voltmod Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Η εταιρεία Redmi, που «ανεξαρτητοποιήθηκε» από τη Xiaomi με το λανσάρισμα της σειράς Redmi Note 7 στις αρχές της χρονιάς, έκανε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, ότι οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τις 20 εκατομμύρια τους τελευταίους επτά μήνες. Η εικόνα που αναρτήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Weibo λέει απλώς «ευχαριστούμε» στους 20 εκατομμύρια χρήστες κάποιου από τα smartphones της σειράς Redmi Note 7, επισημαίνοντας ωστόσο ότι έφτασε η ώρα για την «μετάβαση» στο Redmi Note 8. Από ότι φαίνεται, η θυγατρική της Xiaomi βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας της, αφού πρόκειται να χαρίσει και ένα σε έναν τυχερό «follower» της που θα προωθήσει την ανάρτηση της στο «news feed» του. Η σειρά Redmi Note 7 αποτελείται από τα Redmi Note 7, Redmi Note 7S και Redmi Note 7 Pro και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα τους είναι η κάμερα των 48 Megapixels που ενσωματώνουν. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το hardware του Redmi Note 8 Pro ωστόσο λέγεται ότι θα ενσωματώνει το MediaTek Helio G90T SoC και κύρια κάμερα 64 Megapixels που θα βασίζεται στον αισθητήρα ISOCELL Bright GW1 της Samsung. Μαζί με την «Pro» έκδοση, η Κινέζικη εταιρεία θα ανακοινώσει και το Note 8 αλλά το πιθανότερο είναι να διαθέτει κάμερα που θα βασίζεται στον αισθητήρα ISOCELL Bright GM2 της Samsung στα 48MP. Ένας ακόμη μεγάλος αισθητήρας της Samsung, αυτή τη φορά στα 108 Megapixels, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά με το Xiaomi Mi Mix 4. Όσον αφορά στην Xiaomi, ανακοίνωσε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2019, οι αποστολές smartphones έφτασαν τις 60 εκατομμύρια περίπου, παρά την κορεσμένη αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
kostasfalcon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Οι πληροφορίες για το Redmi Note 8 λένε mediatec soc... Μέγα λάθος... 11
sophie76 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μέχρι να μπει και αυτή στο μάτι των Αμερικανών και να δεχθεί τον πόλεμο. Μεγαλώνει και αυτή επικίνδυνα για τον Τραμπ. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από sophie76
eemix Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kostasfalcon είπε Οι πληροφορίες για το Redmi Note 8 λένε mediatec soc... Μέγα λάθος... Αυτό ακριβώς. Εάν επαληθευτούν οι φήμες, καταργείται ουσιαστικά ένα από τα μεγάλα ατού. Να μπορεί να πάρει gcam, που τουλάχιστον στο RN7 μεταμόρφωσε την κάμερά του και έγινε selling point. Και αν το γύρισε σε mediatec δύσκολα θα ξαναγυρίσει, πχ στην 9 έκδοση... 3
sophie76 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μέχρι να μπει και αυτή στο μάτι των Αμερικανών και να δεχθεί τον πόλεμο. Μεγαλώνει και αυτή επικίνδυνα για τον Τραμπ. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από sophie76 1
ronaldofenomeno Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Ότι και να κάνετε το 3210 δεν θα το φτάσετε ποτέ γατάκια...160μυρια...😜
Giorgos20177 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, eemix είπε Αυτό ακριβώς. Εάν επαληθευτούν οι φήμες, καταργείται ουσιαστικά ένα από τα μεγάλα ατού. Να μπορεί να πάρει gcam, που τουλάχιστον στο RN7 μεταμόρφωσε την κάμερά του και έγινε selling point. Και αν το γύρισε σε mediatec δύσκολα θα ξαναγυρίσει, πχ στην 9 έκδοση... to note 4 αν θυμασαι καλα εβγαινε κ με mediatek κ με sanpdragon 425 αν θυμαμαι καλα οποτε δεν ειναι τπτ δυσκολο . 1
Zergoulini Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Απο οταν αγορασα το πρωτο μου xiaomi redmi note 4, καταλαβα οτι δε προκειται να ξαναπαω σε αλλη μαρκα. Τωρα εχω το 7 και πραγματικα το εχω αγαπησει. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ενω η καμερα ειναι οντως 48 Megapixels, δεν αποδιδει για τοσο. Μονο το pro μπορει να τραβιξει καθαρα 48 Megapixels . Παρολο αυτα ομως ειναι κινηταρα. Αναλυσηση ταχυτητα μπαταρια. Ολα τελεια. Διολου παραξενο που εχει τοσες πολλες πωλησεις.
callahan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δεν έχω xiaomi προσωπικά, είχα πάρει όμως ένα redmi note 5 pro για τον πατέρα. Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος και εγώ παρατηρώ ότι δέχεται συνέχεια αναβαθμίσεις (πήρε μια σήμερα). Εγώ έχω το huawei p20 pro, ξέρετε αν έχει η xiaomi κανένα μοντέλο με ισάξια (η και καλύτερη) κάμερα;
stafaf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 No harm done. Κάνουμε skip το 8 και περιμένουμε σε κάνα 5μηνο το 9.
adtakhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν με 150€ μπορείς να πάρεις συσκευή που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου και ξέρεις πως αν πάθει κάτι, δεν θα πας από καρδιά..... αγοράζεις . Πραγματικά οι συσκευές της δίνουν ακριβώς αυτό που θέλει ο κόσμος. Καλή μπαταρία. Καλή οθόνη. Μπόλικη μνήμη. Σχετικά καλή κάμερα. Χαμηλή τιμή. Ωραίο σχεδιασμό. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από adtakhs 14
Kostas93 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μια έκδοση με snapdragon και nfc αν έβγαζαν καλά θα ήταν
leonproniknidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 54 λεπτά πριν, eemix είπε Αυτό ακριβώς. Εάν επαληθευτούν οι φήμες, καταργείται ουσιαστικά ένα από τα μεγάλα ατού. Να μπορεί να πάρει gcam, που τουλάχιστον στο RN7 μεταμόρφωσε την κάμερά του και έγινε selling point. Και αν το γύρισε σε mediatec δύσκολα θα ξαναγυρίσει, πχ στην 9 έκδοση... 57 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Οι πληροφορίες για το Redmi Note 8 λένε mediatec soc... Μέγα λάθος... 36 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε to note 4 αν θυμασαι καλα εβγαινε κ με mediatek κ με sanpdragon 425 αν θυμαμαι καλα οποτε δεν ειναι τπτ δυσκολο . Κρίμα πραγματικά κρίμα. Και όχι γιατί με καίει ιδιαίτερα αλλά κάτι τέτοια είναι η αρχή της κατηφόρας και λογικά θα πάρει φόρα και θα δούμε και αυξήσεις στις τιμές και το άκρον άοτον να γίνει samsung/huawei. Το πήγα στην άλλη άκρη αλλά mediatek?. Μακάρι να το βγάλει τουλάχιστον σε 2 εκδόσεις 24 λεπτά πριν, callahan είπε Δεν έχω xiaomi προσωπικά, είχα πάρει όμως ένα redmi note 5 pro για τον πατέρα. Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος και εγώ παρατηρώ ότι δέχεται συνέχεια αναβαθμίσεις (πήρε μια σήμερα). Εγώ έχω το huawei p20 pro, ξέρετε αν έχει η xiaomi κανένα μοντέλο με ισάξια (η και καλύτερη) κάμερα; Xiaomi Mi9.
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 G90T πρέπει να είναι πολύ καλό. Μεγάλες προσδοκίες. Ειδωμεν...
adi32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Σε όσους δεν αρέσει η στοκ κάμερα ας βάλουν τη gcam με τις οδηγίες στο αντίστοιχο θέμα του myphone και θα δουν απίστευτες φώτο τη νύχτα που βάζουν γυαλιά σε κινητά 400 +€ Επειδή κάθε 3 μήνες βγάζει κινητό ή xiaomi δε σημαίνει ότι πρέπει να το αγοράζουμε. Ειδικα αν δεν παίρνει gcam θα πάει ακλαφτο για όσους ενδιαφέρει η φωτογραφια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα