Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, gamsgr είπε

Δε ξέρω το λες εσύ αλλά εγώ σε 4 παρόχους που πήγα στέλνω εγώ κάθε μήνα μέτρηση και κάθε 4 μήνες έρχεται και ο ΔΕΔΔΗΕ και μετράει....

Εγώ εννοώ όταν γίνεται η αλλαγή του παρόχου περνάει η Δεδδηε και περνει την ένδειξη..

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα δίνει κάποιος μόνος του ενδείξεις χωρίς να τις κοιτάει και κάποιος υπάλληλος της ΔΕΗ, δεν είναι εύκολο να γίνει νοθεία δίνοντας αλλα νούμερα από αυτά του μετρητή;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, haris013 είπε

Άμα δίνει κάποιος μόνος του ενδείξεις χωρίς να τις κοιτάει και κάποιος υπάλληλος της ΔΕΗ, δεν είναι εύκολο να γίνει νοθεία δίνοντας αλλα νούμερα από αυτά του μετρητή;

Προφανώς ναι.

Δημοσ.

Ναι αλλά κάποια στιγμή θα γίνει η μέτρηση από την ΔΕΗ και θα πληρώθει αναδρομικά η διαφορά στις κιλοβατώρες και τότε αν είναι μεγάλη η διαφορά άντε πλήρωσε τα .

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, panosk1 είπε

Ναι αλλά κάποια στιγμή θα γίνει η μέτρηση από την ΔΕΗ και θα πληρώθει αναδρομικά η διαφορά στις κιλοβατώρες και τότε αν είναι μεγάλη η διαφορά άντε πλήρωσε τα .

Αυτό ήθελα να διαπιστώσω, αφού γίνεται κάποια στιγμή έλεγχος πάλι καλά. Το θέμα είναι γιατί δεν βάζουν ψηφιακούς μετρητές με σύνδεση ώστε να συλλέγουν αυτόματα τα data? Μακροπρόθεσμα το κέρδος θα είναι μεγάλο και γλυτονουν όλοι την ταλαιπωρία με τις μετρήσεις 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haris013 είπε

Αυτό ήθελα να διαπιστώσω, αφού γίνεται κάποια στιγμή έλεγχος πάλι καλά. Το θέμα είναι γιατί δεν βάζουν ψηφιακούς μετρητές με σύνδεση ώστε να συλλέγουν αυτόματα τα data? Μακροπρόθεσμα το κέρδος θα είναι μεγάλο και γλυτονουν όλοι την ταλαιπωρία με τις μετρήσεις 

Μην παίρνεις και όρκο... ξέρω ένα συγκεκριμένο ρολόι που δεν έχει πάρει ένδειξη κανένας εδώ και 30 χρόνια, συγκεκριμένα από το 1987!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, haris013 είπε

Σε απλά ελληνικά δεν υπάρχει μία αυτη τι στιγμή στην ΔΕΗ εδώ πάνε να κάνουν αυξήσεις στα τιμολόγια για να μη σταματήσει η χρηματοδότηση από τις τράπεζες, οι έξυπνοι μετρητές είναι πολυτέλεια.Και μακροπρόθεσμα για τις τσέπες όλων καλύτερα θα ήταν να γινόταν πρώτα η ηλεκτρική διασύνδεση των νησιων.

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μην παίρνεις και όρκο... ξέρω ένα συγκεκριμένο ρολόι που δεν έχει πάρει ένδειξη κανένας εδώ και 30 χρόνια, συγκεκριμένα από το 1987!

Δε θα τα βγαλουν αναδρομικα ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Πες οτι ερχονται μετα απο 10 χρονια και βγαζουν οτι εχεις καταναλωσει τα πολλαπλασια μπορεις να κανεις κατι ;

Δεν είναι δυνατόν να χρεώσουν κάτι διαφορετικό από ότι γράφει ο μετρητής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως δε μπορουν ; + 2000 κιλοβατωρες ειχε βαλει σε 60 τμ στη μανα μου μεσα σε ενα χρονο ο "μετρητης" υπαλληλος 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Πως δε μπορουν ; + 2000 κιλοβατωρες ειχε βαλει σε 60 τμ στη μανα μου μεσα σε ενα χρονο ο "μετρητης" υπαλληλος 

Τι εννοείς? Πως τώρα ο μετρητής της γράφει 78.000 και η τελευταία καταμέτρηση στο λογαριασμό γράφει 80.000? Αν είναι έτσι τότε απλά την αμφισβητείς, και ξαναπαίρνουν εκ νέου την ένδειξη.

Αν εννοείς κάτι άλλο, τότε διευκρίνησε το.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι αυτο λεω . Μετα πρεπει να κανουν συμψηφισμο αλλα αφου ετυχε και το βρηκα αυτο πως ξερω οτι δε το κανουν και απο συστημα ; 

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, δλδ να το έχουν σύστημα να βάζουν παραπάνω. Αυτό που έχω παρατηρήσει (και όχι μόνο εγώ) είναι ότι πολύ συχνά για κάποιο λόγο δεν πραγματοποιείται καταγραφή, και απλά βάζουν αυθαίρετα κάποιες kwh με βάση την κατανάλωση του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...