Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 5 minutes ago, Malthador said: Γιατί να κάνω την δουλειά του εργολάβου; Θα κερδίσω κάτι; Μου θύμισες Bill Burr με τα supermarket που έχουν "self service" ταμεία. 😛
panoskir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Το ίδιο μου πρότεινε και ο πάροχος και τους είπα «βεβαίως, για ένα 5% επιπλέον έκπτωση στο λογαριασμό it's a deal». υπάρχουν 2 λύσεις 1)μετρας εσυ και λύνεται το πρόβλημα σου. 2)δεν μετράς εσυ και δεν λύνεται το πρόβλημα σου. Εσύ αποφασίζεις... 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί να κάνω την δουλειά του εργολάβου; Θα κερδίσω κάτι; Επειδή είναι επαγγελματική παροχή δεν θα σκάνε μαζεμένα χιλίαρικα... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από panoskir
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 minutes ago, panoskir said: υπάρχουν 2 λύσεις 1)μετρας εσυ και λύνεται το πρόβλημα σου. 2)δεν μετράς εσυ και δεν λύνεται το πρόβλημα σου. Εσύ αποφασίζεις... Να κάνουν οι τύποι την δουλειά τους δεν υπάρχει σαν λύση, για; 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, panoskir είπε Γιατί δεν μετράτε μονοι σας; https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Γιατί εμένα έγραφε εκκαθαριστικός.Ο μάγκας δεν παταγε το πόδι του και έβαζε απο το μυαλό του.Η σύζυγος δεν κοίταγε το ρολόι αν όντως ήταν σωστή η ένδειξη και εγώ απο εδω που είμαι δεν μπορώ να το ελενχω.Και δεν είχα και λόγο να το ελέγχω. 23 λεπτά πριν, panoskir είπε Γιατί δεν μετράτε μονοι σας; https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Γιατί εμένα έγραφε εκκαθαριστικός.Ο μάγκας δεν παταγε το πόδι του και έβαζε απο το μυαλό του.Η σύζυγος δεν κοίταγε το ρολόι αν όντως ήταν σωστή η ένδειξη και εγώ απο εδω που είμαι δεν μπορώ να το ελενχω.Και δεν είχα και λόγο να το ελέγχω.
takoulou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, panoskir είπε Γιατί δεν μετράτε μονοι σας; https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Καλημέρα.. Δεν μπορεί να περαστει συνέχεια η ένδειξη .. Δεν θυμάμαι ποσες φορές μπορεί να γίνει αυτό.. Θα πρεπει και να περασει και ο καταμέτρητης από τον χώρο αυτό για να το διαπιστώσει.. Δυστυχώς τα λεφτά που δίνουν είναι ελάχιστα.. Αυτό θα πρεπει να το δει ο Δεδδηε.. Αν και το ξέρει... 10 ώρες πριν, el_el είπε Για ολους μας ειναι δυσκολες εποχες, αλλα για αυτο υπαρχει το κρατος και το στηριζει ο καθε ενας απο εμας ,20 μερες ταλαιπωρουμαι και κινδυνευω να χασω και τη προθεσμια, για να μου τοστειλουν με κουριερ πρεπει και να απαντησουν στα mails και τα τηλεφωνα. δε καταλαβαινω επισης με ποια λογικη εξαιρειται ο ΔΕΔΔΗΕ των υπολοιπων υπηρεσιων? να ταν κλεισουμε ολο το δημοσιο τομεα τοτε και να μη λειτουργει τιποτε. Ο εποπτευων υπουργος βεβαια ασχολειται με συνεντευξεις για τα ηλεκτροκινητα..... Αν θέλετε κάνετε καταγγελία στην ΡΑΕ. Και να αναφέρεται τα προβληματα με το τηλέφωνο και το email.. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.rae.gr/site/categories_new/consumers/complaint_form.csp&ved=2ahUKEwjTiZz_xLjrAhVko3EKHZK9BckQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw12tI6X_reNMlebuCYebCSu Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από takoulou 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 39 minutes ago, panoskir said: Επειδή είναι επαγγελματική παροχή δεν θα σκάνε μαζεμένα χιλίαρικα... 22 minutes ago, takoulou said: Καλημέρα.. Δεν μπορεί να περαστει συνέχεια η ένδειξη .. Δεν θυμάμαι ποσες φορές μπορεί να γίνει αυτό.. Θα πρεπει και να περασει και ο καταμέτρητης από τον χώρο αυτό για να το διαπιστώσει.. Δυστυχώς τα λεφτά που δίνουν είναι ελάχιστα.. Αυτό θα πρεπει να το δει ο Δεδδηε.. Αν και το ξέρει... Και επίσης να πούμε εδώ ότι στην μέση τάση (που μία παροχή μου είναι τέτοια) δεν μπορείς να δώσεις μέτρηση μόνος σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 32 minutes ago, takoulou said: Δυστυχώς τα λεφτά που δίνουν είναι ελάχιστα.. Κι αν είχαμε "smart" μετρητές δεν θα έπαιρναν ούτε αυτά. No offence αλλά οι καταμετρητές ρεύματος/νερού/φυσικού αερίου πρέπει και θα έχουν αυτή την κατάληξη-χρησιμότητα https://www.newsbeast.gr/weird/arthro/691864/o-anthropos-xupnitiri
fredd0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 οι ηλεκτρονικοι μετρητες του ΔΕΔΔΗΕ θεωρητικα εχουν τη δυνατοτητα απομακρυσμενης καταμετρησης ... πρακτικα ... δεν εφαρμοζεται νομιζω οι μονοι που κανουν απομακρυσμενη καταμετρηση ειναι το ΦΑ, κι αυτο μονο σε μετρητες που ειναι εκατεστημενοι σε μπαλκονια
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα.. Δεν μπορεί να περαστει συνέχεια η ένδειξη .. Δεν θυμάμαι ποσες φορές μπορεί να γίνει αυτό.. Θα πρεπει και να περασει και ο καταμέτρητης από τον χώρο αυτό για να το διαπιστώσει.. Για ακόμα μια φορά αυτό που γράφεις ΔΕΝ ισχύει, τουλάχιστον όχι στην πράξη, σε μια δική μου παροχή για πάνω από 20 χρόνια δεν έχει περάσει καταμετρητής για να πάρει ένδειξη. 7 ώρες πριν, takoulou είπε Δυστυχώς τα λεφτά που δίνουν είναι ελάχιστα.. Αδιάφορο για τον καταναλωτή. 1
tuxpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, fredd0 είπε οι ηλεκτρονικοι μετρητες του ΔΕΔΔΗΕ θεωρητικα εχουν τη δυνατοτητα απομακρυσμενης καταμετρησης ... πρακτικα ... δεν εφαρμοζεται νομιζω οι μονοι που κανουν απομακρυσμενη καταμετρηση ειναι το ΦΑ, κι αυτο μονο σε μετρητες που ειναι εκατεστημενοι σε μπαλκονια Υπάρχουν ήδη πόλεις με χιλιάδες έξυπνους μετρητές Φυσικού Αερίου σε λειτουργία. Όλοι θα αλλαχτούν σταδιακά. Δίνουν μόνοι τους κάθε πρωί την μέτρηση και έχουν την δυνατότητα για απομακρυσμένη διακοπή τροφοδοσίας. Λειτουργούν με sim/4G και ειδική μπαταρία εσωτερικά. 1
makis269 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2020 και η χελώνα σφραγίζει με ενα μικρο συρμα έλεος αυτο μονο έχω να πω , και αν κάποιος τριγυρνά στα ρολογια και σπάει σφραγίδες επειδή ειναι σαικο . ο αυτιάς ψοφάει για τέτοια θέματα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από makis269
fredd0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tuxpower είπε Υπάρχουν ήδη πόλεις με χιλιάδες έξυπνους μετρητές Φυσικού Αερίου σε λειτουργία. Όλοι θα αλλαχτούν σταδιακά. Δίνουν μόνοι τους κάθε πρωί την μέτρηση και έχουν την δυνατότητα για απομακρυσμένη διακοπή τροφοδοσίας. Λειτουργούν με sim/4G και ειδική μπαταρία εσωτερικά. *ΘΑ* προς το παρον φιλη μου εβαλε φυσικο αεριο προχθες (πραγματικα προχθες ομως, 24/8 τον εγκατεστησε η ΕΔΑ) και ο μετρητης ειναι ολοκαινουργιος, αλλα απλος αναλογικος. Αθηνα - ΒΠ Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από fredd0
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 34 minutes ago, fredd0 said: *ΘΑ* Προφανώς θα, η όλη λογική του να μπουν smart/ηλεκτρονικοί είναι να μην χρειάζεται καταμετρητής. Το να πληρώσουν/πληρώσουμε για αλλαγή με νέους και να χρειάζεται πάλι καταμέτρηση θα είναι σκάνδαλο+κοροϊδία...
tuxpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, fredd0 είπε *ΘΑ* προς το παρον φιλη μου εβαλε φυσικο αεριο προχθες (πραγματικα προχθες ομως, 24/8 τον εγκατεστησε η ΕΔΑ) και ο μετρητης ειναι ολοκαινουργιος, αλλα απλος αναλογικος. Αθηνα - ΒΠ δεν είναι θα.. υπάρχουν ήδη πάνω απο 10.000 εγκατεστημένοι. Μάλιστα περιοχές κεντρικής και βόρειας ελλάδας λειτουργούν μόνο με smart meters. Υπάρχουν 3 ΕΔΑ στην Ελλάδα. Η ΕΔΑ αττικής αν και μεγαλύτερη είναι πίσω τεχνολογικά. Και ας κλείσει η παρένθεση γιατί βγαίνουμε off topic.. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από tuxpower
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2 hours ago, makis269 said: 2020 και η χελώνα σφραγίζει με ενα μικρο συρμα έλεος αυτο μονο έχω να πω Αυτό σε συνδυασμό με το ότι υπάρχουν άνθρωποι που γυρνάνε μέσα στο λιοπύρι για να σημειώνουν νούμερα με στυλό στο μπλοκάκι τους με ξεπερνά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο παλαιολιθικό σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα από τον τρόπο που μετράει η ΕΥΔΑΠ και ο ΔΕΔΔΗΕ. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα