Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν αναμενόμενος αυτός ο αριθμός πωλήσεων. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής ήταν πολύ καλά για το εύρος τιμής που ανήκει.. Αν και με προβληματίζει η επιλογή του mediatek στο 8..

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zergoulini είπε

Απο οταν αγορασα το πρωτο μου xiaomi redmi note  4, καταλαβα οτι δε προκειται να ξαναπαω σε αλλη μαρκα. Τωρα εχω το 7 και πραγματικα το εχω αγαπησει. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ενω η καμερα ειναι οντως 48 Megapixels, δεν αποδιδει για τοσο. Μονο το pro μπορει να τραβιξει καθαρα 48 Megapixels . Παρολο αυτα ομως ειναι κινηταρα. Αναλυσηση ταχυτητα μπαταρια. Ολα τελεια. Διολου παραξενο που εχει τοσες πολλες πωλησεις.

Αυτό που κάνει στην ουσία η κάμερα του είναι να ενώνει τέσσερα pixels σε ένα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ronaldofenomeno είπε

Ότι και να κάνετε το 3210 δεν θα το φτάσετε ποτέ γατάκια...160μυρια...😜

με 3 εταιρίες να πουλάνε τότε κινητά οκ

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, adi32 είπε

θέμα του myphone

πλάκα κάνεις, υπάρχει ακόμα αυτό το site;

Άλλη φάση η gcam, όντως απογειώνει τη κάμερα οποιουδήποτε κινητού!!!

Αλλά γενικά διαφωνώ με το ότι με 150 ευρώ κάνεις και τη δουλειά σου και μένεις και ευχαριστημένος.. Το δοκίμασα αυτό αλλά κατέληξα μετά από 1 χρόνο να πάρω προπέρσινη ναυαρχίδα σε σούπερ τιμή κατά πολύ ανώτερη από φετινό κινητό των 150€..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομη μια αποδειξη του αυτονοητου οτι οταν κανεις ποιοτικα ,λειτουργικα και κυριως φτηνα προιοντα αυτα πουλανε. 

Βεβαια η μητρικη Xiaomi εχει επισης βγαλει πολυ καλες συσκευες και σιγουρα η Redmi βασιστηκε και μοιραστηκε αυτη την επιτυχια.

Μπραβο τους και ολοι πιστευω ελπιζουμε να αργησουν να την δουν καπως (οπως λεμε) με αποτελεσμα τις τρελες τιμες που εχουν οι μεγαλοι vendors.

Για να μην παρεξηγηθω εχω τοσο Ipxhone XS Max οσο και Galaxy S10+ , αλλα και εαν XIaomi mi max 3 (το οποιο θεωρω πολυ καλη και τιμια συσκευη)

Απο την αλλοι ειμαστε παντα ετοιμοι να αρχισουμε δυνατο τρολαρισμα οποτε και εαν αυτο συμβει (και παλι οπως συνηθως κανουμε για τους μεγαλους vendors  δωθησης καθε  ευκαιριας)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonproniknidis είπε

Κρίμα πραγματικά κρίμα. Και όχι γιατί με καίει ιδιαίτερα αλλά κάτι τέτοια είναι η αρχή της κατηφόρας και λογικά θα πάρει φόρα και θα δούμε και αυξήσεις στις τιμές και το άκρον άοτον να γίνει samsung/huawei. Το πήγα στην άλλη άκρη αλλά mediatek?. 

Μακάρι να το βγάλει τουλάχιστον σε 2 εκδόσεις

Xiaomi Mi9. 

Χαλαρώστε ωρέ με τη MediaTek! Ποια κατήφορα κι εσύ; :)

Το 4ρι όπως σωστά ειπώθηκε πιο πάνω κυκλοφορούσε και με τους 2. Φίλοι μου που είχαν τη MT έκδοση δεν επαθαν τίποτα :)

Η Xiaomi προς το παρόν κινείται απόλυτα ορθολογικά, δεν τη φοβάμαι ότι θα πάρει την κατηφόρα τόσο εύκολα. 

Δημοσ.
5 minutes ago, mants118 said:

Αλλά γενικά διαφωνώ με το ότι με 150 ευρώ κάνεις και τη δουλειά σου και μένεις και ευχαριστημένος.. Το δοκίμασα αυτό αλλά κατέληξα μετά από 1 χρόνο να πάρω προπέρσινη ναυαρχίδα σε σούπερ τιμή κατά πολύ ανώτερη από φετινό κινητό των 150€..

Πάντα οι ναυαρχίδες έστω και 2 ετών θα έχουν περισσότερα features από τα budget phones που αν τα χρειάζεται κάποιος είναι καλές vfm επιλογές. Τώρα για επεξεργαστή μάλλον έχει τον 835 άρα οι διαφορές με τον 675 δεν είναι και πολύ μεγάλες σε νορμάλ χρήση. Αλλά το πρόβλημα είναι σε συσκευή 2 ετών (Android) λογικά θα σταματήσει και η υποστήριξη σε λίγο (αν δεν έχει σταματήσει ήδη). Τότε τι θα κάνεις; Θα ψάχνεις όλες τις custom rom να δεις ποια έχει τα λιγότερα bugs;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mants118 είπε

Εχω βγάλει ειδικά για το rn7 κάποιες προτάσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7886707#post7886707

Φωτογραφικά είναι απο τις καλύτερες συσκευές που έχω πιάσει (και όσοι με ξέρουν έχω πιάσει πάρα πολλές). Βάζει τα γυαλιά σε αρκετές ναυαρχίδες και με εξαιρετική αυτονομία. Κρίμα που δεν έχει ενα soc τύπου 730 (ή στο Mi9t να είχε τη κάμερα του rn7)

• Like 3
Δημοσ.

μετα το rdmi note 3 του 2016 πηγα σε redmi note 7 και τα δυο αγοραστηκαν με τιμη περιπου 200 ευρω και τα 2 κορυφαία. Το πρώτο ακόμα λειτουργεί αν και με πεσμένη μπαταρία, για τα λεφτά τους οι καλύτερες επιλογές. 

Δημοσ.

Εγώ έχω xiaomi ένα mi8 . Ε δεν θα ξαναπάρω . To miui είναι για τα μπάζα. Χαζομπαγκς, παλεύεις να σου έρχονται τα notifications αν έχει σβήσει η οθόνη γιατί γουστάρει να τα κλείνει για αυτονομία. Και να πω ότι έχει και κανά σοβαρό optimize για την μπαταρία π@π@ρια. Πλέον σε όλες τις τιμές υπάρχουν και άλλα προϊόντα εξίσου καλά . Κρίμα ένα λειτουργικό να χαλάει τις κατά τα άλλα καλές συσκευές.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν εκανε το πολυ 150 € ισως και να αξιζε για αγορα. Ομως οταν με τα λεφτα που βρισκεις το 7 (τιμη εισαγωγεα) παιρνεις περσυνη ναυαρχιδα σε σφραγισμενο κουτι  απο αγγελια  τοτε μιλαμε για μεγαλη κοροϊδια. Τωρα αυτο που δεν θα ειναι με σναπντραγκον και θα εχει αναλογη τιμη με τον προκατοχο του σιγουρα μιλαμε για απατη. Αν το πουλουσαν και εδω επισημα με τιμες κινας η ινδιας θα μπορουσαμε να πουμε πως αξιζει η αγορα του γιατι για 100-150 € κανεις και καποιες υποχωρισεις, στην παρουσα φαση ομως δεν μπορω να καταλαβω το θορυβο που γινεται.

• Confused 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

Ναι 3 ήταν...Panasonic Nokia Samsung Siemens ericcson lg Nec Bosch Vodafone Motorola philips

και SONY ;)

spacer.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...