Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκάθαρα το όλο παιχνίδι είχε χαθεί εξαρχής από την επιλογή της ονοματοδοσίας να βασίζεται σε γλυκά. Πως να συγκριθεί το Marsmallow με το Kokoretsi και το Gingerbread με το Souvlaki; Απολύστε τον υπεύθυνο χθες κιόλας!!!!!!!

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Google--->Bring the world together

Nokia ---> Connecting people.

Νομίζω όλοι οι άλλοι είναι για την πάρτυ τους πάντως

Επεξ/σία από spsomas
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Μου άρεσαν τα ονόματα γλυκών και νομίζω είχα όλα τα android που βγήκαν σε 6-7 συσκευές που άλλαξα τα τελευταία 10 χρόνια.

Δημοσ.

Android 10i(nsuline) έπρεπε να το ονομάσουν...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, suspiria είπε

κριμα!περιμενα πως και πως την επομενη εκδοση 12 baklavas

Η εκδοση 12 θα ξεκινουσε απο το γραμμα S. Αρα δεν υπηρχε πειπτωση να ηταν baklavas. Κριμα που κατηργησε τα γλυκα παντως εδινε μια αλλη νοτα στο ολο θεμα των εκδοσεων.

Δημοσ.

Σταθερότητα και αξιοπιστία. Ανοικτό λογισμικό να κάνεις ότι θες. Τα τελευταία 1-2 χρόνια ΚΑΙ ασφαλές. Δυστυχώς όμως τόσο ανοικτό που οι μη έχοντας τις βασικές γνώσεις και με τόσα πρόχειρα brands που έχουν ξετρυπώσει και ελεύθερα βάζουν android στις συσκευές τους έχει κάνει το "κακό" όνομα και έχει διώξει κόσμο στο απέναντι στρατόπεδο. 

Τώρα πιστεύω σιγά σιγά θα γίνει ακόμη ποιο ασφαλές και με τις τιμές να πέφτουν σε κάποιες μάρκες όπως η Xiaomi αλλά και στα ακριβά τηλέφωνα όπως και να έχει θα δούμε εξελίξεις μεγάλες στο λογισμικό και τεράστια εξάπλωση του. Δεν την κουνάει τίποτε την Google. 

Προτιμώ απλά νούμερα και όχι ονόματα γλυκών επί του θέματος. Επιτέλους αρχίζει και σοβαρεύει και σε αυτό το τομέα.

Μπράβο Google.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη μια καινοτομια απο το OS της καρδιας μας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...