Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Δύο αιτήσεις για ραντεβού στις 21/7 και 24/7

Φορμα παραπόνων στις 16 Αυγούστου . 

Καμμία απάντηση μέχρι τώρα. 

Τηλέφωνα δεν σηκώνουν  .

Κανονική δημόσια "υπηρσία "

Δεν θα βρείς άκρη, 3 μήνες προσπαθώ να καταθέσω ΥΔΕ και μια αναιδέστατη κυράτσα με υφάκι στο τηλέφωνο και στον ενικό λέει στείλτο με κούριερ λες και μιλάει στον κολλητό της η κουρούνα. Λες και οι νόμοι δεν ισχύουν γι' αυτούς, αυτοί έχουν δικό τους μπαϊράκι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ολους μας ειναι δυσκολες εποχες, αλλα για αυτο υπαρχει το κρατος και το στηριζει ο καθε ενας απο εμας ,20 μερες ταλαιπωρουμαι  και κινδυνευω να χασω και τη προθεσμια, για να μου τοστειλουν με κουριερ  πρεπει και να απαντησουν στα mails και τα τηλεφωνα. δε καταλαβαινω επισης με ποια λογικη εξαιρειται ο ΔΕΔΔΗΕ των υπολοιπων υπηρεσιων? να ταν κλεισουμε ολο το δημοσιο τομεα τοτε και να μη λειτουργει τιποτε.

Ο εποπτευων υπουργος βεβαια ασχολειται με συνεντευξεις για τα ηλεκτροκινητα.....

Επεξ/σία από el_el
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδισ σορρυ να ρωτησω κατι, πριν 4 χρονια ειχε χαλασει κατι στο ρολοι οροφανως και το σπιρι επαιρνε μειωμενο ρευμα τρεμοπαιζαν δωτα κρκ, παιρνω δεη ερχεται τεχνικοσ ανοιγει ρολοι αντικατεστησε διακοπτη ρελε και αφησε το κουτι κλειστο αλλα δεν εβαλε νεα σφραγιδα, μου ειπε το αφησε ετσι εοειδη λογω γραμμης ισως ξαναεπεφτε και να σηκωνω εγω απλα το διακοοτη, πραγμα πιυ συνεβη 1 φορα απο τοτε, το κουτι εχει το πλασρικο καλυμα αλλα οχι σφραγιδα, δλδ ναταφησω ετσι? Θαχω μελλοντικο προβλημα? Τινε αυτοι ρε.. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, MadPax είπε

Δεν θα βρείς άκρη, 3 μήνες προσπαθώ να καταθέσω ΥΔΕ και μια αναιδέστατη κυράτσα με υφάκι στο τηλέφωνο και στον ενικό λέει στείλτο με κούριερ λες και μιλάει στον κολλητό της η κουρούνα. Λες και οι νόμοι δεν ισχύουν γι' αυτούς, αυτοί έχουν δικό τους μπαϊράκι.

Καλημερα... Θα στειλεις την ΥΔΕ μεσω courier..Ευκολο ειναι..

7 ώρες πριν, el_el είπε

Για ολους μας ειναι δυσκολες εποχες, αλλα για αυτο υπαρχει το κρατος και το στηριζει ο καθε ενας απο εμας ,20 μερες ταλαιπωρουμαι  και κινδυνευω να χασω και τη προθεσμια, για να μου τοστειλουν με κουριερ  πρεπει και να απαντησουν στα mails και τα τηλεφωνα. δε καταλαβαινω επισης με ποια λογικη εξαιρειται ο ΔΕΔΔΗΕ των υπολοιπων υπηρεσιων? να ταν κλεισουμε ολο το δημοσιο τομεα τοτε και να μη λειτουργει τιποτε.

Ο εποπτευων υπουργος βεβαια ασχολειται με συνεντευξεις για τα ηλεκτροκινητα.....

Πηρες τηλεφωνα;; Ειναι δυσκολη η επικοινωνια με mail...Κλεισε καποιο ραντεβου...

Δημοσ.

ολα τα εχω δοκιμασει,  στη δουλεια μου που εχει επαφη με κοσμο σε ιδωτικη εταιρεια, θα ειχα παει σπιτι μου αν η απαντηση ηταν ειναι δυσκολοι καιροι και δυσκολη η επικοινωνια με mail

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έχει κανένας άλλος θέμα με τις καταμετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ;

Μιλάμε έρχονται όποτε γουστάρουν πραγματικά, άσχετα με το τι γράφει επάνω ο λογαριασμός. Μου ήρθαν για καταμέτρηση μετά από 9 μήνες (πήρα 8 σερί λογαριασμούς έναντι), ενώ σε άλλη παροχή έκαναν και 11 μήνες. Και είναι επαγγελματική παροχή, που σημαίνει ότι αν δεν έρθουν στην ώρα τους σκάνε χιλιάρικα μαζεμένα στον λογαριασμό.

Ξέρει κανείς τι παίζει με τους καταμετρητές; YOLO φάση;

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μιλάμε έρχονται όποτε γουστάρουν πραγματικά, άσχετα με το τι γράφει επάνω ο λογαριασμός. Μου ήρθαν για καταμέτρηση μετά από 9 μήνες (πήρα 8 σερί λογαριασμούς έναντι), ενώ σε άλλη παροχή έκαναν και 11 μήνες. Και είναι επαγγελματική παροχή, που σημαίνει ότι αν δεν έρθουν στην ώρα τους σκάνε χιλιάρικα μαζεμένα στον λογαριασμό.

χα και μενα ηρθε εκκαθαριστικος τον ιουλιο αρνητικος και λεω τι εγινε? τελευταια καταμετρηση νοεμβριο 2019... και αυγουστο τωρα πιστωτικος, αν και νομιζω τα χουν κανει σαλατα με τις χρεωσεις-πιστωσεις. πολυ περιπλοκος λογαριασμος.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καλημερα.. Η τακτικη καταμετρηση  γινεται στην ημερομηνια που αναφερει ο λογαριασμος.. Ο καταμετρητης περναει την ημερομηνια αυτη... Στους μεγαλους πελατες που  περνουν καθε μηνα  μπορει να υπαρχει  λιγο προβλημα.. Να μην γινεται αυτη γιατι λειπει  ο κοσμος,  με αδειες, λιγα τα ατομα , ατομα που  φευγουν λογω χρηματων, κτλπ... Οπως  αυτο γινεται και στις καταμετρησεις...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Malthador είπε

Aπο τον Απρίλιο του 2019 μέτρησαν τον Ιούλιο του 2020.Κεραμίδα όταν ανοίχτηκε ο λογαριασμός.Και όταν έληξε καθως δεν πληρώθηκε όλος,με κάλεσαν και απο εισπρακτική.Φυσικά μέχρι τότε έρχονταν λογαριασμός που είχε μονάδες και καλά μετρημένες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Θα στειλεις την ΥΔΕ μεσω courier..Ευκολο ειναι..

Καλημέρα και σε σένα φίλε μου, δεν είπα ότι είναι δύσκολο να το στείλω με κούριερ, είναι θέμα ηθικής τάξης όμως όταν με καλούν να πληρώσω για παραλάβουν το έγγραφο, για κάτι που γίνεται σε 2 λεπτά αυτοπροσώπα, με πρόσχημα τον κορονοϊό όταν όλες οι υπηρεσίες δουλεύουν κανονικά. Αυτή τη στιγμή είμαι σε υπηρεσία του ΥΝΑΝΠ και διεκπεραιώνω υποθέσεις του γραφείου μου τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, αυτοί οι υπάλληλοι πως δουλεύουν δηλαδή και εκείνοι του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν, παραπονιέται ο κόσμος μήνες τώρα και το υπουργείο τους αμολάει αητό.

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, panoskir said:

Γιατί δεν μετράτε μονοι σας;

https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

Γιατί να κάνω την δουλειά του εργολάβου; Θα κερδίσω κάτι;

Το ίδιο μου πρότεινε και ο πάροχος και τους είπα «βεβαίως, για ένα 5% επιπλέον έκπτωση στο λογαριασμό it's a deal».

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Γιατί να κάνω την δουλειά του εργολάβου; Θα κερδίσω κάτι;

Εγώ που το κάνω σιγουρεύω πως κάθε δίμηνο λαμβάνω σωστό εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...