jimsss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Είναι που σταμάτησαν τις γλύκες με την Huawei
EuphangeL Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 23/8/2019 στις 11:43 ΠΜ, Jophiel είπε όταν βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν έρχονται σε επάφή με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω τους Αφήνω αυτό εδώ
leonproniknidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, SilverMachine είπε Δεν υπαρχει "δεν σε υποχρεωνει κανενας". Αυτα ειναι μονο στο μυαλο αυτων που τα λενε (αληθεια τα πιστευετε, η τα λετε για να λετε κατι?). Αντε, κ δεν μου αρεσουν οι κυβερνησεις στην Ελλαδα. Λεμε. Τι θα κανω? Θα φυγω κ θα παω Τουρκια γιατι εκει δεν εχει κυβερνηση? Αντε κ δεν μου αρεσουν τα γεννετικα μεταλλαγμενα της λαικης. Τι θες να κανω? Να παω να παρω απο την αλλη λαικη που ειναι επισης μεταλλαγμενα? Δλδ, τι να κανω? Να σερφαρω με Bing γιατι η microsoft δεν παρακολουθει, δεν πουλα προσωπικα δεδομενα, δε χρησιμοποιει αλγορυθμους οπως η google? Αφου ολοι τα ιδια κανουν. Τι σημασια εχει ποιον χρησιμοποιω? Οκ- σερφαρω με Opera. Τι δλδ? Οι Κινεζοι δεν κανουν οτι η google? K στην τελικη ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ τι κανω εγω κ γιατι? Πας καλα? Γραφουμε για Android κ Google κ συ ρωτας τι κινητο εχω κ γιατι κ αν χρησιμοποιω τον οποιο browser? Τι ρολο παιζει αν εγω χρησιμοποιω προιοντα της Alphabet η οποιας αλλης πολυεθνικης? Εγω σου μιλαω για την πολιτικη που ακολουθει σαν εταιρια κ συ με ρωτας τι κανω εγω στις προσωπικες μου επιλογες κ γιατι? ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ!!!!????!!!!! Σε εχω ρωτησει εγω ποτε κατι για το ατομο σου δλδ? Εβαλα λινκς απο 3 ανθρωπους (ηταν ευκολο γιατι ειναι πολλοι) που βγηκαν "παραεξω" κ ειπαν τι παιζει "μεσα". Δειξαν μια εικονα εντελως διαφορετικη απο αυτη που βλεπουμε εμεις στην βιτρινα. Κ το μονο που ειχατε να κανετε ηταν να γραψετε (αν θα θελατε) κατι για αυτη την εταιρια, η τα λογοτυπα της, η την πολιτικη της. Η τιποτα ρε αδερφε. Μπορει καποιοι απο εσας να ειναι "μεσα" κ να τα βλεπετε ολη μερα κ να μην σας κανουν αισθηση αυτα που ηταν. Δεχτο κ αυτο. Κ σεις τι ειπατε? 5 απαντησεις ψευτοπλακιτσα, υφακι, δουλεμα, κ αποριες τις κακιας ωρας γυρω απ το ατομο μου... Σας δειχνω το δασος κ σεις το μονο που εχετε να σχολιασετε ειναι το χερι μου. Αξιολυπητο πραγματικα.................. Σου τονίζω που θα σου απαντήσω γιατί όλο το υπόλοιπο μήνυμα φοβάμαι γιατί εσύ θα μας δείρεις σε λίγο. Πολλά νεύρα αδερφέ πρέπει να το κοιτάξεις. Εύλογη είναι η απορία μου φίλε μου γιατί απλά είναι όλοι έτσι και το παραδέχεσαι και εσύ. Από την στιγμή που το παραδέχεσαι μην έχεις κανένα κόλλημα με την google η την οποιαδήποτε google. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Αφού δεν πας την google και κανέναν όπως ξεκαθαρίζεις σε αυτό σου το ποστ απλά μην ασχολείσαι γιατί μπερδύεις τους υπόλοιπους που αναρωτιούνται γιατί τόσο κόλλημα. Τα παραδείγματα με λαικές και περί πολιτικής είναι τουλάχιστον γελοία, Βλέποντας επίσης τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την συζήτηση απλά ξεκαθάρισε το τοπίο και δεν αξίζει να συζητά μαζί σου κανείς. Και τα παραδείγματα κράτησε τα για τον εαυτό σου αφού πρώτα τον ανακαλύψεις καλά και κοιτάξεις να τον βελτιώσεις.
SilverMachine Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, leonproniknidis είπε Σου τονίζω που θα σου απαντήσω γιατί όλο το υπόλοιπο μήνυμα φοβάμαι γιατί εσύ θα μας δείρεις σε λίγο. Πολλά νεύρα αδερφέ πρέπει να το κοιτάξεις. Εύλογη είναι η απορία μου φίλε μου γιατί απλά είναι όλοι έτσι και το παραδέχεσαι και εσύ. Από την στιγμή που το παραδέχεσαι μην έχεις κανένα κόλλημα με την google η την οποιαδήποτε google. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Αφού δεν πας την google και κανέναν όπως ξεκαθαρίζεις σε αυτό σου το ποστ απλά μην ασχολείσαι γιατί μπερδύεις τους υπόλοιπους που αναρωτιούνται γιατί τόσο κόλλημα. Τα παραδείγματα με λαικές και περί πολιτικής είναι τουλάχιστον γελοία, Βλέποντας επίσης τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την συζήτηση απλά ξεκαθάρισε το τοπίο και δεν αξίζει να συζητά μαζί σου κανείς. Και τα παραδείγματα κράτησε τα για τον εαυτό σου αφού πρώτα τον ανακαλύψεις καλά και κοιτάξεις να τον βελτιώσεις. Το να σου μιλαω για μια εταιρια κ την πολιτικη της απεναντι στο κοινο κ συ να ασχολεισαι με μενα ειναι ΛΑΘΟΣ. Αν η συζητηση ηταν με τιτλο "πως νοιωθει ο silver machine απεναντι στην google κ γιατι" τοτε θα κολλαγαν αυτα που ρωτας εσυ κ οι υπολοιποι αινσταιν εδω μεσα. Αυτα που ρωτατε ειναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ- στο ειπε κ ο admin κ συ συνεχιζεις το χαβα σου. Δεν ειναι φιλοσοφικο ζητημα "πιο συναισθημα ειναι δυνατοτερο- η πορδη η το βραδυνο αερακι", να το σχολιασουμε ο καθενας οπως θελει. Το ζητημα ειναι η Google. Aν θες τοσο πολυ να μαθεις για εμενα ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ στο κατω κατω της γραφης !!!! Γι αυτο υπαρχουν κ αυτα. Κ οταν εισαι εκτος εισαι εκτος! Κ συ κ οσοι αλλοι το κανετε! Πως θα γινει τωρα? Τρελους θα μας βγαλεις? λολ δλδ.... Τα παραδειγματα ειναι γελοια για να κολλανε καλυτερα στην γελοια κουβεντα. Νευρα βλεπεις εσυ που πιθανοτατα εχεις το προβλημα κ ασχολεισαι προσωπικα με τους αλλους. Εγω δεν θελω να εχω τιποτα μαζι σου "φιλαρακι". Εγω ασχολουμαι με την Google -εσυ μου εισαι παγερα αδιαφορος, οτι τηλεφωνο κ αν χρησιμοποιεις, οποιον browser κ αν εχεις. Καλο σου βραδυ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από SilverMachine
Spyros_Spy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Ήταν να το πουν ή 10 ή γλυκό από Χ. Δεν τους άρεσε ο Xalvas μάλλον;;;
Jophiel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, EuphangeL είπε Αφήνω αυτό εδώ Κάτι δεν κατάλαβα τοτε... Γιατί το παραθετεις; Είναι κάτι περίεργο; Elaborate please... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Jophiel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα