Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

ΦΙλε μου δεν είναι λιγο ποιο κυρτα , νομιζεις ότι είναι .  Τα νεα Curved 34 είναι 1.900R

Ολες εχουν λιγο πολύ light bleed.

To λιγο με το πολυ ομως μπορουν να κανουν τρελη διαφορα. Γι' αυτό αναφέρομαι σε quality control. Όλα τα πανελ θα εχουν λιγο πολύ αλλά τουλάχιστον η εταιρία να μην αφήνει πάνελς με πολύ bleed να φεύγουν απ το εργοστάσιο. 

1 ώρα πριν, Arkin είπε

1900R ειναι και το παλιο της dell. 1800r-1900r οι διαφορες ειναι ανανεπαίσθητες. Το 3800R που εχουν καποιες Ultrawide εχουν την πιο μικρη καμπυλη. 

Γενικά κατα τη γνώμη μου μακρυά από Ultrawide 3800R, τουλάχιστον για Gaming.

• Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Babis_allos είπε

To λιγο με το πολυ ομως μπορουν να κανουν τρελη διαφορα. Γι' αυτό αναφέρομαι σε quality control. Όλα τα πανελ θα εχουν λιγο πολύ αλλά τουλάχιστον η εταιρία να μην αφήνει πάνελς με πολύ bleed να φεύγουν απ το εργοστάσιο. 

Γενικά κατα τη γνώμη μου μακρυά από Ultrawide 3800R, τουλάχιστον για Gaming.

Προφανως. 1500 με 1900r ειναι το ιδανικο. Ειδικα στις 34 ιντσες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω το AW3418DW και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα, το τρεχω ολη μερα καθε μερα στα 120 καρφωτα με RTX 2080 Ti, δυστυχως ομως ακουω απο πολλους χρηστες οτι ειχε θεμα το συγκεκριμενο μοντελο με flickering οταν το εκαναν overclock πανω απο 100 hz.
Προσωπικα δεν βρισκω λογικη να διαλεξει κανεις αυτο το μοντελο της Alienware σε σχεση με το LG GK950-F 144 ΗΖ εκτος αν εισαι τερμα πορομενος με το design της Alienware και δεν σε πειραζουν τα 24hz.
Μεταξυ μας ειδα και την LG απο κοντα και το build quality ειναι μερα με την νυχτα, εξωτερικα το build quality της Alienware ειναι τοσο professional και ποιοτικο που το LG φαινοταν σαν παιχνιδι απο τα Jumbo μπροστα του.
Και ακομα κατι, εχω i7 8700k RTX 2080 Ti και 16gb ram και δυσκολευομαι να κρατησω σταθερα πανω απο 100, ισως εκει πονταρει η Alienware, δυστυχως ακομα και η Top End καρτα γραφικων με Top End Cpu ζοριζονται σε αυτην την αναλυση σε Ultrawide.
Να θυμαστε παντα οτι το 3440x1440p ειναι κατα 33% ποιο ζορικο στην καρτα γραφικων σε σχεση με μια απλη 2560x1440p.

Επεξ/σία από Ektelion90
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...