Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xristos97 είπε

Δοκίμασες gcam; Σε γενικές γραμμές κάνει πολύ καλύτερες τις φωτογραφίες.

μια εβδομαδα εχω. Ναι καποια στηγμη θα το δοκιμασω. Ευχαριστω που μου το θυμισεις! ♥

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, maparios είπε

τι αγορασες φιλε;

lg v30 που έχει από αρχές Ιουλίου Android 9 (330 ευρώ) και με τη προσθήκη της gcam πολύ ευχαριστημένος! :)

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Xiaomi είναι απίστευτα τίμια εταιρία. Δεν είναι σε τίποτα η καλύτερη, ούτε καινοτόμος, αλλά είναι η βασίλισσα του value. Ειχα αγοράσει ένα note 7 με 150 ευρώ πριν φύγω διακοπές γιατί φοβόμουν να πάρω το S10+ σε φάση κάμπινγκ-ποδηλασία μήπως το διαλύσω, και πραγματικά με εντυπωσίασε το γενονός ότι με κάλυψε σχεδόν 100%, εβγαλε μέχρι και καλές φωτογραφίες και η μπαταρία έβγαζε την μέρα άνετα με δεδομένα ανοιχτά, gps,   browsing, social media κλπ.  Μέχρι και νερά έφαγε χωρίς να παθεί τίποτα παρόλο που δεν εχει καμία πιστοποίηση αντοχής. Βασικά αν μου το είχαν δώσει χωρίς να ξέρω τι είναι αποκλείεται να πίστευα ότι είναι τοσο φτηνό. Από εμένα respect

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

to note 4 αν θυμασαι καλα εβγαινε κ με mediatek κ με sanpdragon 425 αν θυμαμαι καλα οποτε δεν ειναι τπτ δυσκολο . 

και το redmi note 3 pro ειχε και mdk και snap

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fragma είπε

Η Xiaomi είναι απίστευτα τίμια εταιρία. Δεν είναι σε τίποτα η καλύτερη, ούτε καινοτόμος, αλλά είναι η βασίλισσα του value. Ειχα αγοράσει ένα note 7 με 150 ευρώ πριν φύγω διακοπές γιατί φοβόμουν να πάρω το S10+ σε φάση κάμπινγκ-ποδηλασία μήπως το διαλύσω, και πραγματικά με εντυπωσίασε το γενονός ότι με κάλυψε σχεδόν 100%, εβγαλε μέχρι και καλές φωτογραφίες και η μπαταρία έβγαζε την μέρα άνετα με δεδομένα ανοιχτά, gps,   browsing, social media κλπ.  Μέχρι και νερά έφαγε χωρίς να παθεί τίποτα παρόλο που δεν εχει καμία πιστοποίηση αντοχής. Βασικά αν μου το είχαν δώσει χωρίς να ξέρω τι είναι αποκλείεται να πίστευα ότι είναι τοσο φτηνό. Από εμένα respect

Φίλε εγώ χρήστης χρόνια αιφον παθαίνει βλάβη το πάω για σέρβις και για να μη μείνω χωρίς κινητό παίρνω το xiaomi για το διάστημα τις επισκευής. Σε πληροφορώ ακόμα και για μένα που είμαι χωμένος στο σύστημα του iOS όταν έφτιαξα το αιφον (με ζημιά περιττό να σου πω μεγαλύτερη της συνολικης αξίας του xiaomi) δεν ήξερα αν ήθελα να γυρίσω. Ήταν η μόνη εταιρία που με έκανε να πω τι κινηταρα παιρνεις με 200 ευρώ ; Είχα μείνει μ@)-κας για την σχέση τιμή απόδοση. Όσα σαμσουνγκ κ σονυ είχαν περάσει κανένα δε με κάλυψε. Πάντα είχα θέματα μέχρι τη πλήρη  μετάβαση στο iOS  κ μετά έρχεται η xiaomi κ αναθεωρεις. Από τότε ότι έχω αγοράσει xiaomi έχει βγει άψογο. Δεν υπάρχει αυτή η εταιρία για μένα ..άρχισα μανιωδώς να την ψάχνω και ακούω για όλα τα προϊόντα της καλά λόγια (από πατίνια μέχρι λαπτοπ τι να λέμε...)  Αν φύγω από αππλ ποτέ θα είναι για χάρη της. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, georgesalo είπε

Ερώτηση: τι να προτιμήσω (μεταχειρισμένο) HTC U ULTRA ή redmi note 7 / mate 20 lite? Ευχαριστώ 😛

Redmi note 7 καθαρα και μονο λογω της καλυτερης υποστηριξης που θα εχει σαν νεωτερο μοντελο.

Τα αλλα 2 ειναι παλιοτερα μοντελα και ειδικα το Ultra εχει ψιλο σταματησει η  υποστηριξη του.

Δημοσ.
Στις 22/8/2019 στις 12:18 ΜΜ, Antretng είπε

Εχω βγάλει ειδικά για το rn7 κάποιες προτάσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7886707#post7886707

Φωτογραφικά είναι απο τις καλύτερες συσκευές που έχω πιάσει (και όσοι με ξέρουν έχω πιάσει πάρα πολλές). Βάζει τα γυαλιά σε αρκετές ναυαρχίδες και με εξαιρετική αυτονομία. Κρίμα που δεν έχει ενα soc τύπου 730 (ή στο Mi9t να είχε τη κάμερα του rn7)

Καλές φωτό η πρώτη επιλογή όμως αργεί υπερβολικά. Σε βαθμό που χάνεις πολύ από το momentum

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GBorb είπε

Καλές φωτό η πρώτη επιλογή όμως αργεί υπερβολικά. Σε βαθμό που χάνεις πολύ από το momentum

Δεν αργεί "υπερβολικά"... έτσι κάνει το hdr+ enhanced σε οποιαδήποτε συσκευή. Μην σου πω σε άλλες πάει και πιο αργά (πχ το lg g7 μπούκωνε). Για σβελτάδα πας zsl mode ;)

Από κάτω έχω οδηγίες σχετικά με zsl και δεν θα χανεις το momentum. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Antretng είπε

Δεν αργεί "υπερβολικά"... έτσι κάνει το hdr+ enhanced σε οποιαδήποτε συσκευή. Μην σου πω σε άλλες πάει και πιο αργά (πχ το lg g7 μπούκωνε). Για σβελτάδα πας zsl mode ;)

Από κάτω έχω οδηγίες σχετικά με zsl και δεν θα χανεις το momentum. 

Οκ αλλά μήπως χάνεις ποιότητα έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...