Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 24/8/2019 στις 12:39 ΜΜ, lamargos είπε

Εγώ θα ντρεπόμουν όχι μόνο να τα κάνω αυτά, που γράφεις αλλά και να τα γράψω σε ένα forum καμαρώνοντας. Το ότι αμόλησες ένα σκύλο 75 κιλών εναντίον ενός ανθρώπου ενδεχομένως διακινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα δεν είναι γεγονός, για το οποίο θα έπρεπε να καυχιέσαι ούτε συμβουλή προς τρίτους. Και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει κάθε δικαίωμα να ελέγχει την κατανάλωση του μετρητή σου 3 φορές το  χρόνο και στα πλαίσια συγκεκριμένης διαδικασίας. Σ' αυτό που περιγράφεις μην περιμένεις κάποιος σοβαρός να σου μπει μπράβο ούτε να αποτελέσεις παράδειγμα προς μίμηση διώχνοντας και τρομοκρατώντας υπαλλήλους και αγνοώντας αστυνομικούς. Έχεις δικαίωμα να μην τους βάλεις μέσα στο σπίτι σου, αλλά αυτοί έχουν δικαίωμα να μπουν στην είσοδο της πολυκατοικίας σου για να ελέγξουν τον μετρητή και το δικαίωμα αυτό το απέκτησαν με την υπογραφή της σύμβασης. Τώρα γιατί δεν σου κόβουν το ρεύμα μετά από όλα αυτά, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Κρίμα όμως (και το εννοώ το κρίμα), φθάσαμε στο 2019, θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι, ότι αποτελούμε το λίκνο του πολιτισμού και κατά τα άλλα συμπεριφερόμαστε όπως οι γιδοβοσκοί στη στάνη τους το 1700 μχ επί τουρκοκρατίας, για να μην παω και πιο παλιά.

Επέκταση  

Είναι δημόσιος υπάλληλος καλά του έκανε 😂

Πέραν της πλάκας και εμένα είναι μεσα στο κτηριο οι μετρητές και τις ώρες που έρχονται η πορτα είναι κλειδωμένη. Δεν έχει γίνει ποτέ διάρρηξη.. Η μέτρηση γίνεται κατά προσέγγιση

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.

Πάντως άμα με πάρουν ξανά από κάπου τηλέφωνο και δεν μου δώσουν τα στοιχεία τους αν είναι γυναίκα θα της πω στην συνέχεια της συζήτησης θα σας αποκαλώ κ.π...άνα  και αν είναι άντρας κ.μ...κα  και θα συνεχίσω ήρεμα την κουβέντα

• Confused 1
Δημοσ.
  Στις 24/8/2019 στις 11:30 ΠΜ, M@dB0x είπε

Σε εμας δεν αφηνουμε ποτε να μπει καποιος απο δεδηε. Καποια στιγμη που ηρθαν και για ελεγχο, παλι δε τους αφησα. Μετα ηρθαν με την αστυνομια (μετα απο 2-3 μερες) και μαντεψτε.......... παλι δε τους αφησα. Απο τοτε τους παιρνουμε τηλεφωνο και απλα τους δινουμε τα στοιχεια των μετρητων. Καποια στιγμη μπηκαν με πονηρια και αμολησα στη πολυκατοικια το σκυλο μου, ενα μικρο ροντβαιλερ περιπου 75 κιλων. Αυτο εγινε πριν 5 χρονια περιπου και καποια στιγμη................. ο τυπος πρεπει να τρεχει ακομη.

Αυτα σας τα γραφω για να ξερετε οτι εχετε το δικαιωμα να μη τους βαλετε στην ιδιοκτησια σας, ασχετως ακομη και να το εχετε υπογραψει στο συμβολαιο. Το ιδιο τους ειπαν και οι αστυνομικοι, οτι εχω το δικαιωμα να μη τους βαλω μεσα και δε μπορουν να κανουν τπτ................

Επέκταση  

απλά "Μπράβο"

τώρα για την ιστορία τα ρολόγια ή μετρητές είναι ιδιοκτησία/περιουσία του ΔΕΔΔΗΕ όχι δική σας

άρα από την στιγμή που δεν τους αφήνετε να κάνουν καταμέτρηση της κατανάλωσης άνετα μπορούν να κόψουν την παροχή ρεύματος σε όλο το ακίνητο και μάντεψε αυτό δεν χρειάζεται να γίνει από το ακίνητο γίνεται και από την κολόνα ή από αλλού που παίρνει τροφοδοσία η παροχή ρεύματος του ακινήτου.

όσο για τον σκύλο που αμόλησες στον άνθρωπο και ακόμα τρέχει κακώς εγώ αν ήμουν στην θέση του δεν θα έτρεχα θα άφηνα τον σκύλο να με δαγκώσει μετά ο σκύλος θα πήγαινε για ευθανασία (επίθεση σε άνθρωπο) και εσύ στην φυλακή εκτός του γεγονότος ότι θα με πλήρωνες σαν να είμαι από χρυσό και αν μου άφηνε πρόβλημα η επίθεση του σκύλου σου τότε θα με πλήρωνες μέχρι να πεθάνω.

οι αστυνομικοί αν σου είπαν αυτά τα πράγματα απλά ήταν άσχετοι.

Στις 24/8/2019 στις 1:38 ΜΜ, fotisdra είπε

Πάντως άμα με πάρουν ξανά από κάπου τηλέφωνο και δεν μου δώσουν τα στοιχεία τους αν είναι γυναίκα θα της πω στην συνέχεια της συζήτησης θα σας αποκαλώ κ.π...άνα  και αν είναι άντρας κ.μ...κα  και θα συνεχίσω ήρεμα την κουβέντα

όταν σε καλούν από κέντρο εξυπηρέτησης τα γνωστά πενταψήφια δίνουν πάντα τα στοιχεία τους

αν σε καλέσουν από τοπική υπηρεσία ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ επίσης δίνουν πάντα τα στοιχεία τους

επίσης πάντα να θεωρείς δεδομένο ότι η κλήση καταγράφεται (ηχογράφηση)

αν τώρα εσύ τους βρίσεις μετά μην βγαίνεις στα δημόσια φόρουμς και κλαίγεσαι για ότι θα επακολουθήσει καθώς θα είσαι άξιος της μοίρας σου (χωρίς παρεξήγηση)

προσωπικά αν ήμουν αυτός που θα σε καλούσα στο τηλέφωνο και με έβριζες

απλά θα σου έκλεινα το τηλέφωνο στα μούτρα

εννοείται ότι θα έστελνα και συνεργείο στο ακίνητο που μένεις για να κάνει έλεγχο στην παροχή αν υπάρχουν σφραγίδες σπασμένες και εφόσον υπήρχαν τότε μπορεί να σου έκοβα και την παροχή και να ακολουθούσα την διαδικασία που προβλέπεται.

Στις 24/8/2019 στις 12:48 ΜΜ, guzel είπε

Πέραν της πλάκας και εμένα είναι μεσα στο κτηριο οι μετρητές και τις ώρες που έρχονται η πορτα είναι κλειδωμένη. Δεν έχει γίνει ποτέ διάρρηξη.. Η μέτρηση γίνεται κατά προσέγγιση

αν δεν τους ανοίγεται την πόρτα οι λογαριασμοί που βγαίνουν από την κατά προσέγγιση μέτρηση θα είναι "έναντι" να ξέρετε δεν θα είναι "εκκαθαριστικοί"

για να έχετε "εκκαθαριστικό" θα πρέπει να γίνει καταμέτρηση είτε από αυτούς είτε από εσάς που θα πάρετε την μέτρηση και θα την δώσετε τηλεφωνικά.

Δημοσ.

κάποια στιγμή θα μπουν παντού μετρητές με δίκτυο οπότε δεν θα χρειάζεται ούτε κάποιος να προσπαθεί να πάρει μέτρηση ούτε να σκαρφαλώνει σε κολόνες για διακοπές σε περίεργους.

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 24/8/2019 στις 2:23 ΜΜ, nvel είπε

κάποια στιγμή θα μπουν παντού μετρητές με δίκτυο οπότε δεν θα χρειάζεται ούτε κάποιος να προσπαθεί να πάρει μέτρηση ούτε να σκαρφαλώνει σε κολόνες για διακοπές σε περίεργους.

Καποια στιγμη την μεθεπομενη δεκαετια ισως φιλε,εδω πανε να κανουν μινιμουμ 3 αυξησεις σε ενα ετος στα τιμολογια για να μη διαλυσει η ΔΕΗ.

Στις 24/8/2019 στις 12:48 ΜΜ, guzel είπε

Συνηθως εργολαβοι ειναι δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.

Δημοσ.
  Στις 24/8/2019 στις 5:39 ΠΜ, takoulou είπε

Καλημέρα.. Αυτό που μπορεί να κάνει  κάποιος πελάτης είναι να ελέγχει συχνά την παροχή του.. Αν έχει πειραχθει.. Και αν βρει κάποιο πρόβλημα καλεί την Δεδδηε.. Δεν έχει καμμία δουλειά η αστυνομία στις παροχές που υπάρχουν...Δεν την αφορα αν είναι κομμένες οι σφραγίδες.. Δουλειά είναι  αυτή του διαχειριστή του ρεύματος δηλαδή η Δεδδηε...Ο πελάτης απαγορεύεται να ανοίγει την παροχή και να ελέγχει αυτή..

Μια χαρά ασχολείται η αστυνομία αν καλέσεις για δήλωση συμβάντος και υποβάλλεις μήνυση κατά αγνώστου. Εγώ είχα καλέσει το 100 και έκανα δήλωση συμβάντος όταν μπήκαν κάποιοι στον ακάλυπτο από διπλανό εγκαταλειμμένο οίκημα και σύνδεσαν έναν σωλήνα στην βρύση, εκεί έκαναν κλοπή νερού. Ο ΔΕΔΔΗΕ αυτό που κάνει είναι να σπεύσει να αλλάξει την σφραγίδα και μετά να κατηγορήσει αυτόν που βρίσκεται στο όνομά του ο λογαριασμός και να του επιβάλλει πρόστιμα ή και δικαστήριο. Ο καταναλωτής πρέπει να βρει έναν τρόπο να προστατευτεί αν τον πάνε δικαστικώς. Την παροχή προφανώς και δεν την ανοίγει ο χρήστης.

Στις 24/8/2019 στις 7:46 ΠΜ, 4saken είπε

Ειχε μπλεξει και η μανα μου σε παρομοια υποθεση, οσο και να τρεξε εφαγε προστιμο για ρευματοκλοπη, αν και το ρολοι αθικτο (τα αλλα στο συγκροτημα ειχαν οντως πειραχτει) η δικαιολογια τους ηταν οτι ειχαμε μειωμενη καταναλωση.Οντως η καταναλωση στο σπιτι ηταν φθινουσα απο το 2013 και μετα γιατι

1.Ειχαν παει στην Αθηνα για 1 χρονο για λογους υγειας.

2. Μετακομισα εγω και η αδελφη μου.

Στο τελος πληρωσε το προστιμο, απιστευτα ψυχοφθορα διαδικασια... Απο τοτε οποτε ακουω ΔΕΔΔΗΕ με πιανει ενας κομπος στο στομαχι...

Επέκταση  

Αυτό που έκαναν είναι παράνομο, έπρεπε να βρει το κουράγιο να πάει δικαστικώς κατά του προστίμου. Άκου εκεί το ρολόι άθικτο..... τώρα θα φοβόμαστε να κάνουμε και χαμηλότερη κατανάλωση δηλαδή.......

Στις 24/8/2019 στις 11:30 ΠΜ, M@dB0x είπε

Σε εμας δεν αφηνουμε ποτε να μπει καποιος απο δεδηε. Καποια στιγμη που ηρθαν και για ελεγχο, παλι δε τους αφησα. Μετα ηρθαν με την αστυνομια (μετα απο 2-3 μερες) και μαντεψτε.......... παλι δε τους αφησα. Απο τοτε τους παιρνουμε τηλεφωνο και απλα τους δινουμε τα στοιχεια των μετρητων. Καποια στιγμη μπηκαν με πονηρια και αμολησα στη πολυκατοικια το σκυλο μου, ενα μικρο ροντβαιλερ περιπου 75 κιλων. Αυτο εγινε πριν 5 χρονια περιπου και καποια στιγμη................. ο τυπος πρεπει να τρεχει ακομη.

Αυτα σας τα γραφω για να ξερετε οτι εχετε το δικαιωμα να μη τους βαλετε στην ιδιοκτησια σας, ασχετως ακομη και να το εχετε υπογραψει στο συμβολαιο. Το ιδιο τους ειπαν και οι αστυνομικοι, οτι εχω το δικαιωμα να μη τους βαλω μεσα και δε μπορουν να κανουν τπτ................

Επέκταση  

Όταν έρχονται με την αστυνομία έχουνε εντολή εισαγγελέα, οπότε και να μην τους αφήσετε δεν πειράζει, θα στείλουν τα ΜΑΤ και θα μπουν με το ζόρι. 

Επίσης, ένα μικρό ροτβάιλερ δεν ζυγίζει 75 κιλά. Την επόμενη που θα το ζυγίζεις δες μήπως έχασε κανένα κιλό λόγω δίαιτας.

Δημοσ.
  Στις 24/8/2019 στις 12:39 ΜΜ, lamargos είπε

Εγώ θα ντρεπόμουν όχι μόνο να τα κάνω αυτά, που γράφεις αλλά και να τα γράψω σε ένα forum καμαρώνοντας. Το ότι αμόλησες ένα σκύλο 75 κιλών εναντίον ενός ανθρώπου ενδεχομένως διακινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα δεν είναι γεγονός, για το οποίο θα έπρεπε να καυχιέσαι ούτε συμβουλή προς τρίτους. Και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει κάθε δικαίωμα να ελέγχει την κατανάλωση του μετρητή σου 3 φορές το  χρόνο και στα πλαίσια συγκεκριμένης διαδικασίας. Σ' αυτό που περιγράφεις μην περιμένεις κάποιος σοβαρός να σου μπει μπράβο ούτε να αποτελέσεις παράδειγμα προς μίμηση διώχνοντας και τρομοκρατώντας υπαλλήλους και αγνοώντας αστυνομικούς. Έχεις δικαίωμα να μην τους βάλεις μέσα στο σπίτι σου, αλλά αυτοί έχουν δικαίωμα να μπουν στην είσοδο της πολυκατοικίας σου για να ελέγξουν τον μετρητή και το δικαίωμα αυτό το απέκτησαν με την υπογραφή της σύμβασης. Τώρα γιατί δεν σου κόβουν το ρεύμα μετά από όλα αυτά, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Κρίμα όμως (και το εννοώ το κρίμα), φθάσαμε στο 2019, θέλουμε να αποκαλούμαστε Ευρωπαίοι και γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, που αποτελούν, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού αλλά κατά τα λοιπά συμπεριφερόμαστε όπως οι γιδοβοσκοί στα ζώα τους μέσα στη στάνη το 1700 μΧ επί τουρκοκρατίας, για να μην πάω και πιο παλιά.

Επέκταση  

Τώρα κάθεστε και πιάνεις κουβέντα με ένα κρετινο. Χαράς το κουράγιο σου.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάποιοι γράφουν απλά για να γράφουν.

Εάν τους αρνηθείς να μπουν για να ελέγξουν ή να μετρήσουν στο μετρητή από τη στιγμή που θα σου δείξουν ταυτότητα μπορούν να σου κόψουν το ρεύμα και να σε αναγκάσουν να βγάλεις το ρολόι  σε εξωτερικό σημείο ώστε να έχουν πρόσβαση από την εξωτερική μεριά του οικοπέδου έτσι που λέει και ο κανονισμός τους.

Εκεί αν κοπεί η σφραγίδα θα πρέπει να το καταγγείλεις και αυτοί για να σε κατηγορήσουν για ρευματοκλοπή πρέπει να το στοιχειοθετήσουν και έχουν τους τρόπους τους.Αν πάλι θέλεις μπορείς να βάλεις πορτάκι με τζάμι ώστε να φαίνεται όλο το ρολόι με  κλειδαριά και να το κλειδώνεις.

Όσο για μέτρηση κάθε δίμηνο μπορείς να δώσεις μόνος.Την επόμενη πρέπει να την κάνουν αυτοί.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 24/8/2019 στις 6:45 ΜΜ, greengr21 είπε

Καποια στιγμη την μεθεπομενη δεκαετια ισως φιλε,εδω πανε να κανουν μινιμουμ 3 αυξησεις σε ενα ετος στα τιμολογια για να μη διαλυσει η ΔΕΗ.

Συνηθως εργολαβοι ειναι δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.

Υπάρχει πιλοτικό πρόγραμμα για απομακρυσμένη μέτρηση κατανάλωσης ρεύματος για τη ΔΕΗ. Λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης της ΔΕΗ ενδεχομένως να καθυστερήσει η εφαρμογή, αν και θα ξεκινούσε από φέτος αλλά η ρευματοκλοπή αποτελεί σημαντικό στόχο για να ανακάμψει η εταιρεία.

https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/dei-etsi-tha-doulevoun-exypni-metrites-sta-spitia-pou-tha-boun/

Δημοσ.
  Στις 25/8/2019 στις 9:28 ΠΜ, mourouzis2005 είπε

Υπάρχει πιλοτικό πρόγραμμα για απομακρυσμένη μέτρηση κατανάλωσης ρεύματος για τη ΔΕΗ. Λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης της ΔΕΗ ενδεχομένως να καθυστερήσει η εφαρμογή, αν και θα ξεκινούσε από φέτος αλλά η ρευματοκλοπή αποτελεί σημαντικό στόχο για να ανακάμψει η εταιρεία.

https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/dei-etsi-tha-doulevoun-exypni-metrites-sta-spitia-pou-tha-boun/

Καλησπέρα...Θα καθυστερήσει παρά πολύ η τοποθέτηση νέων μετρητών..Ίσως μετά από 3-5 χρόνια.. Δεν υπάρχουν..Και τα χρήματα είναι πολλά... Δεν υπάρχει το τεχνικό προσωπικό για να τοποθετησουν τους μετρητές.. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη..Εξάλλου έχει καθυστερήσει και η απόφαση του ΣΤΕ για τους μετρητές..Από το 2013...

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://energypress.gr/news/deddie-ta-senaria-gia-roll-out-ton-75-ek-metriton-akoma-den-ehei-katharografei-i-apofasi-toy&ved=2ahUKEwj-1PPo4p3kAhUQKewKHWDRCckQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw1Kn6gUxkoJlozlXgK3jfC6&cshid=1566727577646

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά είδα πέσατε πάνω στον άνθρωπο να τον φάτε και να τον κατηγορήσετε... Δεν είναι έτσι , κι εγώ πέρσυ είχα ζητήσει έλεγχο για χαμηλή τάση και έβγαλαν τη σφραγίδα από το ΔΕΔΔΗΕ έκτοτε κανείς δεν ξανά έβαλε σφραγίδα αλλά δε μου είπαν ποτέ τίποτα αφού εκείνοι είχαν προβεί σε έλεγχο (εγώ ούτε καν το άγγιξα, τώρα έχει σπάσει με τον αέρα και το παραθυράκι).

Η φωτογραφία που έβαλε ο πωλητής του παρόχου ήταν για να πάρει τα νούμερα του μετρητή για να βγει τελικός εκκαθαριστικός απ' το προηγούμενο πάροχο ώστε να μη καθυστερήσει η διαδικασία περιμένοντας το ΔΕΔΔΗΕ να πάρει μέτρηση το έχω κάνει αυτό 4 φορές που άλλαξα πάροχο.

Επεξ/σία από gamsgr
Δημοσ.
  Στις 25/8/2019 στις 10:43 ΠΜ, gamsgr είπε

Βρε παιδιά είδα πέσατε πάνω στον άνθρωπο να τον φάτε και να τον κατηγορήσετε... Δεν είναι έτσι , κι εγώ πέρσυ είχα ζητήσει έλεγχο για χαμηλή τάση και έβγαλαν τη σφραγίδα από το ΔΕΔΔΗΕ έκτοτε κανείς δεν ξανά έβαλε σφραγίδα αλλά δε μου είπαν ποτέ τίποτα αφού εκείνοι είχαν προβεί σε έλεγχο (εγώ ούτε καν το άγγιξα, τώρα έχει σπάσει με τον αέρα και το παραθυράκι).

Η φωτογραφία που έβαλε ο πωλητής του παρόχου ήταν για να πάρει τα νούμερα του μετρητή για να βγει τελικός εκκαθαριστικός απ' το προηγούμενο πάροχο ώστε να μη καθυστερήσει η διαδικασία περιμένοντας το ΔΕΔΔΗΕ να πάρει μέτρηση το έχω κάνει αυτό 4 φορές που άλλαξα πάροχο.

Επέκταση  

Την μέτρηση θα την δώσει όταν περάσει ο τεχνικός από την Δεδδηε.. Από εκεί περνούν τις μετρήσεις όλοι  οι πάροχοι... Χωρίς να δώσει  την καταμετρηση  η Δεδδηε δεν γίνεται... Υπάρχει εντολή από την δοιηκηση...

Δημοσ.
  Στις 25/8/2019 στις 10:55 ΠΜ, takoulou είπε

Την μέτρηση θα την δώσει όταν περάσει ο τεχνικός από την Δεδδηε.. Από εκεί περνούν τις μετρήσεις όλοι  οι πάροχοι... Χωρίς να δώσει  την καταμετρηση  η Δεδδηε δεν γίνεται... Υπάρχει εντολή από την δοιηκηση...

Δε ξέρω το λες εσύ αλλά εγώ σε 4 παρόχους που πήγα στέλνω εγώ κάθε μήνα μέτρηση και κάθε 4 μήνες έρχεται και ο ΔΕΔΔΗΕ και μετράει....

Δημοσ.
  Στις 25/8/2019 στις 9:28 ΠΜ, mourouzis2005 είπε

Έχω τη σκέψη ότι η ρευματοκλοπή (όπως κι αν εννοείται οικονομο-τεχνικά αυτή) προσιδιάζει-συνδέεται με συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες ή κατηγορίες καταναλωτών ρεύματος. Κι ότι αυτή τους η πάγια συμπεριφορά (των ρευματοκλεπτών/ρευματομπαταξήδων)  "πιέζει" τη ΔΕΗ για να κάνει έξοδα και να θέτει κι άλλους στόχους πέρα από την παροχή ρεύματος, σε χαμηλή τιμή.  Δηλαδή, εμείς οι υπόλοιποι τελικά πληρώνουμε το μάρμαρο. Άδικα. Πρέπει να επαναπροσεγγιστεί αυτό το ζήτημα με ρεαλιστικά κριτήρια.  Να δημοσιοποιηθούν αρκετά στατιστικά δεδομένα. Γνωρίζω ότι αρκετοί από συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες  χρωστούν(και δεν νοιάζονται να ξεχρεώσουν) 8-10.000 ευρώ ο καθένας τους. Και κάθε δίμηνο προστίθενται και άλλα.  Μέσω λοιπόν της ΔΕΗ ασκείται κοινωνική πολιτική, της οποίας τα δεδομένα δεν φωτίζονται επαρκώς. 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα δεν ασκειται κοινωνικη πολιτικη ακριβως καθως σε αυτους που την εχουν πραγματικη αναγκη αυτο γινοταν σχεδον απο παντα. Αυτο που κανουν στην ουσια ειναι να ξαποστελνουν την πολιτικη κριτικη που θα δεχτουν απο τα ΜΜΕ η εκαστωτε κυβερνηση που θα ειναι οι κακοι που κοψαν το ρευμα, αυτο το ευαισθητο κοινωνικο αγαθο, απο τον κοσμακι ασχετως αν αυτος χρωσταει συστηματικα της μιχαλους σε καθε μορφη κρατικου μηχανισμου εχοντας ποσα χιλιαρικα καταχωνιασμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...