Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία.
Δεν γνωρίζω αν είμαι στο σωστό θέμα οπότε ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.

Το θέμα μου αυτή την στιγμή είναι ότι έχω τα ηχεία Creative GigaWorks T20 Series II εδώ και 3 περίπου χρόνια και είμαι απόλλητα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά εδώ και λίγες μέρες το power supply τους μου έχει βγάλει πρόβλημα και κάνει βραχυκύκλωμα και δεν λειτουργουν. 
Έψαξα να βρώ κάτι αντοίστιχο για να αντικασταστίσω μόνο αυτό, αλλά επειδή είναι 27V = 1.7A σε όσα καταστήματα πήγα να κοιτάξω, μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να βρώ κάτι τέτοιο και το μονο που μπορώ να κάνω είναι να δω απο εξωτερκο. Φυσικά οι επιλογές που έχω βρεί είναι πάνω απο 30 ευρώ οπότε σκέφτομαι να δώ για καινούργια ηχεία. Φυσικά αν έχει κάποιος κάποια αγγελία που να μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα.

Για τώρα είμαι μεταξύ αυτών των 2 συστημάτων Edifier R1280T και Logitech Z533 . Έχω διαβάσει κριτικές και για τα 2 πάρα πολλές και έχω μπερδευτεί αρκετά. Για το πρώτο επίσης έχω διαβάσει ότι μπορώ στο μέλλον να βάλω subwoofer αν θελήσω, αλλά μπορώ δλδ να βάλω όποιο θέλω εγώ ή υπάρχουν συγκεκριμένα που μπορώ να πάρω;

Η χρήση που θέλω να κάνω είναι ταινίες, μουσική (πολλά είδη, house, rock, epic), video games. Και μιλάμε για σύστημα σε σαλόνι με αρκετά μεγάλο χώρο.
Επίσης και κάτι τελευταίο. Αν θελήσω να πάρω Bluetooth Audio Receiver όπως πχ αύτον θα μπορώ να τον βάλω και στα 2;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και ότι βοήθεια μπορείτε να δώσετε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...