music_lover Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε παιζεις κανονικα παιχνιδια απλα δεν ειναι το δυνατο της σημειο αυτο ,εμενα ειναι το 2016 και παιζει πολλες ωρες την ημερα και προβλημα δεν υπαρχει απολυτως κανενα Α είσαι και εσύ ένας ακόμα από το 1 εκατομμύριο που λέει ο φίλος @asdfaster παραπάνω που την έχουμε ανοιχτή από το 1980 και δεν έχει πάθει τίποτα? 🤣 Ευτυχώς γιατί νόμιζα ήμουν μόνος.. 🙄
Agony Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 56 λεπτά πριν, asdfaster είπε Εσύ ξέρω, είσαι εσύ και αλλη ένα εκατομμύριο που παίζεται από το 1980 ως σήμερα games και την έχετε ανοιχτή από τότε ως σήμερα και όλα καλά. Μην λέμε τα ίδια πάντα και χαλάμε τα topics για το τι κάνετε εσείς δεν με πολύ ενδιαφέρει. Εσύ κανε ότι θες με την δίκια σου. Εγώ μιλάω για το τι σου λέει ο κατασκευαστής, και εμενα η oled μου λέει για τον ποσο χρόνο να μένει ανοιχτή. Και για το gaming επίσης. Την έχουμε ανοιχτή 5 χρονια και επειδή δεν μας έβγαλε στάμπα σε εμας δεν υπάρχει κιόλας έτσι? ότι νάνε όμως. Για δωσε μου λινκ στα χαρτια τις Oled σου που γραφει ποση ωρα πρεπει να την εχεις ανοιχτή? Διοτι εγω που εχω μια C8 και B7 δεν γραφει πουθενα το βιβλιαρακι οτι πρεπει να την εχεις 4 ωρες ανοιχτή και.μετα να την κλείνεις. Αυτο.ειναι κατι που εχουμε πει εμεις μεταξύ μας στα φορουμ. Ναι υπαρχει πιθανοτητα Burn in ναι ομως σαν κάτοχος OLed θα ξερεις οτι με τα νεα Firmware ειδικα τα νεα μοντελα εχουν ενα καρο αυτοματες προστασίες. Ουσιαστικα ειναι πολυ δυσκολο αν δεν τις εχεις απενεργοποιήσει η αν επίτηδες εχεις αφησει στατικη εικονα και δεν εχει screen saver κτλ κτλ να βγαλει θεμα. Λοιπον ναι οι Oled έχουν πιθανοτητα Burn in ... Οπως και οι VA εχουν πιθανοτητα να εχεις καμένα η κολλημένα πιξελς. Εχω Samsung JU8000 που εβγαλε καμενα πιξελς και δεν τα κάλυπτε η εγγυηση. Και εχω D8000 παλαιότερη και δεν εχει κανενα προβλημα με περισσοτερες ώρες. Ελαττώματα υπαρχουν παντου σε ολα τα πανελ. Αλλα αυτο με το burn in ειναι τραβηγμενο απο τα μαλια.... Αυτη την στιγμη η LG εχει πουλησει τοσα μα τοσο OLED panel λογικο ειναι να υπαρχουν και καποια θέματα. 2
slk200gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Ευτυχώς γιατί νόμιζα ήμουν μόνος.. 🙄 ημαστε πολλοι
taramas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 6 minutes ago, slk200gr said: ημαστε πολλοι Όπα παίδες! Ένας από τους δυο σας λέει ψέματα! Αποκλείεται να υπάρχουν ένα εκατομμύριο OLED στην Ελλάδα! Δεν βγαίνουν τα στατιστικά!😂
slk200gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, taramas είπε Όπα παίδες! Ένας από τους δυο σας λέει ψέματα! Αποκλείεται να υπάρχουν ένα εκατομμύριο OLED στην Ελλάδα! Δεν βγαίνουν τα στατιστικά!😂 εγω δεν ειπα οτι ειμαι ο ενας απο το ενα εκατομμυριο ,ουτε ειπα οτι την δουλευω απο το 1980 (απο το 2016 ειπα) ΑΡΑ ψευτης ειναι ο αλλος Spoiler Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από slk200gr
Retromaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει σύγκρουση με την πατέντα της lg στην οποία η διαφορά στο concept είναι white oled (rgb σε σάντουιτς) αντί για blue και μετά φιλτράρισμα. Ακόμη και αν δεν υπάρχει σύγκρουση πιστεύω ότι η lg θα βγάλει oled + nano filters...
Agony Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει σύγκρουση με την πατέντα της lg στην οποία η διαφορά στο concept είναι white oled (rgb σε σάντουιτς) αντί για blue και μετά φιλτράρισμα. Ακόμη και αν δεν υπάρχει σύγκρουση πιστεύω ότι η lg θα βγάλει oled + nano filters... Τα nano filters θα ειναι οπως στα ips της ? Διοτι πειρα μια ultrawide nano ips και την επέστρεψα... Για αλους λόγους, όμως τα χρωματα δεν ηταν οπως περίμενα ηταν πως να το πω εντονα μεν ξεθοριασμενα δε, σε σχεση με την προηγουμενη lg ultrawide ips που ακομα εχω.
Deadpool 1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, asdfaster είπε Ολες οι εταιρίες συγκρίνουν lcd ακόμα και crt με oled για να μας δείξουν ποσο καλές είναι οι oled τους. Αυτό το ξέρουμε δεν χρειάζεται να μας το πει κανεις. Καθε φορα που πάει να βγάλει oled για παραγωγή καπιος αυτο κανουν. Και μονο που θα δεις μια oled θα το καταλάβεις ποσο ωραία χρώματα έχει. Το θέμα είναι ενα. Ας επένδυση και κάποιος για το burn in. Οσο και να υπάρχει ανταγωνισμός όσο και να πέσουν οι τιμές όσο και αν πάνε όλοι σε oled. Aμα δεν υπαρχει κάτι που να αποτρέπει το burn in. Θα ειναι οπως και τωρα ενα μάτσο τίποτα τίποτα με ζωντανά χρώματα. Ολες οι εταιρίες τα λένε ωραία και καλά και ποσο καλές είναι αλλα καμια δεν λέει για το burn in που είναι το μείζον θέμα και το θέμα που δεν αγοράζει ο άλλος oled. Γιατί άμα δεν είχε burn in πιστεύω θα αγόραζαν όλοι αργά η γρήγορα ακόμα και αν κάνουν πάνω από 1000 euro. Γιατί πολύ απλά το αξίζουν να κάνουν ακριβά γιατί αυτό που δίνουν είναι το απόλυτος τέλειο.Το να μου λέει στο βιβλιαράκι να προσέχω ποσο την εxω αναμένει καθε μερα γιατί θα εχει burn in δεν μου λέει απόλυτος τίποτα. Επίσης δεν μου λέει ούτε η νέα τους τεχνολογία κάτι εφόσον θα υπάρχει burn in. Η τηλεόραση μου είναι oled χωρίς burn in ακόμα. Αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα απoκτηση. Και δεν σημαίνει πως εκατομμύρια oled άλλον ανθρώπων δεν έχουν. Και παιχνίδια δεν παιζω στην oled γιατί απαγορεύεται και ούτε το ρισκάρω. Είχαν burn in γιατί έτσι βόλευε τους ανταγωνιστές(παραμύθι για να τρομάζουν οι καταναλωτές και να αγοράζουν qled) . Τώρα που θα βγάλει η samsung θα φτιάξουν όλα και θα είναι η καλύτερη τεχνολογία.
korakios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Έτσι λέγαν για το burnin και για τις plasma τηλεοράσεις (η καλύτερη εικόνα για μένα) ,που το μόνο που έχουν πάθει είναι σκιά από λογότυπο καναλιού που δε φαίνεται καν σε ταινίες . (10+ χρόνια) 1
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Όλοι λένε ότι το μέλλον στις τηλεοράσεις θα είναι οι microled που δεν έχουν τα προβλήματα ούτε των lcd ούτε των oled. Προφανώς είμαστε ακόμα αρκετά χρόνια μακριά απ'το να δούμε τέτοια εμπορική υλοποίηση, οπ΄τε και η Samsung αναγκάζεται έστω και καθυστερημένα να παλέψει στις oled, που σνόμπαρε τόσο καιρό, κοροϊδεύοντας. Ας υπάρξει λίγος πόλεμος, μήπως δούμε και καλύτερες τιμές, αλλά και πιο γρήγορη εξάλειψη προβλημάτων... 1
thanosAIAS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Παιδιά δεν καταλάβατε...δεν είμαι απλες OLED... Ειναι OLED on steroids!!! Δε θα έχουν burn in και θα έχουν πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα!!! Ουσιαστικά θα είναι ένα πάνελ από μπλε OLED pixel και με τα quantum dots θα βγάζει όλα τα άλλα χρώματα! Άρα δε θα υπάρχει διαφορετικός ρυθμός φθοράς των μπλε πίξελ με τα κόκκινα και τα πράσινα (burn in), αφού όλα θα είναι μπλε! Αν το πετύχει τελικά , δε θα μείνει τίποτα όρθιο στον ανταγωνισμό!!! 3
mgeor Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικα ειναι τοσο τραγικο αυτο που γινεται με τις OLED. Και οι CRT και οι PLASMA και οι VA εχουν ρισκο burn in. Αμα έχεις το ιδιο ειδησεογραφικο καναλι επι ωρες καθε μερα, ολες θα το παθουν. Στην LG 65Β7 επαιξα Zelda Breath of the Wild πανω απο 400 ωρες. Mario Odyssey απειρες ωρες, Netflix με υποτιτλους ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες. Με PS4 GOD OF WAR το εχω τερματισει 100% completion, επαιζα για 5 μηνες σχεδον καθε μερα. To παραμικρο burn in δεν υπαρχει Ουτε καν εχω παρατηρησει image retention, που ειναι το σταδιο πριν το burn in. Ποτε δηλαδη θα γινει η ζημια? Αμα δεις image retention, τρεχεις pixel refresher και τελος. Κατι που δεν εχω κανει ποτε. Ειναι η ωραιοτερη εικονα που εχω δει σε παιχνιδια μακράν. Οποιος εχει παιξει Metro Exodus σε OLED δεν ξαναπαιζει σε LCD. Δεν υπάρχει πουθενα σε manual της LG οδηγια για το ποσες ωρες πρεπει να μενει αναμενη. Ειναι φτιαγμενες να παιζουν ωρες ατελειωτες για χρονια. Αλλα η Samsung πληρωνει τους reviewers για την υπερβολη της υπερβολης. Οσοι φοβουνται πως μια πανεξυπνη κολοσσιαια εταιρια με δισεκατομμυρια επενδυμενα, πουλαει στον καταναλωτη τηλεοραση που καιγονται τα pixel της σε λιγες ωρες, ας μην παρει, να περιμενει μερικα χρονια ακομα για Samsung η οτι αλλο βγει, ενω εμεις απολαμβάνουμε οτι καλυτερο υπαρχει (με διαφορα) για 3 και βαλε χρονια τωρα. Προσωπικα μολις αγορασα την 65C9 γιατι ειναι πιο φωτεινη στα παιχνιδια HDR. Εχω παθει την πλακα της ζωης μου. Μην ακουτε μ@λακιες!!! αγοραστε OLED σε προσφορες, ειναι ασυλληπτες. ΥΓ. και στα παιχνιδια η διαφορα με LCD ειναι ακομα μεγαλυτερη απ' οτι σε ταινιες. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από mgeor 1 1
spyros1908 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, asdfaster είπε Ολες οι εταιρίες συγκρίνουν lcd ακόμα και crt με oled για να μας δείξουν ποσο καλές είναι οι oled τους. Αυτό το ξέρουμε δεν χρειάζεται να μας το πει κανεις. Καθε φορα που πάει να βγάλει oled για παραγωγή καπιος αυτο κανουν. Και μονο που θα δεις μια oled θα το καταλάβεις ποσο ωραία χρώματα έχει. Το θέμα είναι ενα. Ας επένδυση και κάποιος για το burn in. Οσο και να υπάρχει ανταγωνισμός όσο και να πέσουν οι τιμές όσο και αν πάνε όλοι σε oled. Aμα δεν υπαρχει κάτι που να αποτρέπει το burn in. Θα ειναι οπως και τωρα ενα μάτσο τίποτα τίποτα με ζωντανά χρώματα. Ολες οι εταιρίες τα λένε ωραία και καλά και ποσο καλές είναι αλλα καμια δεν λέει για το burn in που είναι το μείζον θέμα και το θέμα που δεν αγοράζει ο άλλος oled. Γιατί άμα δεν είχε burn in πιστεύω θα αγόραζαν όλοι αργά η γρήγορα ακόμα και αν κάνουν πάνω από 1000 euro. Γιατί πολύ απλά το αξίζουν να κάνουν ακριβά γιατί αυτό που δίνουν είναι το απόλυτος τέλειο.Το να μου λέει στο βιβλιαράκι να προσέχω ποσο την εxω αναμένει καθε μερα γιατί θα εχει burn in δεν μου λέει απόλυτος τίποτα. Επίσης δεν μου λέει ούτε η νέα τους τεχνολογία κάτι εφόσον θα υπάρχει burn in. Η τηλεόραση μου είναι oled χωρίς burn in ακόμα. Αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα απoκτηση. Και δεν σημαίνει πως εκατομμύρια oled άλλον ανθρώπων δεν έχουν. Και παιχνίδια δεν παιζω στην oled γιατί απαγορεύεται και ούτε το ρισκάρω. Ειχα στην κατοχή μου και εχω μέχρι και τώρα που μιλάμε από το 2015 της εξής OLED LG 930v(1080p model),LG E7,LG E8, Και από τον Μάιο απολαμβάνω την εκπληκτική 65" LG C9!! Σχεδον όλες μου οι προηγούμενες τηλεοράσεις μου εχουν πουληθεί εδω στο site και μάλιστα με κανα δύο παιδια από εδω εχω κρατήσει επαφές.. Πάμε στο "ρεζουμέ": Μην σας πιάνει πανικός με το burn in και σταματήστε να διαβαζεται οτι γράφουν στο internet... Ναι το burn in μπορεί να υπάρξει εαν είστε "κάφροι" και συγγνώμη για την έκφραση!Εαν για παραδειγμα βλέπεται 12 ώρες την ημερα συνεχομενα και μονο Αντ1 έχετε πιθανότητα για burn in χωρις και πάλι να είναι σιγουρο γιατι ειδικά από τα 2018 panel της LG εχουν και καλύτερα πάνελ και περισσότερες προστασίες! Εγω σε όλες μου της oled σε καμία μα σε καμία δεν έπαθα burn in και μαλιστα με άφθονο gaming,ακομα και στου 2015 μοντέλο που θεωρούνται πιο επιρρεπή σε burn in.. Τι θελουν οι oled με λιγα λογια?Λιγο ποικιλια(λιγο τηλεοπτικό,ταινιες,gaming κτλ) που λιγο πολυ όλοι πιστεύω ετσι βλέπουμε.. Τωρα εαν κάποιος θελει να έχει την oled σε pc και να κλείνει καθημερινά 8ωρα που έχει όλο στατικές εικόνες,η να βλέπει 3-4 ταινίες την ημέρα με μαύρες μπάρες πανω-κατω εννοείται η oled για αυτον δεν κανει! Επαναλαμβάνω ακόμα και σήμερα παρόλο που ειμαι 39 χρόνων θα τύχει να κλεισω και 6ωρες συνεχόμενα σε gaming..σε καμία από της τηλεοράσεις που είχα στην κατοχη μου δεν επαθα το παραμικρό... Τέλος να πω πως προτιμώ της LG γιατι εκτός από την εκπληκτικη τους εικόνα σε OLED εχουν και μακραν από τον δεύτερο το καλύτερο service,και μιλαω απο προσωπική μου εμπειρία τοσο από εμενα οσο και από τον κουμπάρο μου.. Η LG το παραμικρο πρόβλημα το αναγνωρίζει και πολλές φορές εαν δεν έχει το αντίστοιχο ανταλλακτικό μεχρι και χρηματική αποζημίωση ολόκληρου του ποσού δίνει και ας έχει περάσει και σχεδον 2 χρόνια από την αγορα(το επαθε ο κουμπάρος μου και πήρε τα χρήματα του πίσω χωρις δεύτερη κουβέντα). Χωρις να θέλω να κάνω διαφήμιση στην LG...παρτε για παράδειγμα Sony και να δείτε εαν πάθετε κατι τι δύσκολη που είναι στο να αναλάβουν της ευθύνες τους... Σας τα λεω ολα αυτα γιατι εδω και μια 10ετια εχω αλλάξει πανω απο 10 τηλεοράσεις από όλες της εταιρίες.. Σαν την LG στο service δεν υπάρχει.. Ακομα και burn in αναγνωρίζει(εαν δεν φταίει ο χρήστης) 49 λεπτά πριν, mgeor είπε Πραγματικα ειναι τοσο τραγικο αυτο που γινεται με τις OLED. Και οι CRT και οι PLASMA και οι VA εχουν ρισκο burn in. Αμα έχεις το ιδιο ειδησεογραφικο καναλι επι ωρες καθε μερα, ολες θα το παθουν. Στην LG 65Β7 επαιξα Zelda Breath of the Wild πανω απο 400 ωρες. Mario Odyssey απειρες ωρες, Netflix με υποτιτλους ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες. Με PS4 GOD OF WAR το εχω τερματισει 100% completion, επαιζα για 5 μηνες σχεδον καθε μερα. To παραμικρο burn in δεν υπαρχει Ουτε καν εχω παρατηρησει image retention, που ειναι το σταδιο πριν το burn in. Ποτε δηλαδη θα γινει η ζημια? Αμα δεις image retention, τρεχεις pixel refresher και τελος. Κατι που δεν εχω κανει ποτε. Ειναι η ωραιοτερη εικονα που εχω δει σε παιχνιδια μακράν. Οποιος εχει παιξει Metro Exodus σε OLED δεν ξαναπαιζει σε LCD. Δεν υπάρχει πουθενα σε manual της LG οδηγια για το ποσες ωρες πρεπει να μενει αναμενη. Ειναι φτιαγμενες να παιζουν ωρες ατελειωτες για χρονια. Αλλα η Samsung πληρωνει τους reviewers για την υπερβολη της υπερβολης. Οσοι φοβουνται πως μια πανεξυπνη κολοσσιαια εταιρια με δισεκατομμυρια επενδυμενα, πουλαει στον καταναλωτη τηλεοραση που καιγονται τα pixel της σε λιγες ωρες, ας μην παρει, να περιμενει μερικα χρονια ακομα για Samsung η οτι αλλο βγει, ενω εμεις απολαμβάνουμε οτι καλυτερο υπαρχει (με διαφορα) για 3 και βαλε χρονια τωρα. Προσωπικα μολις αγορασα την 65C9 γιατι ειναι πιο φωτεινη στα παιχνιδια HDR. Εχω παθει την πλακα της ζωης μου. Μην ακουτε μ@λακιες!!! αγοραστε OLED σε προσφορες, ειναι ασυλληπτες. ΥΓ. και στα παιχνιδια η διαφορα με LCD ειναι ακομα μεγαλυτερη απ' οτι σε ταινιες. Μια χαρα τα λες,με την μόνη διαφορα οτι κάνεις ενα λαθος!Το image retention δεν ειναι ενα στάδιο πριν το burn in. . Image retention είναι το προσωρινό αποτύπωμα σε μια στατική εικονα που παθαίνουν καμια φορά οι oled. Ειναι εντελώς ακίνδυνο και σε λιγα δεύτερο λεπτά εξαφανίζεται! Αυτο το image retention δεν σημαίνει οτι εαν το παθαίνεις που και που οτι ειναι ενα σταδίο πριν το burn in ! Απλα καποιες oled το παθαινουν συχνά άλλες σπάνια και άλλες καθόλου. Για παράδειγμα στην E7 που ειχα εγω το πάθαινε συχνα,δεν με ενοχλούσε γιατι εξαφανιζόταν σχεδον αμέσως και η τηλεόραση μου δεν έπαθε ποτέ burn in. Αλλος γνωστος μου που είχε την Ε7 δεν πάθαινε σχεδον ποτε image retention.. Στην C9 που εχω απο τον Μάιο στης 700 ώρες λειτουργίας να έχει πάθει 2-3 φορές image retention.. Το pixel refresher δεν ειναι καλό να γίνεται σκόπιμα και συνέχεια γιατι (λενε) ότι μειώνει την ζωη του πάνελ... Pixel refresher εστω και σύντομο 10 λεπτων κανει από μονη της οι oled απο το 2017 και μετά ανα 4 ώρες οταν απενεργοποιείτε η τηλεόραση.. Γι'αυτο σε διάφορα forum λένε ότι το ιδανικό ανα 4- 5 ώρες να την κλείνουμε για ενα 10λεπτο για να έχουμε οσο το δυνατό καλύτερο το πάνελ μας.. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από spyros1908 1
georgetsl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, taramas είπε Που να σε έλεγε και Καμπούρη δηλαδή.. Φαντάζομαι ο άνθρωπος απλά ήθελε να αποδαιμονοποιήσει τις OLED .Που ο κόσμος έχει καταντήσει να πιστεύει ότι με το που τις ανοίξεις αρπάζουν σαν τα φίλμ τα Kodak! Εντάξει ...ο κόσμος δεν ξέρει και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες ...ασχολείται όταν βλέπει κλειστή την τηλεόραση του και έχει μείνει αποτύπωμα μετά από κάποιον καιρό....εκεί αρχίζουν τα ζόρια ....τα νευρα με τα σέρβις ....μετά διαβάζουν τα manual ....αλλά τότε είναι αργά ....δίκιο είχε ο τύπος που έλεγε παραπάνω ...ενας σκασμός χρήματα για κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να παρουσιάσει αποτύπωμα ....ξέρω εγώ ; Μου φαίνεται κάπως, να σκάσεις πόσα χιλιάρικα για μια τηλεόραση που έχει εκπληκτικό μαύρο αλλά την άλλην να κινδυνευει να αποκτήσει burn in άμα την έχεις αναμμένη ώρες καθημερινά ....για εμένα είναι ένα ελάττωμα που έντεχνα οι εταιρίες το κρύβουν σε καταναλωτές που δεν έχουν ιδέα ....προσωπικά οι quantum αυτή την στιγμή είναι μια πολύ καλή λύση και ας μην έχει το μαύρο μιας oled ... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από georgetsl 1
Nvidiaman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Έχω την C9 με τα τέλεια χρώματα της, τα τέλεια μαύρα της, και παίζω άρχοντας στα 120Hz. Ξαφνικά τώρα που η Samsung θα μπει στο παιχνίδι Ούτε burn in θα έχουμε ούτε τίποτα. Σαν τις διαφημίσεις που έβγαλε εκτός κυκλοφορίας με την απουσία του AudioJack στα κινητά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα