_w_t Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 27/8/2020 στις 5:01 ΜΜ, Reselie-206 είπε Σε κομμένο ρεύμα που εξοφλήθηκε την επόμενη μέρα και επι 1 εβδομάδα δεν ερχόντουσαν για την επανασύνδεση (κάθε μέρα επαιρνα τηλ και μου έλεγαν εντός 2 ημερών) ή οτι πέρασε ο τεχνικός και δεν ανοίξαμε (αφού ούτε κουδούνι δεν είχαμε χωρίς ρεύμα!) έκανα τη μλκία πάνω στην απελπισία μου και κατέβηκα κάτω το σήκωσα την ασφάλεια μόνος μου. Ο τεχνικός όταν λοιποόν ήρθε την επόμενη εβδομάδα και βρήκε τη σφραγίδα σπασμένη έφερε αστυνομία και με χρεώσανε 1600€ (τυπική χρέωση) για ρευματοκλοπή!! Οι μαγκιές λοιπόν πληρώνονται Εμενα το ρολοι δεν εχει καμια σφραγιδα.. Τις ειχε βγαλει σε καποια βλαβη συνεργειο της εταιριας ΤΟΞΟΤΗΣ .. Μου ειχαν πει οτι θα περασει ο ΔΕΔΔΗΕ να τις ξαναβαλει. Εχουν περασει 5,5 χρονια εχει γινει και αλλαγη παροχου και ακομα ετσι ειναι.... Γελιο θα εχει να μου ερθει και εμενα κανενα 1600€...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εμενα το ρολοι δεν εχει καμια σφραγιδα.. Τις ειχε βγαλει σε καποια βλαβη συνεργειο της εταιριας ΤΟΞΟΤΗΣ .. Μου ειχαν πει οτι θα περασει ο ΔΕΔΔΗΕ να τις ξαναβαλει. Εχουν περασει 5,5 χρονια εχει γινει και αλλαγη παροχου και ακομα ετσι ειναι.... Γελιο θα εχει να μου ερθει και εμενα κανενα 1600€... αν είναι η εξωτερική σφραγίδα δύσκολο το βλέπω αν έχει πειραχθεί η εσωτερική σφραγίδα ναι μπορεί να θεωρηθεί ρευματοκλοπή και να χρεωθείς...
k_w_t Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε αν είναι η εξωτερική σφραγίδα δύσκολο το βλέπω αν έχει πειραχθεί η εσωτερική σφραγίδα ναι μπορεί να θεωρηθεί ρευματοκλοπή και να χρεωθείς... Το ειχαν λυσει ολο το ρολοι σε καποια φαση για να βρουν την βλαβη(ταση στον ουδετερο) δεν ξερω τι εχουν βαλει και τι οχι...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Το ειχαν λυσει ολο το ρολοι σε καποια φαση για να βρουν την βλαβη(ταση στον ουδετερο) δεν ξερω τι εχουν βαλει και τι οχι... ελπίζω να μην έχουν πειράξει την εσωτερική σφραγίδα ή να την έχουν αντικαταστήσει το λέω γιατί έτσι έκανε σε εμάς συνεργείο του ίδιου του ΔΕΔΔΗΕ και μετά αντικατέστησαν τον μετρητή με ψηφιακό και όταν πήγε ο παλιός στην τεχνική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ στο Ρέντη είπαν για ρευματοκλοπή....ξεμπερδέψαμε αλλά είχε τρέξιμο...
k_w_t Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, ikorolis είπε ελπίζω να μην έχουν πειράξει την εσωτερική σφραγίδα ή να την έχουν αντικαταστήσει το λέω γιατί έτσι έκανε σε εμάς συνεργείο του ίδιου του ΔΕΔΔΗΕ και μετά αντικατέστησαν τον μετρητή με ψηφιακό και όταν πήγε ο παλιός στην τεχνική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ στο Ρέντη είπαν για ρευματοκλοπή....ξεμπερδέψαμε αλλά είχε τρέξιμο... Καλα εαν μου πουν για ρευματοκλοπη με τις κιλοβατορες που καταναλωνω (2500+/4μηνο )και τους λογαριασμους που πληρωνω θα γελασουμε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, k_w_t είπε Εμενα το ρολοι δεν εχει καμια σφραγιδα.. Τις ειχε βγαλει σε καποια βλαβη συνεργειο της εταιριας ΤΟΞΟΤΗΣ .. Μου ειχαν πει οτι θα περασει ο ΔΕΔΔΗΕ να τις ξαναβαλει. Εχουν περασει 5,5 χρονια εχει γινει και αλλαγη παροχου και ακομα ετσι ειναι.... Γελιο θα εχει να μου ερθει και εμενα κανενα 1600€... Μεσα αποκλειεται να μην εχει σφραγιδα . Ισως δεν την βλεπεις ....Η εξω μικρη σημασια εχει και η αντικατασταση κανει καπου 20 ευρω αν φταιει ο πελατης ΤΟΞΟΤΗΣ βλεπε ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ με οτι αυτο σημαινει ... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Μεσα αποκλειεται να μην εχει σφραγιδα . Ισως δεν την βλεπεις ....Η εξω μικρη σημασια εχει και η αντικατασταση κανει καπου 20 ευρω αν φταιει ο πελατης ΤΟΞΟΤΗΣ βλεπε ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ με οτι αυτο σημαινει ... Σωστός ο Γιάννης....αξέχαστες στιγμής με τον Τοξότη του Καλογρίτσα
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ήρθαν και μέτρησαν στο σπίτι μου μετά από ένα χρόνο και κάτι, με αποτέλεσμα να μου έρθει εκκαθαριστικός κοντά €700 με τους έναντι να είναι €100-150 περίπου. Αυτό το πράγμα καταγγέλεται κάπου; Μπορούν να έρχονται όποτε γουστάρουν για μέτρηση; Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να βρω ξαφνικά €700 μέσα σε 15 μέρες, λες και φυτρώνουν στα λεφτόδεντρα;
fredd0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Malthador είπε Ήρθαν και μέτρησαν στο σπίτι μου μετά από ένα χρόνο και κάτι, με αποτέλεσμα να μου έρθει εκκαθαριστικός κοντά €700 με τους έναντι να είναι €100-150 περίπου. Αυτό το πράγμα καταγγέλεται κάπου; Μπορούν να έρχονται όποτε γουστάρουν για μέτρηση; Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να βρω ξαφνικά €700 μέσα σε 15 μέρες, λες και φυτρώνουν στα λεφτόδεντρα; εχεις τη δυνατοτητα να καταχωρησεις και μονος σου μετρησεις ... τηλεφωνικα και ηλεκτρονικα 2 μηνες μετα την "επισημη" καταμετρηση δεδδηε ... αν μια και δυο βλεπεις δεν ερχονται, παρε τηλεφωνο και δωσε μονος σου μετρηση. Για να αποφυγεις τις εκπληξεις. Καταγγελια, θεωρητικα μπορεις να κανεις στη ΡΑΕ αλλα προβλεπω οτι θα τη γραψουν βαθυα στα φρυδια τους
takoulou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Malthador είπε Ήρθαν και μέτρησαν στο σπίτι μου μετά από ένα χρόνο και κάτι, με αποτέλεσμα να μου έρθει εκκαθαριστικός κοντά €700 με τους έναντι να είναι €100-150 περίπου. Αυτό το πράγμα καταγγέλεται κάπου; Μπορούν να έρχονται όποτε γουστάρουν για μέτρηση; Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να βρω ξαφνικά €700 μέσα σε 15 μέρες, λες και φυτρώνουν στα λεφτόδεντρα; Καλημέρα...Σε ποια περιοχή έγινε αυτό..Που; Μήπως βρήκαν κλειδωμένα.Πηρες τηλέφωνο να ρωτήσεις γιατί έγινε αυτό; Σε διπλανές οικίες έγινε η καταμέτρηση;
Dantε Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, fredd0 είπε Καταγγελια, θεωρητικα μπορεις να κανεις στη ΡΑΕ αλλα προβλεπω οτι θα τη γραψουν βαθυα στα φρυδια τους Μπα δε τη γραφουν στα φρυδια τους τη ΡΑΕ παραδοξως. Εκανα καταγγελια γιατι ενα 6μηνο τους κυνηγουσα να φτιαξουν θεμα με ταση που ειχα. Βεβαια η ΡΑΕ εκανε ενα διμηνο να τη προχωρησει,αλλα Τριτη τους προωθησαν το μειλ,Σαββατο ηρθε τεχνικος (8μιση το πρωι...) και Τεταρτη ξεκινησαν σκαψιμο. Βεβαια 1 μηνα τα ειχαν κανει πτανα κατω αλλα το νοημα ειναι οτι με το που εσκασε το μηνυμα απο ΡΑΕ,τσακιστηκαν. 1
GREGORYMO Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Malthador είπε Ήρθαν και μέτρησαν στο σπίτι μου μετά από ένα χρόνο και κάτι, με αποτέλεσμα να μου έρθει εκκαθαριστικός κοντά €700 με τους έναντι να είναι €100-150 περίπου. Αυτό το πράγμα καταγγέλεται κάπου; Μπορούν να έρχονται όποτε γουστάρουν για μέτρηση; Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να βρω ξαφνικά €700 μέσα σε 15 μέρες, λες και φυτρώνουν στα λεφτόδεντρα; Ρε φίλε, σου ερχόταν 1 χρόνο έναντι λογαριασμος και τι περίμενες !!! Μπας και πάρεις επιστροφή ? ΥΓ. Ακόμα και ο έναντι γράφει κιλοβατώρες οπότε μπορούσε να δεις ότι είναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ από αυτές που καταναλώνεις. Επίσης, πάντα ο έναντι υπολογίζει λιγότερο για να μην γκρινιάζει ο κόσμος. Τώρα, στο δια ταύτα: δίνε ότι μπορείς.
AristidisZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Malthador είπε Ήρθαν και μέτρησαν στο σπίτι μου μετά από ένα χρόνο και κάτι, με αποτέλεσμα να μου έρθει εκκαθαριστικός κοντά €700 με τους έναντι να είναι €100-150 περίπου. Αυτό το πράγμα καταγγέλεται κάπου; Μπορούν να έρχονται όποτε γουστάρουν για μέτρηση; Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να βρω ξαφνικά €700 μέσα σε 15 μέρες, λες και φυτρώνουν στα λεφτόδεντρα; Έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης εν προκειμένω, κακά τα ψέματα...
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 2 hours ago, fredd0 said: εχεις τη δυνατοτητα να καταχωρησεις και μονος σου μετρησεις ... τηλεφωνικα και ηλεκτρονικα 2 μηνες μετα την "επισημη" καταμετρηση δεδδηε ... αν μια και δυο βλεπεις δεν ερχονται, παρε τηλεφωνο και δωσε μονος σου μετρηση. Για να αποφυγεις τις εκπληξεις. Καταγγελια, θεωρητικα μπορεις να κανεις στη ΡΑΕ αλλα προβλεπω οτι θα τη γραψουν βαθυα στα φρυδια τους Το έχω ξαναπεί, δεν έχω τον χρόνο, ούτε είναι η δουλειά μου να δίνω μετρήσεις. Υπάρχει κόσμος που πληρώνεται για αυτή τη δουλειά. Έχω 6 παροχές αυτή τη στιγμή στο όνομά μου σε δύο διαφορετικές πόλεις, δεν θα κόβω βόλτες επειδή οι εργολάβοι δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. 2 hours ago, takoulou said: Καλημέρα...Σε ποια περιοχή έγινε αυτό..Που; Μήπως βρήκαν κλειδωμένα.Πηρες τηλέφωνο να ρωτήσεις γιατί έγινε αυτό; Σε διπλανές οικίες έγινε η καταμέτρηση; Μελίσσια και υπάρχει πάντα κόσμος στο κτίριο που ανοίγει όποτε χτυπάει ο εργολάβος. Δεν ξέρω τι γίνεται στα παραδίπλα σπίτια. Να πάρω τηλέφωνο που, στην καταμέτρηση της Κηφισιάς; Δεν το σηκώνουν ποτέ. Υπήρξε μια εβδομάδα που έπαιρνα 20 φορές την μέρα, κάθε μέρα. ΠΟΤΕ όμως. 38 minutes ago, GREGORYMO said: Ρε φίλε, σου ερχόταν 1 χρόνο έναντι λογαριασμος και τι περίμενες !!! Γιατί θεωρείς ότι παρατηρούσα τι λογαριασμός ερχόταν; Δεν κάθομαι να τσεκάρω λογαριασμούς πλέον, τηλέφωνα, ρεύματα, κινητά κλπ, όλα με πάγια χρέωση, δεν παίρνω καν χαρτί στο σπίτι, sms έρχεται. Στο SMS δεν γράφει τι είδους λογαριασμός είναι, μόνο ότι εκδόθηκε, το ποσό και ημερομηνία πληρωμής. Τώρα μου ήρθε εξωπραγματικό ποσό και τσέκαρα να δω τι γίνεται. 36 minutes ago, AristidisZ said: Έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης εν προκειμένω, κακά τα ψέματα... Έχω μερίδιο ευθύνης που δεν ερχόταν ο ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Έχω μια περίεργη ιστορία και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... Αγόρασα σπίτι πρόσφατα και από μαρτυρίες γειτόνων έμαθα ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης "πείραζε" το ρολόι (βασικά του το έκοβαν και έφερνε ηλεκτρολόγους να του το συνδέουνε... αυτό μάλλον έχει γίνει 3-4 φορές γιατί έχει κομμένες σφραγίδες κοντά στο ρολόι). Αφού αγόρασα το σπίτι και το έμαθα, έστειλα email (για να έχω μια απόδειξη) και έπειτα τηλεφώνησα στη ΔΕΗ και ενημέρωσα. Μου είπανε ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα αλλά της ΔΕΔΔΥΕ. Μου δίνουν ένα εσωτερικό τηλέφωνο της ΔΕΔΔΥΕ και ένα email τα οποία δε δούλευαν. Τελικά βρήκα και έστειλα email στην ΔΕΔΔΥΕ που είναι υπεύθυνη για την περιοχή (το τηλέφωνο δεν το σήκωναν). Με καλεί μετά από έναν μήνα και με ρωτάει ο υπεύθυνος αν έχει χαλάσει το ρολόι εξωτερικά ή αν έχει χαλάσει εσωτερικά ο μετρητής (που να ξέρω εγώ τι φταίει;;;). Του λέω δεν ξέρω δεν έχω ιδέα από αυτά, ας έρθει να το δει. Με το ζόρι τελικά ήρθε. Βλέπει το ρολόι. Το ρολόι είναι σε πραγματικά άθλια κατάσταση, απορώ πώς δουλεύει ακόμα και έχω ρεύμα. Δε μιλάμε για σφραγίδες που δεν υπάρχουν, έχει μέχρι και τις προηγούμενες σφραγίδες δίπλα που είναι εκεί κομμένες και λείπουν κομμάτια από το κουτί, το οποίο έχει στραβώσει και έχει ανοίξει. Μου λέει "εντάξει εξωτερικά είναι μόνο το πρόβλημα, η ΔΕΔΔΥΕ εξάλλου είναι υπεύθυνη μόνο για το εξωτερικό του ρολογιού, για τον μετρητή είναι υπεύθυνη η ΔΕΗ". Όλα αυτά χωρίς καν το ακουμπήσει ή να ελέγξει κάτι. Μου είπε κι άλλα ωραία όπως "δε χρειάζεται να μπλέκεις, θα πληρώνεις τώρα 300-400 ευρώ για να σου αλλάξουν ρολόι; Και μόνο ο έλεγχος της ΔΕΗ θα σου κοστίσει 40 ευρώ". Μου είπε επίσης ότι δε φαίνεται να έχει πειραχτεί ο μετρητής. Με τα πολλά και αφού επέμενα, είπε θα μου αλλάξουν εξωτερικά μόνο το ρολόι αυτοί γιατί "ο μετρητής δε χαλάει με τίποτα, είναι φτιαγμένος για να λειτουργεί αιώνια" (λόγια δικά του άσχετα που το ρολόι είναι του 1960). Σηκώνεται και φεύγει. Μένω ήσυχος και λέω οκ, ας έρθουν να αλλάξουν το ρολόι και θα δούνε και αν είναι εντάξει ο μετρητής. Τελικά μου στέλνει email η ΔΕΔΔΥΕ μετά από έναν μήνα που μου λέει ότι ελέγχθηκε το ρολόι και ότι δε χρειάζεται να γίνει καν αλλαγή γιατί είναι μια χαρά (το ρολόι να ξαναπώ εδώ ότι είναι σε τρομακτική κατάσταση όπως το βλέπεις). Εντωμεταξύ ο λογαριασμός της ΔΕΗ μου ήρθε μηδενικός ενώ μένω και καταναλώνω ρεύμα κανονικά. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, γίνομαι παρανοϊκός ενώ δουλεύει το ρολόι και είναι όντως μια χαρά; δε δουλεύει, δεν τους ενδιαφέρει και στο τέλος θα με κατηγορήσουν και για ρευματοκλοπή; Ευτυχώς έχω όλα τα emails (μέχρι και αυτά που δεν πήγαν) και σκέφτομαι να τους στείλω και φωτογραφίες για να μη μου πούνε ότι το χάλασα αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα