lagkinho Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 αγορα πρωτης μηχανης σκεφτομαι και ειμαι αναμεσα σε καποια μοντελα δεν εχω θεμα μεταχειρισμενο η καινουργια με απασχολει λιγο το οικονομικο αλλα θα το παρω με δοσεις αν παρω καινουργιο θελω ιδεες και γνωμες πανω στο z300 , z400 της kawasaki το ktm duke 390 2018 η 2019 με την οθονη που εχουν διορθωθει τα προβληματα και τελος της zontes το x310 και το v310 θελω να ναι αξιοπιστο οικονομικο σε σερβις και βενζινες για ν κανω βολτες πηγαινε ελα δουλεια και τα καλοκαιρια χαλκιδικη χωρις να εχω θεματα υπερθερμανσης και προβληματα
giantzeron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, lagkinho είπε τι εννοεις? Παρε japan
mp123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ολα στην κατηγορια που ψαχνεις κινεζικα ,μαλαισια ,ταιλανδη,και ινδια φτιαχνοντε.βαλε στη λιστα σου το benelli bn302r.δεν ειναι κακη επιλιγη.παρε οτι σου αρεσει. Μην ακους κανενα.πηγαινε δες τα ολα βαλτα κατω και αποφασισε τι ειναι το καλυτερο για εσενα οικονομικα .αυτα απο μενα..καλες αγορες. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από mp123
ronnie79 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δές και το versys 650. Συνδυάζει άνεση, οικονομία και αξιοπιστία. https://www.motomag.gr/news/mini-test/kawasaki-versys-6502007-20102010-2014
lagkinho Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ronnie79 είπε Δές και το versys 650. Συνδυάζει άνεση, οικονομία και αξιοπιστία. https://www.motomag.gr/news/mini-test/kawasaki-versys-6502007-20102010-2014 θελω το περισσοτερο ως πρωτη μηχανη μεχρι 400 κυβικα και το versys πεφτει λιγο εξω απο το στυλ μηχανης που βρισκω ωραιο 51 λεπτά πριν, mp123 είπε Ολα στην κατηγορια που ψαχνεις κινεζικα ,μαλαισια ,ταιλανδη,και ινδια φτιαχνοντε.βαλε στη λιστα σου το benelli bn302r.δεν ειναι κακη επιλιγη.παρε οτι σου αρεσει. Μην ακους κανενα.πηγαινε δες τα ολα βαλτα κατω και αποφασισε τι ειναι το καλυτερο για εσενα οικονομικα .αυτα απο μενα..καλες αγορες. τι ξερεις για τα benelli φαινεται ωραιο αλλα δεν εχω διαβασει και πολλα
mp123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, lagkinho είπε τι ξερεις για τα benelli φαινεται ωραιο αλλα δεν εχω διαβασει και πολλα Τα ειχα δει οταν εψαχνα για μηχανη.δεν ειναι ασχημο το 300αρι της απο αξιοπιστια δεν ξερω αλλα απο ποιοτητα στον μεσο ορο ειναι.το καλυτερο σου λεω ειναι να πας να τα δεις μονος σου ολα.ετσι και αλλοιως σε κανενα χρονο αντε το πολυ δυο θα το δωσεις θα πας σε 650 η 700αρι .δεν θα σου φτανει πια.
Ioannisto Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Οι ιαπωνες εχουν παραδοση στην αξιοπιστια, αλλα τα τελευταια χρονια η ψαλιδα εχει κλεισει πολυ κ ολες οι εταιριες παρουσιαζουν αξιοπιστες μηχανες. Αλλα το θεμα ειναι οτι συγκρινεις μηχανες απο διαφορετικες κατηγοριες. Αλλο το z300, αλλο το duke 390 ( τα zontes δν τα ξερω, αλλα προσωπικα ποτε δν παιρνω κατι που δεν ειναι δοκιμασμενο).Αλλες οι street αλλες οι supermotard. Με το z300 θα πας παντου κ αν θελεις να κανεις μικροταξιδακια, ειναι καλυτερη λυση, αφου ειναι δικυλυνδρο κ η θεση οδηγησης δν υποφερει τοσο απο τον αερα. Το duke ειναι πολυ καλυτερο μεσα στη πολη, μετακινηση γρηγορη κ απολαυστικη, δν θα χορταινεις τις βολτες. Το καλυτερο ειναι να τα οδηγησεις κ μετα να αγορασεις αυτο που θα σε "φτιαξει" καλυτερα!
alexinhogr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Ξεκινάμε πρώτα που μένεις, αν έχεις γκαράζ και τι ύψος έχεις και πόσα χρήματα διαθέτεις είναι τα βασικά για το τι μηχανάκι θα πάρεις και θέλεις κράνος μπουφαν παντελόνι γάντια και όχι από τα lidl τιμές. 1
Dudadidos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, lagkinho είπε τι εννοεις? εννοω ειναι ιαπωνες κ οχι ιαπωνοι, στον τιτλο
NinjACake Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Φιλε δες και το kle 400 της kawasaki. Ή καποιο klr αν εχει 400cc και κατω.
madnifestah Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δες και τα BMW G 310 GS Honda CB 500 X Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από madnifestah
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/8/2019 στις 5:31 ΜΜ, lagkinho είπε αγορα πρωτης μηχανης σκεφτομαι και ειμαι αναμεσα σε καποια μοντελα δεν εχω θεμα μεταχειρισμενο η καινουργια με απασχολει λιγο το οικονομικο αλλα θα το παρω με δοσεις αν παρω καινουργιο θελω ιδεες και γνωμες πανω στο z300 , z400 της kawasaki το ktm duke 390 2018 η 2019 με την οθονη που εχουν διορθωθει τα προβληματα και τελος της zontes το x310 και το v310 θελω να ναι αξιοπιστο οικονομικο σε σερβις και βενζινες για ν κανω βολτες πηγαινε ελα δουλεια και τα καλοκαιρια χαλκιδικη χωρις να εχω θεματα υπερθερμανσης και προβληματα αμα κοιτας Α2 μηχανη (οχι σκουτερ ή παπια) κατηγορια πιστευω πως το Ζ400 ειναι μονοδρομος. ειναι λιγο πολυ αντιστοιχο του δουκα αλλα θα το χαρεις εσυ και οχι ο μαστορας σου. βεβαια ειναι νεο μοντελο αρα παντα υπαρχει η πιθανοτητα στο μελλον να βγαλει κουσουρια που δεν εχουν εμφανιστει ακομα. παντως μεταξυ μιας μηχανης που θελει καθε μηνα συνεργειο και μιας που ισως βγαλει προβλημα στο μελλον, θα θεωρουσα πιο αξιοπιστη τη δευτερη. το θεμα ειναι οτι με κανα χιλιαρικο ακομα πας σε 650αρια γυμνα, οποτε δε θα ελεγα οτι ειναι value for money το 400αρι οποτε αναλογα τι θες. αμα περισσοτερο κινησε σε πολεις και στροφες το εξτρα βαρος και καταναλωση των 650 θα ειναι μειον, αντιθετα αμα εχεις μεγαλες αποστασεις με αυτοκινητοδρομο τοτε οι 650 θα ναι πιο σταθερες με περισσοτερη δυναμη για προσπερασεις ενω η καταναλωση θα ναι ιδια Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα