thodoris1985 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Malthador said: Έχει κανένας άλλος θέμα με τις καταμετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ; Μιλάμε έρχονται όποτε γουστάρουν πραγματικά, άσχετα με το τι γράφει επάνω ο λογαριασμός. Μου ήρθαν για καταμέτρηση μετά από 9 μήνες (πήρα 8 σερί λογαριασμούς έναντι), ενώ σε άλλη παροχή έκαναν και 11 μήνες. Και είναι επαγγελματική παροχή, που σημαίνει ότι αν δεν έρθουν στην ώρα τους σκάνε χιλιάρικα μαζεμένα στον λογαριασμό. Ξέρει κανείς τι παίζει με τους καταμετρητές; YOLO φάση; Προσπάθησες να δώσεις εδώ μόνος σου τις μετρήσεις σου; Είδα ότι στο έχουν προτείνει ήδη. Λάθος μου Κάτι άσχετο με το θέμα. Στη σελίδα 5 διάβαζα κάτι ότι ζητάνε ΥΔΕ όταν κάνεις αλλαγή παρόχου. Κατά κύριο λόγο, δεν ζητάνε μόνο με αλλαγή παρόχου, αλλά με αλλαγή ονόματος λογαριασμού (και άσχετα αν γίνει αλλαγή παρόχου) και αυτ΄΄ο μόνο αν έχει λήξει η παλιά προφανώς. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από thodoris1985 1
james01gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 23/8/2019 στις 1:33 ΜΜ, ikorolis είπε στην εργασία μου έχουν βάλει τον νέο μετρητή (smart) με δυνατότητα τηλεμέτρησης αλλά μάντεψε....δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή στην ΔΕΔΔΗΕ για απομακρυσμένη καταμέτρηση κτλ... τα συμπεράσματα δικά σας μόλις υπάρχει πάντως η δυνατότητα θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνω αίτηση για νέο ψηφιακό μετρητή.... έχω ψηφιακό μετρητή, δεν μετράνε απομακρυσμένα, στον ΔΕΔΔΗΕ εχω παει 700 φορές γιατί δεν περνά ποτέ κανένας να κάνει την μέτρηση και παίρνω τηλέφωνα για να δώσω εγώ τον αριθμό της μέτρησης. με καινούργιο ρολόι!!!! εν τω μεταξύ όταν πέρσι είχα κάνει αίτηση για κανονικό ρεύμα (με νυντερινό) από εργοταξιακό έκαναν 8 μήνες να έρθουν γιατί δεν είχαν ρολόγια Στις 24/8/2019 στις 2:30 ΜΜ, M@dB0x είπε Σε εμας δεν αφηνουμε ποτε να μπει καποιος απο δεδηε. Καποια στιγμη που ηρθαν και για ελεγχο, παλι δε τους αφησα. Μετα ηρθαν με την αστυνομια (μετα απο 2-3 μερες) και μαντεψτε.......... παλι δε τους αφησα. Απο τοτε τους παιρνουμε τηλεφωνο και απλα τους δινουμε τα στοιχεια των μετρητων. Καποια στιγμη μπηκαν με πονηρια και αμολησα στη πολυκατοικια το σκυλο μου, ενα μικρο ροντβαιλερ περιπου 75 κιλων. Αυτο εγινε πριν 5 χρονια περιπου και καποια στιγμη................. ο τυπος πρεπει να τρεχει ακομη. Αυτα σας τα γραφω για να ξερετε οτι εχετε το δικαιωμα να μη τους βαλετε στην ιδιοκτησια σας, ασχετως ακομη και να το εχετε υπογραψει στο συμβολαιο. Το ιδιο τους ειπαν και οι αστυνομικοι, οτι εχω το δικαιωμα να μη τους βαλω μεσα και δε μπορουν να κανουν τπτ................ στο συμβόλαιο που υπογράφεις δεσμεύμεσαι πως το ρολόι θα είναι σε προσβάσιμο σημείο
MaXmaD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Στις 22/8/2019 στις 7:13 ΜΜ, fotisdra είπε .....και άμα εχεις κλέψει ρεύμα θα δεις τι θα πάθεις και ένα σωρό ασυναρτησίες..... Με τετοια φωτο προφιλ τι περιμενες να ακουσεις;.....
takoulou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλημερα... Ακομα ο Δεδδηε δεν μπορει να κανει καταμετρηση στην χαμηλη ταση μεσω τηλεμετρησης.. Αυτο γινεται σε καποιες μεγαλες παροχες της μεσης τασης.. Θα πρεπει και να φτιαχθει και το κτιριο στο Ρουφ που εκει θα υπαρχει η τηλεμετρηση... Αυτο καποια στιγμη θα γινει στο μελλον.. Οπως και καποια στιγμη θα αλλαξουν τους μετρητες και θα βαλουν ηλεκτρονικους σιγα σιγα...Οπως εχει το δικαιωμα ο Δεδδηε εκει που δεν εχει προσβαση στις παροχες για καταμετρηση και ελεγχο επι ενα χρονο να κοψει το ρευμα εξωτερικα και ας πληρωνεται ο λογαριασμος..Βασει του νομου απαγορευεται η μη εισοδο σε υπαλληλους η και ατομα που εχουν συμβαση με τον Δεδδηε..
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 7 minutes ago, takoulou said: Καλημερα... Ακομα ο Δεδδηε δεν μπορει να κανει καταμετρηση στην χαμηλη ταση μεσω τηλεμετρησης.. Αυτο γινεται σε καποιες μεγαλες παροχες της μεσης τασης.. Θα πρεπει και να φτιαχθει και το κτιριο στο Ρουφ που εκει θα υπαρχει η τηλεμετρηση... Αυτο καποια στιγμη θα γινει στο μελλον.. Οπως και καποια στιγμη θα αλλαξουν τους μετρητες και θα βαλουν ηλεκτρονικους σιγα σιγα...Οπως εχει το δικαιωμα ο Δεδδηε εκει που δεν εχει προσβαση στις παροχες για καταμετρηση και ελεγχο επι ενα χρονο να κοψει το ρευμα εξωτερικα και ας πληρωνεται ο λογαριασμος..Βασει του νομου απαγορευεται η μη εισοδο σε υπαλληλους η και ατομα που εχουν συμβαση με τον Δεδδηε.. Εντάξει, κοροϊδευόμαστε τώρα. Πριν από πέντε μήνες ανακοίνωσαν «έργο-σταθμό», δηλαδή παίρνουν τα μπλοκάκια και τα ballpens από τους κακόμοιρους και τους προμηθεύουν με tablets όπου θα ανεβάζουν τις μετρήσεις αυτόματα στο σύστημα. Αντί να κουμπώσουν τις SIM's στους μετρητές ώστε να στέλνονται αυτόματα τα δεδομένα στο σύστημα, τις μοιράζουν στους κακόμοιρους για να κόβουν βόλτες. Εκσυγχρονισμός, όχι αστεία.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 οι νέοι έξυπνοι μετρητές έχουν την δυνατότητα της "απομακρυσμένης ή αλλιώς εξ αποστάσεως μέτρηση" δεν ξέρω αν απαιτείται μια κάρτα sim που δεν την έχουν διαθέσει ή κάτι άλλο το σίγουρο είναι ότι στην παρούσα φάση αν δεν έρθει ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ να κάνει την καταμέτρηση με το tablet ή με το μπλοκάκι δεν γίνεται τίποτα άλλο. πιστεύω ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να γίνεται αυτόματα...καθώς έχουμε πάρα πολύ μέλλον μέχρι τον πλήρη "εκσυγχρονισμό" της χώρας μας στις νέες τεχνολογίες.
takoulou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, ikorolis είπε οι νέοι έξυπνοι μετρητές έχουν την δυνατότητα της "απομακρυσμένης ή αλλιώς εξ αποστάσεως μέτρηση" δεν ξέρω αν απαιτείται μια κάρτα sim που δεν την έχουν διαθέσει ή κάτι άλλο το σίγουρο είναι ότι στην παρούσα φάση αν δεν έρθει ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ να κάνει την καταμέτρηση με το tablet ή με το μπλοκάκι δεν γίνεται τίποτα άλλο. πιστεύω ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να γίνεται αυτόματα...καθώς έχουμε πάρα πολύ μέλλον μέχρι τον πλήρη "εκσυγχρονισμό" της χώρας μας στις νέες τεχνολογίες. Οι νεοι μετρητες εχουν θεση για sim..Αλλα τωρα που μπαινουν δεν την εχουν μεσα.. Στο μελλον θα μπει.. Θα αργησει ομως αυτο..Προκηρυξη διαγωνισμου ποιος θα δωσει καρτες sim κτλπ..Υπαρχουν και μετρητες που εχουν μπει πριν μια πενταετια που δεν εχουν τετοια προσβαση σε sim.. 37 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει, κοροϊδευόμαστε τώρα. Πριν από πέντε μήνες ανακοίνωσαν «έργο-σταθμό», δηλαδή παίρνουν τα μπλοκάκια και τα ballpens από τους κακόμοιρους και τους προμηθεύουν με tablets όπου θα ανεβάζουν τις μετρήσεις αυτόματα στο σύστημα. Αντί να κουμπώσουν τις SIM's στους μετρητές ώστε να στέλνονται αυτόματα τα δεδομένα στο σύστημα, τις μοιράζουν στους κακόμοιρους για να κόβουν βόλτες. Εκσυγχρονισμός, όχι αστεία. Πραγματι οι καταμετρητες σε μερικες περιοχες εχουν ταμπλετ και περνουν την ενδειξη και την δινουν οπως γινοταν και πριν..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Οι νεοι μετρητες εχουν θεση για sim..Αλλα τωρα που μπαινουν δεν την εχουν μεσα.. Στο μελλον θα μπει.. Θα αργησει ομως αυτο..Προκηρυξη διαγωνισμου ποιος θα δωσει καρτες sim κτλπ..Υπαρχουν και μετρητες που εχουν μπει πριν μια πενταετια που δεν εχουν τετοια προσβαση σε sim.. Πραγματι οι καταμετρητες σε μερικες περιοχες εχουν ταμπλετ και περνουν την ενδειξη και την δινουν οπως γινοταν και πριν.. το ξέρω φίλε μου και εκεί που εργάζομαι (έχουν τοποθετήσει και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και στα υποκαταστήματα) νέους μετρητές που το μόνο που θέλουν είναι η κάρτα sim το ίδιο και στο σπίτι μου. ότι αφορά τους καταμετρητές έχω δει και αυτούς με το tablet και αυτούς που απλά τα σημειώνουν σε μπλοκάκι
Reselie-206 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Σε κομμένο ρεύμα που εξοφλήθηκε την επόμενη μέρα και επι 1 εβδομάδα δεν ερχόντουσαν για την επανασύνδεση (κάθε μέρα επαιρνα τηλ και μου έλεγαν εντός 2 ημερών) ή οτι πέρασε ο τεχνικός και δεν ανοίξαμε (αφού ούτε κουδούνι δεν είχαμε χωρίς ρεύμα!) έκανα τη μλκία πάνω στην απελπισία μου και κατέβηκα κάτω το σήκωσα την ασφάλεια μόνος μου. Ο τεχνικός όταν λοιποόν ήρθε την επόμενη εβδομάδα και βρήκε τη σφραγίδα σπασμένη έφερε αστυνομία και με χρεώσανε 1600€ (τυπική χρέωση) για ρευματοκλοπή!! Οι μαγκιές λοιπόν πληρώνονται
takoulou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Reselie-206 είπε Σε κομμένο ρεύμα που εξοφλήθηκε την επόμενη μέρα και επι 1 εβδομάδα δεν ερχόντουσαν για την επανασύνδεση (κάθε μέρα επαιρνα τηλ και μου έλεγαν εντός 2 ημερών) ή οτι πέρασε ο τεχνικός και δεν ανοίξαμε (αφού ούτε κουδούνι δεν είχαμε χωρίς ρεύμα!) έκανα τη μλκία πάνω στην απελπισία μου και κατέβηκα κάτω το σήκωσα την ασφάλεια μόνος μου. Ο τεχνικός όταν λοιποόν ήρθε την επόμενη εβδομάδα και βρήκε τη σφραγίδα σπασμένη έφερε αστυνομία και με χρεώσανε 1600€ (τυπική χρέωση) για ρευματοκλοπή!! Οι μαγκιές λοιπόν πληρώνονται Καλησπερα..Μπορει πραγματι ο τεχνικος να εχει περασει απο τον χωρο σου...Μονο την ασφαλεια σηκωσες; Δεν εκανες κατι αλλο;; Και σε χρεωσαν αυτα τα χρηματα;; Ποτε εγινε αυτο; Περιοχη;;
Reselie-206 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 27/8/2020 στις 9:12 ΜΜ, takoulou είπε Καλησπερα..Μπορει πραγματι ο τεχνικος να εχει περασει απο τον χωρο σου...Μονο την ασφαλεια σηκωσες; Δεν εκανες κατι αλλο;; Και σε χρεωσαν αυτα τα χρηματα;; Ποτε εγινε αυτο; Περιοχη;; και μου τα χρέωσαν και τα πλήρωσα.. Λέει οτι "υπήρχαν σημάδια αλλοίωσης του μετρητή"... Σε ρολόι ενοικιαζόμενου σπιτιού 40 ετών... εκ των πραγμάτων...προφανώς πλήρωσα αμαρτίες παλαιότερων χρηστών επ'ευκαιρίας αφού εγώ άνοιξα το εξωτερικό κουτί...
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Reselie-206 είπε και μου τα χρέωσαν και τα πλήρωσα.. Λέει οτι "υπήρχαν σημάδια αλλοίωσης του μετρητή"... Σε ρολόι ενοικιαζόμενου σπιτιού 40 ετών... εκ των πραγμάτων...προφανώς πλήρωσα αμαρτίες παλαιότερων χρηστών επ'ευκαιρίας αφού εγώ άνοιξα το εξωτερικό κουτί... Για αυτο λεω σε καθε ενα που παιρνει παροχη στο ονομα του να ζηταει εκεινη τη στιγμη εγγραφως να γινει ελεγχος του μετρητη . Εχω την εντυπωση οτι γινεται αυταπαγγελτα απο ΔΕΔΔΗΕ ο ελεγχος αλλα δεν ειμαι σιγουρος . 1
takoulou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για αυτο λεω σε καθε ενα που παιρνει παροχη στο ονομα του να ζηταει εκεινη τη στιγμη εγγραφως να γινει ελεγχος του μετρητη . Εχω την εντυπωση οτι γινεται αυταπαγγελτα απο ΔΕΔΔΗΕ ο ελεγχος αλλα δεν ειμαι σιγουρος . Καλησπερα.. Εδω και πολυ καιρο οταν γινεται επαναφορα , αλλαγη ονοματος, αλλαγη παροχου γινεται απο τον Δεδδηε και ενας τεχνικος ελεγχος στην παροχη.. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, Reselie-206 είπε και μου τα χρέωσαν και τα πλήρωσα.. Λέει οτι "υπήρχαν σημάδια αλλοίωσης του μετρητή"... Σε ρολόι ενοικιαζόμενου σπιτιού 40 ετών... εκ των πραγμάτων...προφανώς πλήρωσα αμαρτίες παλαιότερων χρηστών επ'ευκαιρίας αφού εγώ άνοιξα το εξωτερικό κουτί... Το ρολόι έχει 2 σφραγίδες, μια έξω και μια εσωτερική στον μηχανισμο, ήταν ανοιγμένη η εσωτερική; Εμφανίστηκε πειραγμένος ο μετρητης;
vasilllis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 27/8/2020 στις 5:01 ΜΜ, Reselie-206 είπε Σε κομμένο ρεύμα που εξοφλήθηκε την επόμενη μέρα και επι 1 εβδομάδα δεν ερχόντουσαν για την επανασύνδεση (κάθε μέρα επαιρνα τηλ και μου έλεγαν εντός 2 ημερών) ή οτι πέρασε ο τεχνικός και δεν ανοίξαμε (αφού ούτε κουδούνι δεν είχαμε χωρίς ρεύμα!) έκανα τη μλκία πάνω στην απελπισία μου και κατέβηκα κάτω το σήκωσα την ασφάλεια μόνος μου. Ο τεχνικός όταν λοιποόν ήρθε την επόμενη εβδομάδα και βρήκε τη σφραγίδα σπασμένη έφερε αστυνομία και με χρεώσανε 1600€ (τυπική χρέωση) για ρευματοκλοπή!! Οι μαγκιές λοιπόν πληρώνονται Συνηθως στην διακοπη βγαζουν τα καλωδια απο το ρολοι.Εσενα μονο την ασφαλεια εκλεισαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα