maglor1981 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Καλημέρα. Όλες οι παραγγελίες από εξωτερικό (εκτός ευρωπαϊκής ένωσης) περνάνε πλέον τελωνείο. Γλιτώνεις το τελωνείο αν το ποσό είναι κάτω από 25€ νομίζω. Αυτό το ποσό είναι για όλη την παραγγελία ή για κάθε αντικείμενο της παραγγελίας. Δηλαδή αν έχω 10 αντικείμενα των 10€ το καθένα, πληρώνω ή όχι τελωνείο??
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, maglor1981 είπε 1.κάτω από 25€ νομίζω. 2.Αυτό το ποσό είναι για όλη την παραγγελία ή για κάθε αντικείμενο της παραγγελίας. 1.Κατω απο 22 μαζι με τα μεταφορικά 2. Αν ειναι σε ενα πακετο, για το συνολο. Τα πακέτα φορολογούμενοι οχι πόσα εχει μέσα. 1
txcellas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε 1.Κατω απο 22 μαζι με τα μεταφορικά 2. Αν ειναι σε ενα πακετο, για το συνολο. Τα πακέτα φορολογούμενοι οχι πόσα εχει μέσα. Οπότε καλύτερα να έχει κάθε παραγγελία ξεχωριστά παρά μια μεγαλη;
sphinxgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, txcellas είπε Οπότε καλύτερα να έχει κάθε παραγγελία ξεχωριστά παρά μια μεγαλη; Ναι.
zx1234r Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 48 λεπτά πριν, txcellas είπε Οπότε καλύτερα να έχει κάθε παραγγελία ξεχωριστά παρά μια μεγαλη; κάθε παραγγελία όμως έχει και έξοδα αποστολής άρα ανεβαίνει το κόστος. Προτιμήστε να ψωνίζετε απο μαγαζιά που έχουν αποθήκες εντός ΕΕ. Οι τιμές είναι λίγο ακριβότερες αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και δεν πληρώνεις παραπάνω. Τα έχεις στην πόρτα σου και πιο γρήγορα. 1
maglor1981 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Οκ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ναι καλύtερα από ευρωπαϊκές αποθήκες ή με τριγωνική αποστολή, αλλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω για περιπτώσεις που δεν έχεις άλλη επιλογή (πχ ebay)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα